עייפות ולמיקטל

עייפות ולמיקטל

שלום לכולם
אני ממש פעילה היום חח לפני 4 חודשים העלו לי את המינון מ-50 מילגרם ביום ל-150 בוקר/ערב. בעיקרון בהדרגתיות..אבל לא היה לי כוח לכל התרופות האלה ולא הייתי רגילה אליהם ואני לוקחת בסוף רק 100 מילגרם ביום..טיפשי אני יודעת. מאז אני פשוט עייפה כל הזמן!!! אחרי כמה שעות במשרד אני פשוט נרדמת בישיבה..אני לא אוכלת בצהרים בשביל לישון שעה במגורים..וכשיש לי זמן אני יכולה לישון גם 14 שעות-מה שאף פעם לא קרה לפני. המפקדות שלי אטומות ובורות בכל הנושא הזה..ולא נותנות לא זמני מנוחה וכ'ו. הלכתי לנוירולוג מהצבא בחר"פ (אין מה להשוות בכלל בינו לבין הנוירולוגים המעולים של מכבי!). והוא נתן לי סידרת בדיקות דם ו-EEG . הבדיקות דם חזרו תקינות,את ה-EEG עדין לא קיבלתי אבל לא נראה לי שהוא יצא תקין.. הוא אמר לי שאין פטור כזה של מנוחה בצהרים או באמצע היום..ושאם הEEG יחזור תקין הוא יוריד לי את המינון ל-250 מילגרם ביום ממש יעזור לי.. אוף אין לעניין הזה תשובה בכלל וזה כל כך מציק ומטריד כי אף פעם לא הייתי ככה!

חייםלוי

Member
מנהל
זה טבעי. אחרי שמעלים מינון של תרופה

אנטי אפילפטית חשים בדר"כ בעייפות ורצון לישון. זה עובר אחרי זמן מה.

DesertVoise

New member
הי

יש יותר מידי דברים לא ברורים. למה העלו לך את המינון? מה השתנה? למה עשו לך EEG ? היו לך התקפים? ללמיקטל יש את תופעת העיפות , מניסיוננו של כחודש וחצי לאחר הגעה למינון (עברנו מ-100 ל- 150), והרופאים ממש מתעלמים מתופעת העיפות. מאחר והתחלת לעלות מינון מ-50 ל- 100 לפני 4 חודשים. מזה כחודש ויותר תקופה עד למינון מקסימלי. אז זה סביר. תתני לעצמך לישון. לא לוותר לנוירולוג,ולרופא במרפאה. תבקשי הפניה לבית חולים.

אז ככה../images/Emo26.gif

העלו לי את המינון כי לפני חמישה חודשים התעלפתי בבסיס,ובגלל שיש לי אפילפסיה ישר שלחו אותי לביה"ח . ואז הרופאים אמרו שבלי קשר גם אם זה לא היה התקף(לא נראה לי שזה באמת היה) 50 מיליגרם ביום לא מספיקים לבחורה בגילי ועם גראנד מאל. בכל מקרה קיבלתי שבוע גימלים מהרופאים הנחמדים בסורוקה. יש לי שאלה נוספת- אם אני אקבל התקף בזמן הצבא (ההתקפים שלי ארוכים ולפנות בוקר) יוציאו אותי משירות חובה? איך זה הולך?

DesertVoise

New member
הי

נניח שהתעלפות היא לא התקף. את כבר יותר משנתים מהתקף האחרון שלך , ובאמת המינון שלך היה בגבול הבדיחה. אז היה צריך לעשות לך EEG, ולאחריו :אם היה לא תקין להעלות מינון, ואם תקין להפסיק תרופה או להשאר במינון הנוכחי. מיסתבר שלחצי הצבא מוצאים מגוף האדם כל מיני תופעות, במדה והתעלפת בגלל לחץ, צריך לשקול אם הצבא טוב לך.

DesertVoise

New member
עוד

ממה שקראתי , את לא שומרת על עצמך, את עדין בבסיס רחוק? ראיתי שהיה לך התקף לפני חצי שנה, סיפרת להם? ניראה לי שתנאי הצבא מחמירים את מצבך, תימשכי עד שנה בצבא(עוד חודש?), ואז תנסי להשתחרר. ניראה שלא יהיה קשה מידי.

ברק מ1

New member
מניסיון שלי ב-../images/Emo184.gif

כאשר הכדורים גרמו לי לתופעות לוואי דרשתי מהרופא לשנות לי כדור, אבל זה דורש הרבה ניסיונות , לא תמיד זה מצליך אבל אסור להרים ידים בהצלחה .

למעלה