עיטור זכויות אדם

עיטור זכויות אדם

אולי היה צריך מישהו מבחוץ כדי להזכיר לנו... זכויות אדם זה לא רק פלסטינאים בשטחים ופליטים בתל אביב. זו גם הזכות של תלמיד הומו לקבל מעט הבנה מהמחנך שלו. זו גם זכותנו שההורים תמיד יהיו שם לצידנו הזכות להיות חלק מקהילה הזכות לא להתבייש בעצמנו הזכות לאהוב. בשבוע שעבר דיברה על זה הילארי קלינטון והשבוע ממשלת צרפת עומדת להעניק את עיטור זכויות האדם לחברותא ובת קול. זו תהיה הפעם הראושנה שארגונים ישראלים מקבלים את העיטור המכובד.

ואולי מישהו מכם יענה על השאלה

איך זה ששוב "שכחתם" להזכיר את הו"ד ואיך זה שהורדתם את הקישור להו"ד מהאתר שלכם (ולמה...)

מה השאלה?

בעיטור זכו חברותא ובת קול בשיתוף פעולה, בזכות פעולתם ובזכות הפרויקטים שבל, המניין הגאה, והקבוצות הדתיות שלנו באיגי. מאחורי הפרס הזה יש עשרות רבות של מתנדבים ומתנדבות שמשקיעים זמן ומאמץ, ולכן השתדלנו לתת קרדיט קרדיט גם בראיונות רדיו, וגם בסרטון יו-טיוב. יש עוד ארגונים ששיתפנו איתם פעולה לאורך הדרך, ויש אנשים פרטיים שהשקיעו זמן רב ולא זכו לאיזכור בשם, מקוצר היריעה. בכל מקרה הו"ד הוא לא אחד מהם, ואני לא רואה צורך לחפור בנושא. הו"ד/רון פועל לבדו, והצליח להשיג עשרות כתבות ומאמרים בעיתונות הישראלית בשנים האחרונות. מעולם לא הייתה עיננו צרה, ואם ישנם ביננו אנשים שכן עינם צרה אזי נראה שהם ניחנו בכבוד עצמי וסולידריות מספיקים שאיפשרו להם לברך או לכל הפחות לשתוק. בעיטור שעל הפרק לא זכה הרב רון/הו"ד. והדבר היפה לעשות יהיה פשוט לברך בצורה מכובדת.

באמת שאין לי שום דבר נגד אף אחד במהארגונים

החשובים האלה. אני ממש חושב שזו זכות וכבוד שיש אתכם בעולם (חלקכם אפילו חברים שלי ואתם לא יודעים...) אבל: כל מה שקשור לכך שארגון אירופי מקדם/ממכיר/ מוקיר /משתאה בפניו כאן בישראל לוקח אותי ישירות לקרן החדשה ולשמאל הישראלי ההזוי ואותי זה מפחיד. למה אם בחור הוא הומו (וגם דתל"ש / קונסרבטיבי?) חייב להיות גם אנטי ציוני? (ואני כמובן לא מכליל ולא מאשים) כשאתה מזכיר את "זכויות הפלסטינים בשטחים והפליטים בתל אביב " זה עושה לינק ישיר לחבורת ההומואים האולטרא קיצונית הזויה שיושבת לה בתל אביב וחיה בסרט אירופאי גרוע וכשאתה מזכיר את הילארי קלינטון והצביעות האמריקאית הדוחה שיצאה מגרונה, זה לוקח אותי למצב הנשים המזעזע בתרבות האמריקאית ("I did not have sexual relations with that woman" ) אייל, can u please wake me up??? וסליחה שאני נשמע לעצמי כמו דוס מצוי כי אני לא ברכות חמות בכל אופן

Nחמן

New member
אינני הרב שלך

אבל... אני חייב לשבח את הדברים. מי כתב אותם? אתה?! אם תרשה לי, אעניק גם לך חיבוק...

ומדוע לא זכיתי לאף תגובה עניינית??? מעניין

יכול להיות שהסרטון הבא יוכיח את מה שחששתי ממנו??? האם כעת אזכה ליחס?

כבוד צריך שיהיה הדדי..

א. האמירות שלכם והניסיונות השקריים להציג את ארגון הו"ד כאילו זה ארגון של איש אחד או כאילו הרב רון פועל לבדו - הוא חוצפה שאין כדוגמתה. בארגון הו"ד יש 7 חברי צוות פעילים באופן יומיומי שוטף ו-12 בצוות המורחב. ב. אתם מנסים להציג את הו"ד כאילו אנחנו פועלים רק מול רבנים והמשפט שכתבת "רון פועל לבדו הצליח להשיג עשרות כתבות ומאמרים בעיתונות הישראלית בשנים האחרונות" הוא חוצפה ועיוות האמת. אתם מדברים על לכבד אתכם? תתחילו קודם לכבד אחרים (ולא רק במילים ריקות מתוכן) מדוע מחקתם למשל את הו"ד ממאמרים שהעלתם באתר שלכם? מדוע מחקתם את הקישור להו"ד מהאתר שלכם? מדוע לא טרחתם לתת מקום ראוי ליציאה מהארון של הרב רון? מדוע אתם לא מזכירים את מסמך העקרונות של הו"ד שזכה לתמיכתם של מעל 150 רבנים והביא למהפכה גדולה וחשובה של ממש? ארגון הו"ד לא פועל רק מול רבנים אנחנו פועלים מול משרדי הממשלה, מוסדות גדולים בארץ ובחו"ל, אנחנו פועלים בתוך הממסד החינוכי הדתי - במתן הרצאות וימי עיון, לבתי ספר, ישיבות תיכוניות והסדר ועוד אנחנו פועלים במתן מענה, סיוע ותמיכה לאלפי בחורים שפנו אלינו במהלך 4 השנים האחרונות אנחנו פועלים בסיוע והכוונה להורים ומשפחה שגילו על הבן ההומו הדתי שלהם. ג. וכדאי מאוד שתופסק הטעיית הציבור כאילו אנחנו לא מעוניינים או לא רוצים בשיתוף פעולה כי ההיפך הוא האמת. אתם וארגונים אחרים מחרימים/מעלימים/מתעלמים מארגון הו"ד וההישגים המשמעותיים שלנו (כמו שעושים עצת נפש והארגון החדש..) אולי תספרו לכולם איך איגי - הקב' הדתיות החליטו (לאחר שסיכמו ההיפך איתנו) להחרים את הו"ד? איך אתם אף פעם לא טרחתם להזמין אותנו להשתתף בכנסים או אירועים משותפים שעשיתם עם שאר הארגונים? ועוד ועוד... תמיד כיבדנו את כולם, על אף המחלוקות האידיאולוגיות שישנן מעולם לא דרשנו מאחרים ליישר קו איתנו ולא העלמנו אחרים ואל תעוותו את האמת.. כבוד צריך להיות הדדי ואת זה אין לכם. דרור בשם כל חברי צוות ארגון הו"ד

Nחמן

New member
אני בוש ונכלם

עם כל הערכתי לארגון הו"ד אינני יכול להתעלם מתגובתו העניינית של "תל אביב". לצערי הרב טרם הפנמתם בהו"ד, שכבוד צריך לקבל ולא לבקש. כידוע "כל הרודף אחר הכבוד, הכבוד בורח ממנו". במקום לריב על שטויות אנא הציגו את פועלכם כראוי. אפשר לעשות זאת גם בתגובה להודעה של ארגון מתחרה. לצערי אני רואה את התחרות הולכת ומתעצמת וזה לא לטובת אף אחד. האם השיטה שלכם היא "גם לי גם לך לא יהיה"? אני מציע הצעה פשוטה מאוד: א. לחזור בכם מן הדברים, שכתבתם בתגובה לאייל מ"חברותא"; ב. לכתוב תגובה עניינית ובו תיאור מפעל הו"ד מבלי להתייחס לארגונים האחרים. יש כמה דברים, שאינם מעניינים אותי: מעולם לא עשיתי מעשה טוב כלשהו בעבור פרס וטוב שלא קיבלתי פרס על כך עד היום הזה. הפרס הגדול ביותר הוא עצם העשייה. התנדבתי ואני מתנדב גם היום בכמה ארגונים ומעולם לא חיפשתי חיסרון בשום ארגון למרות שידוע לי בוודאות, שיש לו מעט. אין לי ספק, שלו הייתי מגלה את חסרותיהם של אחרים, הייתי מוצג עירום ועריה לעין כל. לכן אינני בא למעט מזכויות "חברותא" או "כמוך" ובוודאי לא מזכויות הו"ד. רק כדי לדעת, שאני אנטי היבנות מחסרונם של אחרים. נא להפנים: מעולם לא ראיתי התייחסות של "חברותא" או "כמוך" להו"ד - לא לחיוב ולא לשלילה (למרות שלפעמים היה צורך בכך). טוב תעשו גם אתם, אם תתעלמו מהארגונים האחרים ותכתבו רק על הנעשה בהו"ד ולא מעבר לכך. אם אתם רוצים כבוד, תעבדו (לא בעיניים...
)! אוהב נח בשם כל אוהדי הו"ד

וואו, ברכות חמות

אני הייתי מתעלם מכל דברי הבלע של הכותבים. אצלי משום מה שני קישורים לא נפתחו.

אחולי!

ממשלת צרפת אוהבת את ההומואים הישראלים, כנראה. לפני כחודש שגרירם בארץ אירח בתל אביב הומואים ישראלים והומואים צרפתים מדתות שונות

למעלה