עיזרו לי!!!

skarlet ohara

New member
עיזרו לי!!!

מוסי כ-ל ה-ז-מ-ן עולה לי על המיטה!! וזה אסורררררר!! המיטה שלי מלאה דברים כל הזמן כי גם ככה החדר שלי קטן ואין לי איפה לשים את כל הדברים, ואני לא יכולה להרשות שהוא יעלה לי על המיטה! מכיוון אחד שמתי מחסום, אבל משאר הצדדים אני לא יכולה לשים והוא כל הזמן מטפס. אני מענישה אותו במכה על האף כל פעם שהוא עולה לי על המיטה אבל זה ממש לא עוזר. מה אני יכולה לעשות??

Sweet Fantasy

New member
את האמת?

שגם אני לא מצאתי שיטות נגד טיפוס... הסקרנות שלהם גוברת מהרצון להיות ילדים טובים (עלק רצון) המטה שלך כל כך נמוכה שהוא מצליח לטפס? אין לי ממש פתרון מלבד לנסות איכשהו לחסום את העליה איכשהו או להקים גדר מסביב למיטה
ועוד אפשרות היא לנסות לגרום לו להבין שהרצפה יותר מעניינת מהמיטה כי למשל אצלי זה ההפך שהחמוסים אצלי בחדר על המיטה הם רק מחכים לרדת למטה למרות שאני מכריחה אותם (מנסה) להשאר למעלה..

mikonww

New member
חומר למחשבה

תנסי לברר/לראות מה הסיבה שהוא עולה על המיטה. אולי הסיבה היא פשוטה כמו שמיכה כרית או אולי בגד, אז במקרה כזה הפתרון יכול להיות פשוט, לסים מספר דברים על הרצפה כמו שמיכה או כל מה שרשמתי מקודם על הריצפה (שיהיה מוגדר כשלו), ויש מצב שזה יעזור אחרי שהוא יעלה על המיתה מספר פעמים (מבלי לעניש) ויראה שאין שם שום דבר מעניין וכל מה שמעניין על הרצפה הוא יעבד עניין לבד וירד. במידע והוא מחפשת רק את החברה שלך, אין הרבה מה לעשות הוא יעלה ויעלה עד שלך תירד הנשמה או שתסימי אותו בכלוב. וכמו שSWEET אמרה אין הרבה מה לעשות מעבר לזה הסקרנות הרגה את החתול, רק שבמקרה הזו זה יותר מתאים לחמוס, אז רבותי הסקרנות הרגה את החמוס

למעלה