עייפתי. מה אתכם?
B b e c k y New member 11/4/13 #4 זה הזמן לחפש משהו שימלא את המאגרים לא משנה אם זו עייפות פיזית או רגשית , עכשיו הזמן להסתכל רגע הצידה ולחפש משהו שיעשה לך טוב וימלא אותך באנרגיות.
זה הזמן לחפש משהו שימלא את המאגרים לא משנה אם זו עייפות פיזית או רגשית , עכשיו הזמן להסתכל רגע הצידה ולחפש משהו שיעשה לך טוב וימלא אותך באנרגיות.
אופק דגנית New member 11/4/13 #5 לפעמים כזה.. שאני ממש עייפה.. אני מכבה אורות כבר ב20:00 עד הבוקר שלמחרת... ומחר זה תמיד יהיה יום חדש..
לפעמים כזה.. שאני ממש עייפה.. אני מכבה אורות כבר ב20:00 עד הבוקר שלמחרת... ומחר זה תמיד יהיה יום חדש..
פ פשוט מתמודד New member 11/4/13 #7 שבוע מורכב בעבודה... תשישות רגשית מהלבד... ובסוף בסוף - אני עם הילדים היום (שעדיין לא רגילים לדירה החדשה), ולכן ההרדמה היתה קשה, והלילה עוד לפניי .
שבוע מורכב בעבודה... תשישות רגשית מהלבד... ובסוף בסוף - אני עם הילדים היום (שעדיין לא רגילים לדירה החדשה), ולכן ההרדמה היתה קשה, והלילה עוד לפניי .
G gafnuna10 New member 11/4/13 #8 מתמודד יקר ליבי איתך אם היית שכן שלי בחיי שהייתי באה לעזור.. אצלי הילדים הלכו לאבא עכשיו, ואני מתכוננת למפגש הבנות של יום חמישי
מתמודד יקר ליבי איתך אם היית שכן שלי בחיי שהייתי באה לעזור.. אצלי הילדים הלכו לאבא עכשיו, ואני מתכוננת למפגש הבנות של יום חמישי
B BazukaGirl31 New member 11/4/13 #9 צרת רבים חצי נחמה? כמותשת רגשית עוד תעודת המחצית של כיתה ב', נראה לי שהבנתי שזה סוג של מצב קיומי. החיים פשוט קשים. עידוד אפשר לשאוב מלגימת כוס קאווה צוננת במועדון עם מוזיקה טובה בשעת ערב מוקדמת. מה שאומר שנשאר לך עוד שבוע למנאייק.
צרת רבים חצי נחמה? כמותשת רגשית עוד תעודת המחצית של כיתה ב', נראה לי שהבנתי שזה סוג של מצב קיומי. החיים פשוט קשים. עידוד אפשר לשאוב מלגימת כוס קאווה צוננת במועדון עם מוזיקה טובה בשעת ערב מוקדמת. מה שאומר שנשאר לך עוד שבוע למנאייק.
B b e c k y New member 12/4/13 #14 דיייייי.... בנאדם, מה נהיה? יאללה, לך תאסוף את עצמך לפני שמרוב נוזליות תספג בשטיח. זו רק בעסה קלילה וזה עובר. רחמים עצמיים זה לא סקסי. תן לעצמך שתי סטירות ובעיטה בתחת ולך למראה לספר לעצמך איזה תותח על אתה.
דיייייי.... בנאדם, מה נהיה? יאללה, לך תאסוף את עצמך לפני שמרוב נוזליות תספג בשטיח. זו רק בעסה קלילה וזה עובר. רחמים עצמיים זה לא סקסי. תן לעצמך שתי סטירות ובעיטה בתחת ולך למראה לספר לעצמך איזה תותח על אתה.
B b e c k y New member 12/4/13 #17 אופס... אל תלך על הקטע של תחכום ושנינות. זה לא אתה. מצד שני, יש נשים שגברים בכיינים עושים להן את זה (עובדות סוציאליות וזה....)
אופס... אל תלך על הקטע של תחכום ושנינות. זה לא אתה. מצד שני, יש נשים שגברים בכיינים עושים להן את זה (עובדות סוציאליות וזה....)
פ פשוט מתמודד New member 12/4/13 #18 כמה טוב את מכירה אותי, משלוש הודעות בפורום. התכונה הכי רצויה בכל קבוצת תמיכה זה ביקורתיות שטחית ושיפוטיות. אבל קלטתי שהתנצחויות זה הקטע שלך, אז ברשותך - ניצחת. אני לא בקטע.
כמה טוב את מכירה אותי, משלוש הודעות בפורום. התכונה הכי רצויה בכל קבוצת תמיכה זה ביקורתיות שטחית ושיפוטיות. אבל קלטתי שהתנצחויות זה הקטע שלך, אז ברשותך - ניצחת. אני לא בקטע.
א אחד פשוט1 New member 12/4/13 #15 צרת רבים , נחמת טיפשים החיים לא קשים,אנחנו עושים אותם קשים אבל בהחלט שהליך הגרושין,כשהו לא זורם ולא חיובי,קשה ומתיש במיוחד לגברים
צרת רבים , נחמת טיפשים החיים לא קשים,אנחנו עושים אותם קשים אבל בהחלט שהליך הגרושין,כשהו לא זורם ולא חיובי,קשה ומתיש במיוחד לגברים
B BazukaGirl31 New member 12/4/13 #19 גם הליכי גירושין חיוביים להפליא (מה זה בכלל?) יכולים להיות מתישים וסוחטים, לנשים ולגברים כאחד. לי אישית זה מזכיר כריתת טחול עצמית.
גם הליכי גירושין חיוביים להפליא (מה זה בכלל?) יכולים להיות מתישים וסוחטים, לנשים ולגברים כאחד. לי אישית זה מזכיר כריתת טחול עצמית.
מ מתולתלת30 New member 12/4/13 #13 תשאב כוחות מהילדים ברגעים הקשים, מניסיון הם נותני אנרגיה מדהימים. לאט לאט הכל יסתדר, גם ההתרגלות שלהם לדירה החדשה וגם הלילות שיבואו בהמשך (מכל הבחינות ) שיהיה סופשבוע נפלא עם השלמת כוחות ואנרגיות חדשות
תשאב כוחות מהילדים ברגעים הקשים, מניסיון הם נותני אנרגיה מדהימים. לאט לאט הכל יסתדר, גם ההתרגלות שלהם לדירה החדשה וגם הלילות שיבואו בהמשך (מכל הבחינות ) שיהיה סופשבוע נפלא עם השלמת כוחות ואנרגיות חדשות