עיינים פקוחות

פרח צוף

New member
עיינים פקוחות

הסרט פקח את עיניי מי שלא ראה אותו אני ממליצה מאד אז נתחיל ככה אין לי קשר באופן ישיר להומואים דתיים והאמת שהמילה הומו גרמה לי דחיה וגועל ולא כי יש לי משהו אישי נגדכם אלא כי חייתי קרוב לעשור עם גבר שנמשך לגברים ובעצם כל העולם ידע חוץ ממני וממנו שגם היום מכחיש שהוא בקשר עם בני מינו מאז נפרדנו חשבתי המון על המושג ועל התחושות שחווים אנשים שנאלצים להסתתר בארון הרבה יותר עמוק מסתם הומואים כי ה"דתיים" מתנגדים לה מכל וכל. ניסיתי להסתכל מהצד בלי לקחת צד כלשהוא למרות שמאד קשה לא לקחת צד כי תחושת האכזבה והבגידה הנוראית באמון אין דבר קשה ממנה. אז החלטתי ללכת ולראות את הסרט שכ"כ דיברו עליו ופירסמו וזכו. ויצאתי עם כמה תובנות עגומות... הציבור החרדי דוחה כל דבר ש הוא לא בצבע במין ובסגנן המתאים הצורך הנואש שלנו באהבה שלא משנה מה היא בין גבר לאישה או גבר לגבר החוסר הגדול גורם לנו להיות הכי פגיעים ורגישים... ומתוך זה הצלחתי לראות את הסרט ואני לא מתחרטת..... דעתי עליו לא השתנתה וגם לא תשתנה אבל הצלחתי לפתוח את הלב שלי ולקבל את היכולת להבין ולהקשיב לכם כמו שהקשבתי לכל אדם שהיי פעם נזקק לאוזן קשבת...... אז תודה שנתתם לי את הבמה(או שלא-ימים יגידו)

נכון!

אבל אל תשכח שכל אדם נמצא בתהליך התפתחותי שונה... לכל אחד יש את נקודות המפנה לטובה שלו, ואני שמח שמצאת את שלך.
ברוך הבא לפורום, צוף.

למעלה