עייפות לב-ריאה?

liorsion

New member
עייפות לב-ריאה?

האם תחתכן עייפות לב ריאה? בזמן האחרון נראה שהחזה עותר אותי בפעילות האירובית שלי והנשימות שלי קשות יותר גם בחדר הכושר. אתמול במיוחד בריצת FRETLEK (ריצה עם ספרינטים באמצע) של שעה (דופק 170-185) היה נראה שהשרירים ברגליים עומדים בזה בלי בעיות אבל החזה פשוט לא תפקד.. מישהן מכיר את הבעיה?

לא משווה בין הדברים, אבל אצלי

אבחנו את העייפות הכרונית בגלל תלונה דומה, וגם אצלי זה היה באמצע אימון מאוד אינטנסיבי (טרקינג על האליפטי). המלצה.. תעשה ניסיון נוסף, אם בזמן האימון תרגיש את אותה התחושה שוב פשוט תפסיק וגש לרופא המשפחה לתחילת ברור (נפח ריאות, אקו לב, ארגומטריה).

liorsion

New member
השאלה אם זה יכול "להתפתח" כ"כ מהר..

היתה לי בדיקה רפואית (כולל הכל) לפני בערך חודש..

אין לי מושג, אצלי זה צץ אאוט אוף דה

בלו... בגלל זה כתבתי שתנסה עוד אימון אחד ותראה איך אתה מרגיש. יכול להיות שזה קרה בגלל נפילת סוכר, מתח, רעב... בכל מקרה, אם זה נמשך, אל תדחה בדיקה!!!! (ולא נראה לי שהבדיקה הרפואית שלך כללה הכל, כי לא נוטים לשלוח לצילום חזה, מבחן נפח ריאות או אקו לב חברה בגילאי 20+ אלא אם יש סיבה מאוד מאוד מיוחדת).

liorsion

New member
זו היתה בדיקת ספורט אבל..

התופעה ממשיכה כבר 10 ימים. רופא משפחה?

שוב, בדיקת ספורט לא עונה על צרכי

הביקורות הקפדניות, אלא אם אתה ספורטאי מקצועי (וגם שם יש פאדיחות ע"ע מני לוי והכדורגלן מחולון שנפטר בגיל 17 אם אני לא טועה מדום לב). רופא משפחה יפנה אותך לבדיקות דם לברור רמות חלבון, המוגלובין ויטמינים מקבוצת B ובהתאם לצורך לצילום חזה, בדיקת נפח ריאות וכו´..

liorsion

New member
סתם רופא

אמר לי להתאמן בדופק נמוך יותר. מה שמוזר זה שרכבתי (תודה רמי..) בחיפה והיה די קשה אבל ממש בלי בעיה נשימתית. ואתמול בריצה (דופק עד 193) לא היתה בעיה. נראה לי שהכל עבר.. תודה...

למעלה