עייפים אך מרוצים

taz512

New member
עייפים אך מרוצים

וואי כמה דברים שיש לי לספר לכם, אני חוזר עכשיו, נכנסתי הביתה לפני אולי עה, אחרי סופ"ש מהחלומות, אני ואיתי (חבר טוב כמו אח) נסענו לסופ"ש, ישנו אצל חבר שלי בבית, והיה מעולה. יום שישי יצאנו לאיזה מועדון, איתי החבר מהצפון וחברה שלו השתכרו בטירוף (אני נשארתי שפוי, מישהו צריך לנהוג) והיה פשוט מסיבה מעולה. היום, יום שבת, כמנו בבוקר, נכנסנו לאוטו ועשינו טיול רק אני והוא, לראות קצת את הארץ היפיפיה שלנו, התחלנו בנחל ג'ילבון, שם ראינו את המפל הגדול ועשינו גם טראק רציני ברגל, היה ממש כיף עם כל הבוץ. משם המשכנו לארוחת צהריים במרום גולן (מסעדת הבוקרים), וקינחנו את העניין עם קפה חם במעלה הר בנטל בבית קפה שנקרא קופי ענן, אני לא צוחק. חזרנו לחבר שלי הביתה, ישבנו איתו ואם חברה שלו וחזרנו עייפים אך מרוצים. זה היה מילוי טוב למצברים שלי, טאז מוכן לחזור למשחק. טאז, השד והמשחק

שרשור "לילה טוב" - יש דבר כזה?

אז שיהיה מעכשיו. אני אאלץ לכתוב, וזה מילא - אתם תאלצו לקרוא את חוויותי היום - פשוט כי בצ'אט משחקים שוב את "משחק השֶקֶט" המפורסם, ואנשים כל כך משקיעים במשחק, עד שאפילו "שלום" לא תשמע מהם. לא נורא. גם ריכוז זה חשוב, תשאלו כל גננת. ולעניננו: היום היה יום יפה של גשם. בתור מי שלא רואה הרבה גשם מפאת מיקומו הדרומי, היה כף להזכיר לווישרים את תפקידם ואפילו להירטב קצת. נסענו עם אבי הי"ו לקונצרט באבו-גוש. זה חלום חייו כבר מזמן, אבל בגלל גילו המתקדם זה נדחה שוב ושוב עד שאמא גילתה לנו שהוא מת לנסוע לשם. "מה הבעיה" ענִינוּ, וארגַנּוּ כרטיסים בתוך רבע שעה (האינטרנט יודע למלא את תפקידו ברגעי ההכרעה האמיתיים). אז היום נסענו. מזג האוויר גרם לכך שרק אמיצים ונחושים הגיעו לקונצרט. היה ערפל וקור הררי אמיתי ובתוך הכנסיה תמיד קר גם ככה, אבל אנחנו נהנינו בפרינציפ! קצת היתה אכזבה כי הובטחה מקהלה מעולה בשם "מוסיקה אטרנה" אבל בסוף הם שרו שני קטעים (אכן שרים נפלא) בעוד שכל השאר נוגן ע"י אנסמבל חליליות בשם "קונסורט מלצר" (כן, זיו, זה אכן נשמע כמו עוד אחד מהמאכלים של אשתך
. אבל זה לא). אשתי דווקא יותר נהנתה מחילול השבת, וגם בתנו הקטנה רמזה על הנאתה בסאלטות וצוקהרות שהיא ביצעה בתוך הרחם, לפי הקצב הבארוקי המתון שנוגן על הבמה. טוב מה אני מעייף אתכם. יש לתת כבוד גם לפיות רעבים כשל טאז, הסייר הצפוני, ולציין שבדרך חזרה ירדנו על שתי פרות וחזיר (לא אני!) ב"אסא" שבלטרון. יש כאן איזו סתירה מהותית בין הבשר שמוכרים שם ובין אסא כשר, הפילוסוף, אבל אין מה לעשות. בעוד אנחנו אוכלים את החיות, אבי הסביר לי על הנוף הנפרש ממערב: הנה, כאן היה הקרב, פה הסתערנו, פה נהדפנו... כן, יש לי אבא גיבור אמיתי. צריך קיבה של פלמחני"ק כדי להיות מסוגל להסביר בנחת על שדה הקרב תוך כדי לעיסת אנטריקוט. האמת, אני קורא עכשיו את השורות האחרונות ונחרד פתאום שתחשבו שמדובר באיזו בהמה (לא האנטריקוט, אבא שלי), וממש לא כך היא - הוא תמיד היה ועודנו איש עדין ומקסים. ועכשיו אני כאן אחרי (עוד) עבודה על סידור הבית. חדר הילדה (לשעבר חדר העבודה שלי) מוכן לצביעה בגוונים רכים, כל מה שהיה שם פּוּנה ופּוּזר בכל פינה אפשרית, בארונות ובמחסן (וגם הרבה, הרבה בפח). (זהירות, פיוט:) לילה חסר כוכבים בחוץ, וקור מדברי נטול אלוהים. עוד שעות ספורות תזרח השמש על בוקר נפלא, ותעורר לא רחוק מכאן את נוטמג, שתדליק מתוך חצי-שינה את המחשב ותכתוב הודעת "בוקר טוב" ראשונה, דנץ ישבור את הראש במה להפתיע הפעם, מישהי תקטר ומישהי אחרת תשמח על ענין קטן ותמצא בו נחמה לכל צרה... אנשי הפורום העסוקים יתרוצצו להם בעניניהם, אוספים חוויות ותסכולים, שעמום וענין - והכל כדי לפרוק במהלך היום, כאן אצלנו. בפינה אפלה של הגלובוס, מול כיור מאדים, תשטוף סוכנת אמיצה אחת את ידיה ותאמר לעצמה: "כן, זה שוב הזמן לתגובה ציונית הולמת! רק איפה לעזאזל מדליקים את המחשב הזה?". כך או כך, שיהיה לכם שבוע טוב ומוצלח, א.מ.

זיו25

New member
../images/Emo45.gif

אני יודע איך היה לך הלילה, אבל אני רוצה שתדע, שעם הודעה כל כך נחמדה - עשית לי את היום. ואני אבדוק את הנושא של "קונסורט מלצר" , ומה אפשר להכין מזה
בברכה, זיו.

zimes

New member
מתי התל"מ שלכם?

וגם - מיכאל מלצר - זה אחד מאלה שכן מצליחים לעשות (קצת) כסף ממוסיקה. לא לזלזל!

אני מניחה שהכוונה בסוף ההודעה היתה

מכוונת אליי. אין מה לומר, קראתי עד הסוף. נגמר לי הכוח לתגובה צי(ו)נית הולמת. נשמע שנהניתם. ואנוכי לתומי סברתי שהישראלים מבלים את שבתותיהם בבהייה חסרת תועלת בקופסה המשדרת. הכה טעיתי?!?

אז ככה:

1. צים-S, התשובה היא בפסחזון. חוץ מזה, אף אחד לא זילזל במלצר. זה הוא שחיללף לא אנחנו. 2. אפי, דיברתי על תגובותייך בהכללה, כצופה את הקורה יומיומית בפורום, ולא כבקשה להגיב על דבריי. אין צורך להילחץ, אפשר ורצוי לפרוק לאט לאט את הנשק ולשתות תה מתוק בכוס עבה. בלי עצבים.
3. ולסיום, עדיפו יקירתי - מישהו אמר אבו-שוקרי? אז בפעם הבאה שנעלה לא"ג (אין לי בעיה להבטיח את זה, זה קורה פעם בעשר שנים בערך) - ניפגש לחומוס. אגב חומוס, זהו אחד מהמאכלים העתיקים בעולם. הוא נזכר כבר בתנ"ך (ובכתובות חרס עתיקות) בשם "חֹמֶץ". חיים באר בספריו מכנה אותו "חִימְצָה" - ודי קולע לענין. עוד דבר עדיפו, בקשר לעצתי האחרונה, שכללה בקבוק מים - התייעצתי ונוכחתי לדעת שזו היתה שטות גמורה. סליחה ומחילה. זה טוב אמנם לכאבי גב, אבל - הבנת. ומה חוץ מזה? היה יום סוער לכוחותינו, הן בעבודה והן בביקור נוסף, רבנן ומרנן, בחדר-מיון, במסגרת מסע הכסתוח של הרופאים במרפאה האזורית אצלנו. בחיי, אתה שואל אותם "מה השעה?" והם אומרים לך: גש למיון ותשאל שם רופא עיניים, נוירולוג וגם מישהו שיספרו לך את ההמוגלובין בדם - מה שבטוח בטוח. אז כבר קצת התעצבנו כי זה קטע את יום העבודה של שנינו, וגם שם לא הבינו מה שלחו אותנו לשם, ומיד שחררו אותנו. במחאה אילמת, לא נותר לנו אלא לאכול בקפולסקי ולקנות לי משקפי שמש חדשים (בודי אכל לי את הקודמים, כהרגלנו מדי כמה חודשים). עכשיו אני כאן, בדרכי לתנומה קלה... ZZZ... ZZZ... אל תקנאו בי, אחר-כך כרגיל עבודה לתוך הלילה... כך או כך, שיהיה לכם מוצלח.

אנִיהו

New member
העיקר שנהנת../images/Emo79.gif

רק חבל שלא אמרת מילה על זה שאתה ממש חולף ליד הבית שלי(טבריה). קופי ענן זה מקום ידוע(לפחות לי), ואפרופו קופי ענן- קפריסין היא מדינה שהרי מחולקת פחות או יותר לחלק תורכי ולחלק יווני, נראה לי שהדבר היחיד המשותף להם זה שהם חיים תחת אותה מדינה ושהם רוצים להצטרף לאיחוד האירופאי...(לא, עדיין לא הגעתי לפואנטה...עכשיו אני אגיע)בכל אופן, בגלל החלוקה הזאת לא הכי ברור לכולם שם איך לקרוא לקפה שלהם. קפה תורכי
או קפה יווני
בינתיים חלקם מסתפקים בלקרוא לקפה קפריסאי, אבל גם עלתה הצעה לקרוא לקפה ענן...קופי ענן
אלו היו 60 שניות על קפריסין והקשר המוזר שלה לקופי ענן. להבא טאז, אתה מוזמן לומר שלום(אם עד אז לא אהיה בתל ערד סופר ימים עד לשחרור מצ.ה.ל)

adipo

New member
איזה כיף כיף כיף לכם!../images/Emo183.gif

קודם כל- טאז אני שמייחה שהתוודעת לארץ הצפון, אכן עכשיו כל המפלים שוצפים וזה מחזה מרהיב! כמו כן, קופי ענן זה מקום נחמד (קצת קררר שם...) אז אני ממליצה לכווווולם לעזות קפיצה קטה לצפון- עכשיו, לפני שיעלמו המים... ואחד- יווו איזה כיף! פעם הבאה שאני במעלה החמישה, תבוא לאבו גוש ונשמע איזה קונצרט
וגם אבו גוש זה מקום חביב- אחלה חומוס!!! יום טוב וחג שמייח עדי

למעלה