עיילכם

Magical Fairy

New member
עיילכם../images/Emo13.gif

אני כמעט לא מכירה שירים של מיוז, אבל את אלה ששמעתי- אהבתי מאוד
עכשיו, יש לי שאלה- לפני כמה ימים שמעתי ברדיו שיר של מיוז, שפשוט התאהבתי בו! אבל אני לא יודעת איך קוראים לו
אני רק יודעת שהוא קצת מזכיר את ההתחלה של השיר שלהם Hate This an i'll Love You. זה שיר שקט, שפשוט היתה לי צמרמורת כששמעתי אותו.. אני חייבת לדעת איך קוראים לו! ביקשתי ממישו שליומולדת שלי יקנה לי דיסק שלהם, לא משנה לי איזה דיסק. אבל אני מעדיפה את הדיסק שבו יש את השיר הזה- ככה שאני ממש ממש ממש ממש מתה לדעת מה השם של השיר הזה! אז שוב- זה שיר שקט, שיר מדהים, שמזכיר קצת את ההתחלה השקטה של השיר Hate This an i'll Love You. תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה
ד"א, אני אלה, אני אשתדל להמשיך לבקר כאן
ביי ביי :)

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת בדיוק על איזה שיר את מדבר.. שמעתי מלפני כמה ימים את Unintended ברדיו והייתי בשוק מוחלט, יכול להיות שזה היה זה? בכל מקרה.. hate this & i love you מופיע על האלבום הראשון של מיוז - showbiz אבל לדעתי האישית הוא לא הכי מתאים להתחלה, ואבסולשיון יותר מתאים. (אבל זאת רק אני.
לא לסקול!)

Magical Fairy

New member
טודע טודע טודע טודע טודע טודע טודע

את לא יודעת כמה שעזרת לי.. זה Unintended עכשיו גם הורדתי את זה ואני שומעת את זה ובאלי לבכות
אבל אני מאושרת
טודע טודע טודע טודע טודע טודע טודע טודע טודע טודע תבורכי!

Magical Fairy

New member
ד"א..

בטח שמעת את זה מתי שאני שמעתי.. זה היה ביום שני בערך ב7 ומשהו.. אוף שיר מדהים

חחח בקשה חמודה. ../images/Emo24.gif

כן, זה היה ביום שני. היה לנו יום פתוח לקראת השנה הבאה (כיתה י', תחילת תיכון יו נו..) אז הייתי עם חברה שלי באוטו, ופתאום בזמן שאבא שלה העביר תחנות ברדיו אני קולטת מנגינה מוכרת ואומרת לו להשאיר את זה. הייתי בשוק מוחלט! בהחלט שיר יפה.

L A D Y B U G 2

New member
היי אלה../images/Emo6.gif

ברוך הבא לפורום....אני אורטל 17 וגם אני רציתי להגיד שזה unintended אבל כבר ניחשתם.....

NiKi†a

New member
אני רואה שענו לך :]

למרות שזה השיר הראשון שעלה לי ראש. בכל מקרה, ברוכה הבאה לכאן

למעלה