עייפות

עייפות

בתקופה האחרונה אני חשה מאוד עייפה כל הזמן.. ייתכן שזה בגלל החום הכבד (אילת) אבל הייתי מעדיפה לנסות תוסף תזונה כלשהוא שיכול לשפר את ההרגשה הכללית אשמח להמלצה על תוסף תזונה או ויטמינים של חברות מוכרות ואמינות. תודה

כמה שאלות

לי שלום רב, בשביל להמליץ לך בצורה הטובה ביותר אצטרך לדעת מספר פרטים: בת כמה את? האם את נוטלת תרופות כלשהן על בסיס קבוע ? האם את סובלת מבעיות בריאותיות כלשהן? האם ערכת בדיקות דם לאחרונה? אם כן, האם התגלו חוסרים כלשהם כמו B12 (מה הערך שהתקבל?), המוגלובין, ברזל, פריטין, ויטמין D? מה לגבי תפקודי בלוטת התריס (TSH ו-T4)? אשמח לעזור בהמשך, שבוע טוב, עדי ישראל

תשובות

23 גלולות מליאן בעיות בריאות אין בדיקה דם לפני כחצי שנה-8 חודשים לא התגלו חוסרים משמעותיים. אני יכולה להוציא את התדפיס ולהעביר לך במידה ויהיה בזה טעם

המלצה

לי שלום רב, מה כוונתך " לא התגלו חוסרים משמעותיים"? אודה אם תוכלי לרשום לי את הערכים שהתקבלו עבור: ברזל (IRON), המוגלובין (Hb), פריטין, ויטמין B12. אני ממליצה לך ליטול מולטי ויטמין עשיר VM-75 על בסיס יומיומי. ®VM-75 של חברת סולגאר הוא מולטי-ויטמין-מינרל המכיל בטבלית אחת כל הוויטמינים והמינרלים החיוניים, כולל ברזל. בעל מינון מוגבר של נוגדי חמצון. הרכב הפורמולה מיועד למניעת חסרים ברכיבי תזונה ולחיזוק מערכות הגוף השונות, לרבות מערכת החיסון. זהו המולטי ויטמין-מינרל היחיד המכיל בטבלית אחת 75 מ"ג של כל אחד מוויטמיני ה-B. נטילת המולטי ויטמין מיועדת למניעת חסרים ברכיבי תזונה, חיזוק מערכות הגוף השונות ותמיכה בבריאות מערכת החיסון, הגברת החיוניות והאנרגיה ומניעת עייפות, חידוד הריכוז והזיכרון, הפחתת מצבי מתח נפשי ושמירה על בריאות העור, הציפורניים והשיער. הנחיות: טבלית אחת ביום, עם האוכל, לא בערב. צובע את השתן בצהוב זרחני (תקין). אשמח לעזור בהמשך, עדי ישראל

נהורית1

New member
לתשומת לב ../images/Emo13.gif

השואלת לא השיבה לשאלה בקשר לבלוטת התריס. לי הייתה בעיה עם בלוטת התריס. הערך הנורמלי- זה -3. (לא יודעת למה הכוונה).אצלי זה הגיע -ל-8. בדקתי את הבדיקות הקודמות וראיתי שברובן עברתי את הנורמל.כשהערתי לרופא למה הוא לא שם לב לפני חצי שנה למשל, הוא טען שבקופת חולים לא מתיחסים לערך פחות מ-8. אתם מבינים? הערך הנורמלי הוא 3-, ואני הגעתי ל-8!! כמעט פי 3. כמובן שקבלתי טיפול בצורת כדורים. זה חשוב וצריך לעשות את הבדיקה ולקבל טיפול מתאים. העיקר הבריאות. יהודית

למעלה