עייפות, פחד!

Alistan

New member
עייפות, פחד!

ובכן אתמול בלילה החלטתי לנסות ווילד בלי לישון ואז לקום אחרי 6 שעות, לא היה לי כוח לכול הסיפור. עשיתי ווילד ישר ואני רק זוכר ממנו שהתחלתי לשמוע קולות של הליכה ודברים כאלו, ונכנסתי לפחד ואחרי זה אני לא זוכר כלום כאילו נרדמתי או משהו, אבל היה לי חלום צלול ואני חושב שזה מהווילד. בכול מקרה הצלילות לא הייתה משהו, כ-70%, גם המוח שלי לא היה הכי חריף לדוגמא הייתי בטוח שזה חלום צלול אז ניסיתי לשכנע את חבר שלי בחלום שזה חלום צלול כדי שגם לו יהיה חלום צלול. בכול מקרה הרגשתי עייפות נוראה ובחלום היו קטעים שפשוט לא יכולתי לפתוח את העינים... יש למישהו מושג למה?

wee man

New member
-תגובה-

חבל שפחדת, הייתה בשלב בווילד ששומעים קולות, לפעמים מרגישים דברים ולפעמים אם פוקחים את העיניים אז גם רואים דברים של קיימים שם. אשמח אם תוכל להגיד באיזה שיטה ניסית ווילד. בקשר לדבר השני אז אין לי מושג ינון

Alistan

New member
זה ישמע דיי מוזר....

ישנתי בסלון ובספה ליד אבא שלי ישן, ובגלל שהוא נוחר אז החלטתי להתרכז בנחירות שלו כי זה משהו שאני לא יכול לא לשים אליו לב... זה נשמע מוזר, אבל זה פעל

Alistan

New member
מישהו יכול להגיד לי....

למה רגשתי כול כך עייפות בחלום???????, אפילו את העיינים בקושי הצלחתי לפתוח!!!

כי לא פעלת לפי ההוראות.... פשוט מאד

הרגשת כל כך עייף משום שלא פעלת לפי הוראות השיטה שאומרות שחובה לישון 6 או 5 שעות לפני שמנסים אותה, אם אתה מנסה מיד כשאתה הולך לישון, אתה באמת תהיה מאד עייף וזה יוביל אותך לחלום צלול בדרגת צלילות מאד נמוכה כמו שקרה לך. פעם הבאה תישן כמה שעות לפני, תילמד מהמומחים חבוב. המומחה.

Cheetah

New member
אני לא כל כך מסכים איתך..

אני יכול להרחיב אבל מי אני שיעיר הערות למומחים

למעלה