עייפות בבוקר

operationss

New member
עייפות בבוקר

זה רק אני או שלעוד אנשים יש ימים בהם הם קמים והם מרגישים עייפות? זה ימים כאלה שאני בקושי קם בבוקר. הם בדרך כלל מגיעים בימים של אימון ודופקים לי את האימון - זה מוזר מאד אני פשוט קם ויודע שיהיה אימון חלש - אני בקושי מתמודד עם משקלים של אימון קודם. מישהו ?

leahle

New member
הכל מתחיל בראש!

כן, לכל אחד יש את הבקרים האלה שהוא בקושי קם. השאלה היא מה אתה משדר לעצמך, אם על הבוקר אתה כבר "יודע" שהולך להיות לך אימון חלש, אז זה בדיוק מה שיהיה, כי אתה מכתיב את הכללים. תשתה משהו, תתעורר, תגיד לעצמך שיהיה בסדר, ו... יהיה! ב-ה-צ-ל-ח-ה!

spoild

New member
אתה לא היחיד!

גם לי זה קורה, אבל אני למדתי למזער את התופעה, הסיבה העקרית שלי זה קורה זה חוסר שינה , אם יוצא לי לישיון פחות מ 9 שעות, כמו בסופי שבוע, ואני בלחץ להגיע לאימון לפני שהחדר כושר יסגר, אז אני באמת מרגיש ירידה, אני משתל לישון יותר ופשוט לא ליפול על הימים האילו, חוץ מזה, תמיד אפשר לדחות את האימון ביום, אם חדר הכושר שלך פתוח 24 שעות אז זה בכלל נהדר, אתה יכול להספיק להרביץ איזה שנת צהרים או משהו כזה,

exit_from_here

New member
אני,ויש לי פיתרון

אני לא משנה כמה שעות ישנתי תמיד עייף שאני קם כי אני מכור רציני לשינה,למשל הלילה גם היו לי נדודי שינה ויש לי הרבה כאלה וישנתי רק 4 שעות מתוך 8 שרציתי,אני פשוט לוקח הרבה קופאין (אני ממליץ לך על סוכריות "קופיקו" שהם ריכוז של כוס קפה בסוכרייה) ומזיז את עצמי וגם בדרך כלל העייפות עוברת אחריי כמה שעות והיום אני חושב שאני יצליח טוב מאוד בחדר כושר. בהצלחה לך!

behappy

New member
../images/Emo91.gif

*לא לאכול הרבה לפני השנה ועדיף 3 שעות לפני השנה להפסיק לאכול *ללכת לישון לפני 12 בלילה ובכלל הכי מוקדם שאפשר...מנסיון אם הולכים לישון מאוחר אחרי 12 גם אם תישן 10 שעות זה לא יספיק...... *לשתות על הבוקר מים קרים *לשמוע מוזיקה על הבוקר<אבל לא משהו מרדים...> *לשכנע את עצמך שיהיה לך אימון נ ה ד ר!!

למעלה