עיזרו לי

partygirl

New member
עיזרו לי

אנשים יקרים וחמודים: אני רוצה להגיד לכם שאני מאוד אוהבת דתיים מהרבה סיבות. אני אוהבת את היושר והמסירות שלכם. אני אוהבת את האהבה למולדת שיש לכם והכי הרבה את האמונה. אני מאוד אוהבת את הדת היהודית ומרגישה קשר חזק אליה. הייתי רוצה מאוד לחזור בתשובה אבל הבעיה היא שאני לא יודעת הרבה על הנושא ושאני באה ממשפחה חילונית לגמרי וזה מאוד קשה לשנות את סדר החיים כשהכל בבית הוא אחרת. מה אתם מציעים לי לעשות??? עיזרו לי... נ.ב - אני בת 16

ST

New member
גם אני אשמח לעזור

את מוזמנת לכתוב אלי לאימייל (הוא כתוב למעלה, תלחצי על השם שלי...) אני בת 15 וחצי, אז לא לצפות ממני ליותר מדי, אבל אני לפחות מכירה את הגיל הזה... :)

הראלה

New member
הכוונה לחוזרת בתשובה

בס``ד לחוזרת בתשובה היקרה! בתוך ים ההודעות והמסרים התמקדו עיני במסר החשוב שלך זו הפעם הראשונה שהנני כותבת בפורום הזה וההודעה הראשונה היא למעשה התגובה לבקשת העזרה שלך. הזכות היא שלך כמו גם שלי. איתרתי עבורך כמה מספרי טלפונים שבאמצעותם תוכלי לעלות על דרך המלך שכבר היטבת להבין בשכלך הבריא שהיא היא הדרך הראויה. נוות בית- הוא שמו של בית ספר חינוכי כמו גם מוסד אירגוני המכוון חוזרות בתשובה אל מוסדות תורניים וכן עורך סימנריונים להעמקת הידע בנושאי יהדות ,אמונה ודת. 02-868775 יד לאחים הוא שמו של ארגון הפועל להחזרתם של אנשים לכור מחצבתם וכן מסייע בהכוונתם לבתי ספר מתאימים כמו גם בעריכת סימנריונים איתרתי עבורך רק את מספרי הטלפון באזור רחובות אולם הם יוכלו להפנות אותך לסניף שלהם הממוקם ליד מקום מגורייך. 08-9457395 08-9491924 מכאן אני מברכת אותך על קבלת ההחלטה הבהחלט נבונה שלך לאנשים במעמד שלך יש כוח ויכולת גדולה לשינוי , עצם ההבנה כי יש לשנות דרך חיים ולהתמקם בהשקפת עולם שונה ממה שהיית רגילה היא ייחודית לכשלעצמה , מה עוד שלא הסתפקת בהבנה ואת עוברת גם לשלב הביצועי גרמת נחת רוח לאביך שבשמים הוא שמח נורא כעת שבת ישראל שלו חוזרת אילו - פתחו לי פתח כפתחו של מחט ואפתח לכם פתח כפתחו של אולם. ה` יעזור לך תמיד חוזרת בתשובה יקרה הוא רק ממתין לסימן ולרצון פנימי ממך. מאחלת לך המון הצלחה בדרכך החדשה. הראלה.

partygirl

New member
תודה-הראלה

הראלה היקרה ברצוני לומר לך תודה רבה. אינך יודעת כמה תרמת לי. את נתת לי את המפתח לדלת הראשונה בכל המסע הארוך אותו היני עומדת לעבור. אני ממש מודה לך מקרב לב ואני שמחה לראות שבאמת יש אנשים כמוך בארץ. אנשים רחבי לב ואכפתיים. הייתי רוצה להוסיף גם שמה שאני מחפשת זאת הדרכה כיצד לעבור את תהליך החזרה בתשובה כמו שצריך ללא שום טעויות . אני מקווה שהמספרים שנתת לי יעזרו לי. אני אשה מאמינה , אני מאמינה באלוהים וביהדות ואני רוצה לבטא זאת גם במעשים. זאת נראת לי הדרך הנכונה אך בשום אופן איני רוצה לשנות את עצמי ואיני רוצה שאנשים יסתכלו עליי אחרת, כבן אדם אחר. בגלל זה איני מאמינה בחלק של ההופעה החיצונית של הדתיים. אני לא רוצה שאנשים יראו אותי כ ``דתייה`` ולא כ-מי שאני. כמובן שצניעות היא חלק חשוב אך לא קיצוניות. מה שאני מנסה לומר הוא שבעצם הייתי רוצה לחקור לעומק את הדת ולפרש את דברי ה` ובכך לבנות לי מעין מסגרת דומה מאוד למסגרת הדתית עכשיו. רק שעכשיו, ובכלל עם הזמן הדברים השתנו החוקים המצוות, הכל השתנה ולא משמיים אלה שינויים ותוספות מסויימות של רבנים. אמרי לי מה את חושבת על דעתי .. ושוב תודה תהל נ.ב - המכתב הקודם גם היה המכתב הראשון שלי בפורום זה והפעם הראשונה בצ`ט של דתיים בתפוז.

למעלה