עיזרו לי

המיואש1

New member
עיזרו לי

חשבתי יותר מפעם אחת לכתוב בפורום,אבל תמיד דחיתי את זה. אני מרגיש חרא ולא טוב לי.:( אני כבר מזהיר אתכם שכתבתי הרבה.אבל הייתי חייב לפרוק את זה כבר. :( :( :( :( :( :( :( אני בן 27.ואני כבר לא יודע מה מציק לי. כל פעם מציק לי משהו אחר. עד לפני שנה הייתי בתול,ובעקבות זה שהגעתי ממש לתחתית בגלל הקטע הזה,החלטתי ללכת לנערת ליווי. פחדתי מלהיות עם בחורה בגלל שיש לי איבר מין קטן.או שחשבתי ככה לפחות. אחרי שכמה ראו את האיבר שלי אז מסתבר שזה לא כ"כ נורא.אבל אותי זה עדיין מביך. הפעם האחרונה ששכבתי היתה לפני שנה. שכבתי בסה"כ שלוש פעמים .עם נערות ליווי.. מעולם לא היתה לי חברה,ואני גם לא יודע אם אני רוצה. אני מחפש רק את הבחורות היפות.ולצערי,אני לא ניחנתי ביופי מהמם כמו של דודי בלסר ,איתן אורבך או כל דוגמן אחר,כך שהסיכויים שלי למצוא אחת כזו שואפים לאפס. אני לא מרגיש שאני רוצה קשר עם מישהי.ואם כבר מישהי אז שתהיה בחורה יפה. כל השאר גם חשוב לי.אבל היופי בעיניי הוא מרכיב חשוב בזוגיות. אני לא מכוער ,אבל אני נמוך .1.67.אני מקפיד על תזונה נכונה ואני הולך למכון כושר כמעט כל יום בכדי לשמור על עצמי. אז אני מניח שמה שאני דורש מעצמי אני דורש מאחרות. אבל לצערי,אין סיכוי שמישהי תוכל להתאהב בי.ואני לא משדר את זה שאני לא רוצה....האמן לי. אני פשוט נמוך.נראה ממוצע לחלוטין.והכי גרוע.אני בן 27 אבל נראה כמו ילד בן 18. זה עוד דבר שמתסכל אותי ומוריד לי מהביטחון. אני לא מרגיש בן 27 ואני שואל אותך ואותכם,איך אמור להרגיש מישהו בן 27? אני עובד בחברה מאוד קטנה עם בחורים ובחורות די מבוגרים (עבודה מאוד מעניינת) וכל העניין של להכיר בעבודה פשוט לא ריאלי מבחינתי. אני מאוד נהנה מהעבודה וזה המחיר כנראה. למסיבות אני יוצא מידי פעם.אבל אני מתבאס כל פעם להוציא תעודת זהות בפני כולם בכדי להוכיח שאני בן 27 ולא 17.זה כ"כ מביך.אין לכם מושג כמה. יש לי פנים של בייביפייס,אני חטוב-אבל בחורות רואות בי כנראה מעין מתוק,חמוד וזהו.לא גבר.אין לי פנים כמו שלגבר צריך להיות.אני לא נשי.אין לי יופי נשי.ממש לא.אבל זה שאני נמוך ועוד זה שאני נראה צעיר גורמים לתוצאה המבחילה הזו. אני מרגיש כ"כ מושפל ולא רוצה לחיות יותר. יש לי חלומות יש לי שאיפות,אבל הדברים האלה פשוט מציקים לי.ומורידים לי את הביטחון! דיייי,אני רוצה להיראות כמו בן 27 או אפילו כמו בן 40! אני רוצה להקריח.אני רוצה לקבל קמטים. יש אנשים יותר נמוכים ממני (1.67) שרק מלהסתכל עליהם אפשר לראות שהם מבוגרים (למרות הגובה).אבל אצלי זה ממש הפוך.:( :( :(.לא יעזור מה שאני אעשה. אגדל שיער,אלך עם זקנקן.זה פשוט לא עוזב אותי. וזה מתסכל אותי וגורם לי להיות בדיכאון. מצד אחד אני יודע מה אני שווה.(ועובדה שאני לא רוצה קשר עם "סתם" מישהי.) אני יודע שזה ילדותי שאני שם לב רק למראה של הבחורה.אבל ככה אני מרגיש. אין לי צורך לשתף מישהי בחיים שלי,אין לי צורך לחיזוקים,אין לי כמיהה לחיבוק ,למילה טובה...באמת. אין לי צורך בזה. אני לא ממורמר. אבל ככה כנראה טוב לי.לבד.אני שומע המון מוזיקה,קורא המון עיתונים,ספרים,אינטרנט,אוהב מאוד ספורט,לנגן,לראות טלוויזיה וכו´ וכו´.לא משעמם לי אף פעם.אני אוהב להיות עם עצמי. יש לי ויכלו להיות לי המון חברים (לא יודע אם חברי נפש,אבל חברים כמו שיש לרוב האנשים) אבל המעגל החברתי שלי די מצוצמם.מבחירה שלי בלבד. קשה לי ללכת לאירועים שאני לבד ללא חברה. לכן כמה מהחברים הטובים שלי כבר לא מדברים איתי בגלל שהעדפתי להיעדר מהחתונות שלהם. מתפלאים איך בחור כמוני ללא חברה. אני לא מכוער.גם לא שיא היופי.אבל בגילי זו בעיה. אם הייתי בי"ב כמו שאני נראה היום,אני מניח שהיתה לי הצלחה הרבה יותר גדולה מבעבר.(שאז הייתי נראה בכלל כמו בן 12). אז אני די סובל.ואין טעם לחזור לעבר. אני לא מרגיש כמו גבר שמתקרב עוד מעט לשלושים.אלוהים!!!זה כ"כ לא אני. אני יודע שגם בחורים בני 4- יאמרו שבתוך תוכם הם מרגישים ילדים...אבל עדיין ,יש להם ילדים,משפחה,משכנתא,התחייבויות,עבודה ..כך שאלה רק דיבורי סרק. שכרתי דירה לפני חצי שנה וחשבתי שאולי עזיבת הבית תוציא ממני דברים אחרים. אבל בולשיט. הייתי עצמאי מאוד גם כשגרתי בבית עם ההורים. וגם כיום אני עצמאי. אני לא מרגיש שום שינוי.חוץ מבחינה כספית. אני לא מצטער ששכרתי דירה.ממש לא.אבל,איפה השינוי שצריך לבוא בעקבות זה? כולם מדברים,מבטיחים שאחרי שעוזבים את הבית אז הכל נראה אחרת.עצמאות.אחריות ובלה בלה בלה בלה בלה. אמרתי לעצמי אולי תנסה,אולי אנשים צודקים,אולי זה באמת לעוף מהקן ולפרוש כנפיים...ומסתבר שזה בדיוק אותו דבר.ממש אותו דבר.אז איפה הדבר הזה שכולם מדברים עליו? :( :( אני לפעמים מרגיש שאני בנאדם כ"כ שונה .מן נטע זר.כאילו ששום דבר לא יכול להשפיע עליו. אפילו לא אירוע כזה של מעבר דירה. :( :( וזה מעציב אותי. איך אני אמור להרגיש כמו בן 27??? שכשאני מסתכל במראה אני רואה דמות של נער בן 17. שכשאני מרגיש מבפנים כמו ילד בן 9.(יש לי עבודה שאני מאוד יצירתי בה.אני מרויח כסף ממוצע.אנשים שואלים לעצתי.אבל בכל זאת...ככה אני מרגיש). מה עליי לעשות??. תעזרו לי.בבקשה :( :( :( אם אתם מתכוונים לשלוח אותי לטיפול אז הייתי פעם במסגרת פרטית.וזה ממש לא הועיל לי .סתם זרקתי 400 ש"ח על כל פגישה.אבל הייתי חייב לנסות. אני מיואש. :(

לבנת23

New member
צריך רק להסתכל על החיים בחיוך...

יקירי, ככל שהתעמקתי לקרוא שוב ושוב את הודעתך, לא הצלחתי להבין איפה כאן הבעיה. אני ממש תמירה לעומתך ובכל זאת כולם מתייחסים אלי כמו אל הבייבי שלהם ואיני רואה בזה כל רע, נהפוך הוא אני אפילו מוחמאת. פשוט צריך לדעת לנצל את היתרון הזה וזה בהחלט יתרון. הרבה אנשים היו מתים להתחלף איתך ולהראות צעירים בכמה שנים... לגבי חברות... העדת על עצמך שאינך מכוער, אך הרשה לי לחלוק איתך רז! גם מכוערים מוצאים לעצמם בני זוג! לכל סיר יש כמה מכסים ואם תסתכל טוב טוב, גם אתה תמצא את החלק השני שלך! מאחלת כל טוב והמון הצלחה! הכל זה עניין של גישה! תסתכל על החיים מהצד הנכון, אחרי הכל לא חיים לנצח! יום טוב, לבנת

@@

New member
בוקר טוב לך...

קצת מוזר מה שסיפרת, הרי מי לא רוצה להיראות צעיר מגילו? גם אני בת 27 ומרגישה בנפש ילדונת, כי זה מה שאני רוצה, להישאר צעירה בנפשי וברוחי. יופי, זה לא הכל בחיים, זה כלום, "מחפש בחורה יפה" איזה מן גישה יש לך? נראה לך שזה הכל? מה אתה מחפש מישהי שתהיי בעבורך קולב ולא יותר מזה. אתה מחפש מישהי יפה בשביל הסביבה ולא בשבילך. אין אדם בעולם שלא כמהה לאהבה אמיתית, אתה פשוט "מנסה להיראות טוב בעייני החברה", בעצם כולנו "מנסים", אבל אצלך זה ממש מוגזם. שפר את הדימוי העצמי שלך ומיד, מצד אחד אתה מגדיר את עצמך ,"כבסדר" אבל מצד שני אתה סותר את עצמך. שורה תחתונה, אל תחפש יופי, תחפש מישהי שתסב לך אושר. בהצלחה!

Queen Of Love

New member
גישה חיובית../images/Emo41.gif

גישה חיובית וחשיבה חיובית הם הזרעים הרוחניים לאושר והצלחה. חשיבה חיובית פירושה לצפות תמיד לטוב. לדבר ולחשוב במושגים חיוביים
לשכוח את כישלונות העבר ולחשוב על הצלחות העתיד. לראות תמיד את חצי הכוס המלאה
אם תחכה שדברים רעים יתרחשו, הם עלולים להתגשם בסופו של דבר
אנשים בעלי חשיבה שלילית מצפים בדרך כלל לאובדן ולכישלון
הפסימיסטים מצפים שירגישו רע ויחלו, וכך קורה
יש כאן תופעה של נבואה המגשימה את עצמה, לטוב ולרע. חשיבה חיובית המעוגנת במציאות עשויה להשפיע עלינו ולסייע לנו להתגבר על מכשולים נכבדים
במהלך כל רגע מחייך, אתה מתכנת את גישתך כך שתפעל לטובתך או נגדך. גישה לכשעצמה היא מנגנון ניטרלי. זהו רק אמצעי המוליך למטרה
יהיו אשר יהיו יעדיך ומטרותיך, גישתך קובעת את כיוונם
הם יהיו חיוביים או שליליים, אמיתיים או כוזבים, נכונים או שגויים
, תורמים לשיפור עצמי או גורמים להרס עצמי. גישתך יוצרת את התוצאה בהתאם להנחיותיך, בהתאם למחשבותיך
המסקנה הברורה מכל זה היא: חובה עלינו לקבל את עצמנו בדיוק כפי שאנו מבלי להתלונן, ולהסתכל תמיד על הצד החיובי בכל היבט.
חשוב לזכור
:
העיקר האינו היכן אנו עומדים אלא לאיזה כיוון אנו נעים

ronen1981

New member
ל"מיואש1" קודם כל שיהיה לך בוקר טוב

וחיים נפלאים
וברוך הבא לפורום. האמת כשנכנסתי הבוקר לפורום זה היה במטרה בקצרה להגיד בוקר טוב לכולם ולראות בגדול מה קורה פה ולספר על יום שבת שלי ועוד ולצאת. מכל מקרה ראיתי הודעתך ונכסתי לראות מה בה והתחלתי לקרא ומה אני אגיד בלבד שנגעת בי ואני כעת אענה לך ואח"כ אני מאמין (אני לחוץ בזמן כעת) אענה לך תשובה מלאה יותר (לגבי נקודות שלא אספיק לגעת בהן כעת). הצורך שלך לפורקן הינו לגיטימי ואתה יותר ממוזמן לפרוק את התחושות השליליות שלך שכן כך תמצא מהר יותר את הדרך לאושר הפנימי שלך. (אני נשמע כמו עוגית מזל
) לגבי גודל איבר המין שמפריע לך ,מכיר את הביטוי "הגודל לא קובע" ובכן הוא מאוד נכון (אני לא אשקר ואומר שיש השפעה לגודל האיבר ולכל אישה אינדבדואלית יש "גודל הטוב" לה אבל זה לא העיקר) ולא נאמר רק עלידי אנשים שיש להם קטן שכן ה"גודל" העיקרי שקובע הוא זה שנמצא בין האוזניים שלך. אני לא פעם בשל סקרנות טבעית (בן 21 כיום)יצא לי להכנס לפורומים שונים הקשורים למין ולקרא מה רשום בהם ולא פעם צצה שאלת הגודל (לרוב ילד בן 15 שמדד עם סרגל שואל אם יש לו קטן או גדול.) והתשובה הגורפת לשאלה היא שזה לא משנה ,ובפורום פה אחד הגולשים התעלה על עצמו וענה תשובה צחיקה שקשורה באופון המדידה (בכדי להדגיש את חוסר החשיבות של הסוגיה, לדעתי בנקודה הזאת תכנס לפורום המתאים פה סקס ומיניות או משהו כזה ואני מאמין שהם יעזרו לך להבין שבנקודה הזאת אין לך מה לחשוש.) מכל מקרה רק שתדע שגבר אם איבר ענקי לרוב הבנות עשוי להיות מאהב גרוע יותר מגבר עם איבר מתחת לממוצע (ו"איבר" "גדול" בין האוזניים) שכן הוא עשוי להכאיב להן ובגלל הגודל יש לא מעט תנוחות שבלתי אפשריות ועוד הרבה בעיות .(ראיתה את הפרק של סקס והעיר הגדולה בה הדמות סנדרה נדמה לי שמה זוללת הגברים והמזינת ללא הכרה הפכה גבר אם איבר גדול לידיד הראשון שלה כי היא פשוט לא יכלה....) בשביל שאישה תגמור הרבה יותר חשוב זה האוירה שאתה יוצר מה שאתה משדר היחס שאתה נותן לה המשחק המקדים שקימת איתה (וזה שאתה דואג לה וקשוב לה ולא אגואיסטי ומרוכז ברק מה שטוב לך.) וגם איבר באורך האצבע המורה מספיק גדול בשביל לעשות את העבודה. (איך אתה חושב שנערות שמאוננות מבלי אמצעי עזר גומרות???) ולכן לדעתי בנקודה הזאת אין לך כל דאגה ואתה צריך לעבוד על עצמך ולעשות סויץ בראש שלך. כעת לדבר הבא שאמרת "אני מחפש רק את הבחורות היפות.ולצערי,אני לא ניחנתי ביופי מהמם כמו של דודי בלסר ,איתן אורבך או כל דוגמן אחר,כך שהסיכויים שלי למצוא אחת כזו שואפים לאפס" צר לי להגיד לך אבל אני לא מסכים איתך ושסיכוייך ממש לא שואפים לאפס,תגיד לא יצא לך אף פעם לראות זוג שבו האישה יפה והגבר מכוער יחסית או סתם לא משהו (ולהפך) אני בטוח שיצא לך ואם לא תברר בסביבה שלך בטוח נראו זוגות כאלה . אז איך זה אתה שואל? זה כך מכמה סיבות האחת המשיכה הכימיה וכולי (גם אהבה) דרכיה נסתרות ואדם "מכוער" בעל קסם אישי אישיות מקסימה וראש טוב למדי יכול למצוא עצמו במערכות יחסים עם נשים מאוד יפות שלמשל גבר מהמם עם אופי חרא ואישיות בלטה לא יסיג (ואני מקצין במכוון בכדי לחדד תנקודה ). האם יצא לך לשמוע מידידה שלך ביטוי כגון בהתחלה הוא נראה טוב מאוד בעיני עד שדיברנו והבנתי איזה אדם מכוער הוא....אני אישית שמעתי זאת לא פעם. בנקודה הזאת לבדה אני יכול להרכיב ולמלאה כמה דפי A4 אבל נראה לי שאת ראשית הרעיון כבר הבנת. ושוב כמו קודם אתה צריך לעבוד על עצמך שכן אם תלך בגישה של יש לי איבר קטן אני לא יפה ואני לא מושך ואני לא ואני לא ואני לא.....ולדעתי גם מהגישה הזאת תמנע מעצמך בכלל לנסות מלהתחיל עם אילו שעושות לך את זה אז באמת סיכוייך יהיו אפס אבל הם לא אפס כאקסיומה או עלפי הגדרה כי אם כרגע במידה רבה משום אופי ההסתכלות שלך על עצמך,וזה תלוי רק בך האם תשאיר את הסיכויים שואפים לאפס או קרובים יותר למספר ראלי (אפילו עשירית מספר שיחסית לאחד לא גבוה במיוחד הינו גבוה דיו) אני אישית ברגע שהבנתי זאת יצא לי לצאת עם לא מעט בחורות בהן מהממות כאילו שכשהם נכנסות לבקר אותי בספריה למשל (שם אני לומד למשל) יסובבו את ראשיהם של כל הבנים בספריה. ולא פעם חברים שלי ללימודים שבוא לקפוץ לבקר ולדבר איתי אומרים ושואלים איך אני מוצא ומסיג דיטים אם בנות שכאלה. ואני יגלה לך את עיקר "הקסם" אני כל בוקר לפני שיוצא מהבית מסתכל על המראה שליד דלת הכניסה ומזכיר לעצמי מי אני ומה אני וכמה מדהים אני,וכך כשאני חוזר ,וכתוצאה מכך אני קורן ומשדר את אותם דברים שאתה בגישתך לא משדר (ולהפך משדר את הדברים ההפוכים) . ותאמין לי שגם אני כמוך לא נראה כמו דודי בלסר אבל אני בניגוד אליך לא חושב תיאורטית שיש סוג של בחורות שהוא יכול להסיג ואני לא . יש לי עוד רבות לומר לך אבל לצערי אני חייב לזוז מקווה שלפחות בינתיים להתחלה קצת נתתי לך חומר למחשבה וקצת עזרתי לך ואנסה למצוא זמן בהמשך היום להמשיך תגובתי לך . מכל מקרה רק אוסיף ואומר דבר אחד שזה לדעתי טעות מצידך העובדה שאתה לא הולך לחתונות של חבריך, טעות גדולה, גם משום שכפי שאמרת אתה מתרחק בכך מחבריך וזה מאוד חבל (לא טוב האדם לבדו,ויש לי גם רבות להרחיב בנקודה הזאת ולמה לדעתי אתה נוהג כך "מבחירה" לדבריך). ועוד סיבה חשובה לא פחות היא שחתונות זה אחד המקומות היותר ידועים שאפשר להכיר בהן נשים למטרות רציניות יחסית (לא סטוצים אלה יותר לכיון מערכות יחסים) חד כמה וכמה שמדובר בחתונה של בני גילך ,כל הרוקות רואות את חברתן מתחתנת ונעשות רגשניות וחושבות מתי יבוא זמנם וכמה שזה יפה וכולי וכולי וזה הזמן האידאלי לבוא להכיר עצמך ליצור שיחה ולצאת הביתה עם טלפון של בחורה חמודה. מכל מקרה תעבוד אל עצמך ותראה איך הכל מתחיל להסתדר לך. אני אישית לא אוהב פסיכולוגים בלשון המעטה ולדעתי האדם בו עצמו יש את כל מה שהוא צריך בכדי להיטיב עם עצמו. (וסכ"ה הפסיכולוג לא בא ומביא תרופת קסם או משהו כזה ,הוא בסכ"ה מקשיב ונותן לך לשמוע עצמך ולמעשה לעודד אותך לקיים מה שאני אומר לך וזה לעבוד על עצמך ושה"תרופת קסם" נמצאת אצלך בראש אתה רק צריך לבחור לעשות שימוש בה.) אתה מוזמן להגיב לדברי ובאמת אני מאמין שהכוח לעשות את ההבדל בידיך רק תחליט לנהוג כך.

Queen Of Love

New member
מיואש,

תראה, אתה תמיד יכול להצטרף אליי ואל ריקוש לאיזו
או כמה כוסות
ולשכוח מהכל
לא סתם. אבל תחייך קצת אוף....

בת ה י ם

New member
מתוך עליסה בארץ הפלאות...

"באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע" - אמר החתול "לא איכפת לי כל כך לאן" - ענתה אליס "אם כך. לא משנה באיזו דרך תלכי" - אמר החתול "בתנאי שאגיע לאינשהו" - הוסיפה אליס כהסבר "בטוח שתגיעי" אמר החתול "אם רק תתמידי בהליכה"

@@

New member
בת, יש מצב להרמת ../images/Emo72.gif ../images/Emo35.gif

@@

New member
כולנו יחדיו ../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif

אני וודקה + רדבול, בת קורונה ולירי מה בשבילך? אז
ות יפות
שלי ל
ח
י
י