עייפתי.....

עייפתי......./images/Emo121.gif

מצאתי את עצמי היום בערב...מוקפת במשפחה, יום הולדת לבן. אירוע משמח לכל הדיעות... ופתאום אווירה מלנכולית עוטפת אותי... עייפה... עייפה מהלבד (ויאמרו הסובבים אותי....את....לבד?) עטופה במשפחה מקסימה בורכתי בשני ילדים מדהימים, חמים, נוגעים, אוהבים אבי ילדי...במערכת יחסים טובה איתו הרבה חברים סביבי, חברים חמים, אוהבים, תומכים, עבודה שאוהבת מבלה כרצוני יש לי החופש שלי ובכל זאת, מגיע פתאום הרגע... שרוצה בן זוג בחיי אלה רגעים, של פתאום רגעים של חור בלב של כמיהה לחיוך של איש אחד לקול של איש אחד לחיבור של נשמות למגע של איש אחד ללילות ארוכים של ביחד לשלווה אבל למה מייד אחר כך ....מגיע גם הפחד? הפחד מהשגרה הפחד מהטעות הפחד מהפגיעה הפחד מהכאב הפחד מהנטישה הפחד מהשגיאה בפעם השניה....

כן מרגישים את האביב, את סוף החגים

ואת שאר התחילות והסיומות. נו אספר לך משהו. כן לנו אלה שהלכנו, אלה שזנחו הלכו ולא חזרו יש את רגעי הקושי האלה. לא חשוב מה מציות חייך היום, לא חשוב אם אתה אם אישה אחרת וטוב לך יותר ממה שהיה עם גרושתך. אתה מביט בגרושתך נאבקת בחיי היום יום מביט בילדך שמביט בך בעיני לא מבין למה אבא צריך ללכת, ובכל פעם משהו קטן שוב נשבר משהו שלקח לך כמה ימים להגבר עליו בשבוע שעבר. ועברו כבר שנתיים. אולי זה עוד יותר קשה לאלו מאיתנו שהצליחו להפרד יפה ולהמשיך לאהוב את האדם גם אם לא את האישה (מודה שייך לאלה). כן אנו אלה שיש להם ילדים נשאר קשורים בינינו לנצח. כי היום הדור שלנו יותר בוגר ומבין את האחריות שהוא לוקח לאחר שהוא הביא ילד לעולם. אנו הדור שנלחמים במלחמת הניצחון עבור הבריאות הנפשית של הילד, ברגע שאנו חוטמים על הגירושים ברבנות אנו כבר מודעים לכך שדפקנו משהו לילדים שלנו בחיים וחייבים להתאמץ לתקן זאת הכל צורה אפשרית. כן היום אני כבר חלומה של מישהיא אחרת, אך המקום שבו יהיה בני תמיד יהיה הבית השני שלי. וכן המאבק הנצחי הזה על הזכות של להיות הורה טוב עם עצמך, וכן הפחד שהילדים לא ירגישו את הכאב שלנו. אוףףףף לעתים הוא כבד מנשוא. אז מה אני עושה במקרים כאלה:(אלו אמורות להיות מילים של אישה אבל, נו כנראה אני מחובר טוב לצד הנשי שלי
) לוקח מגבת נכנס למקלחת מתגלח מבריק את גופי ואת הופעתי, לובש את הבגדים הכי טובים שלי, נגש למראה מחייך אל מה שאני רואה כנגד אומר לעצמי "אך אתה נראה טוב", מרים כמה טלפונים והולך לשנות את התמונה. בקיצור, קבלי חיבוק. סגול.

*יערית

New member
עוד יבוא היום.....

עוד יבוא היום... אל דאגה...רק תפשילי מעלייך חומות הגנה הסירי מליבך כל דאגה תני לנפשך לפרוח תני לראשך מנוח ותורי אחרי האיש הזה שאת כ"כ חפצה בו... מאחלת לך מכל הלב... יערית

גורן44

New member
היי , חופשיה,../images/Emo61.gif

היית בלבד של הביחד ? בשביל מה יש חברים ? הנה לך - ח-י-ב-ו-ק-י יאללה - עוד קפיצה קטנה ועוברים גם את הסלע הזה... נכון, יש עוד אחד - כבר רואים אותו מרחוק, אבל אם תביטי רחוק - שם באופק - רואה ? מישור . זה רק עניין של זמן, ועוד מספר סלעים,גבעות, רואה ? מישור - עניין של זמן, עוד משיכה. לילה,

תודה...התעטפתי ב../images/Emo24.gif בכיף ../images/Emo121.gif

מחכה להגיע לאותו מקום באופק... אם כי מישור עלול לשעמם...ואז תשמע קיטור על השיגרה....
ובינתיים, נהנה מהדרך, לטפס על סלעים תמיד אהבתי, במיוחד בנופים מיוחדים, ובקרב חברים חמים

למעלה