עיזרו לי

• פותח הנושא GMN
  • פורסם בתאריך

GMN

New member
עיזרו לי

אני מחפש מישהו שממש ספץ במבצע סבתא. אני יודע שכולם כאן ראו ומכירים טוב. אני בעצמי יודע (כמעט) את כל התסריט בעל-פה. אבל אני מחפש אנשים שיודעים יותר מזה. שמועות מספרות על אדם שזוכר פרטים כמו מספרי רכבים וכאלה... אז מישהו ברמה הזו אני מחפש. מכירים?

MsUnderstood

New member
היה לי עד לא מזמן את התסריט במחשב..

אני אנסה להיזכר מי הביא לי אותו...

GMN

New member
כי

אני רוצה להדפיס חולצה כלשהי, עם איזשהו פרט מהסרט.

GMN

New member
אולי זה מספיק טוב...

מה ההדפס המדוייק על החולצה האפורה של עידן, הוא לובש אותה רב הסרט (במשך כמה ימים...) אני ניסיתי לראות בקובץ שיש לי על המחשב (היה לי DVD, אין לי מושג איפה הוא, אז הורדתי...) ולא הצלחתי, אולי בגלל האיכות. כתוב עליה - עסיסים חג המשק ציור של משהו (אני חושב שזה קומביין) ושנה כלשהי אם בא לך לעזור, תנסה.

shahf

New member
ממה שאני ראיתי...

אכן אפורה שכתוב עליה עסיסים, מתחת לזה כתוב חג המשק ומתחת ציור של קומביין (ג'ון דיר ירוק עם גלגלים צהובים) עוד מהמלתחה של עידן שגיב: חולצה לבנה של "אמת בעבודה" (קיבוצניק שמאלני...) חולצה סגולה "חג מחזור, כיתת צבר" והשמות של חברי הכיתה... והמוווווווווון חולצות כפתורים משובצות ומכנסיים קצרות גזורות וכמובן תיק ירוק של תיקי ירושלים. אני עוד מחפש על החולצה של החג משק...

GMN

New member
אגב

יש לי חולצה במצב טוב שכתוב עליה: אמת, עבודה, רבין. אחת החולצות שאני הכי אוהב (סתם בגלל הנוסטלגיה)

GMN

New member
תודה!

מצויין! בקרוב החולצה, מישהו מזמין?

DeerDance

New member
ת'כלס רעיון גאוני...

באמת שלא יודע איך לא חשבו על זה קודם...

DeerDance

New member
גם מזכיר לי שבזמנו ניסו ביחידה שלי

לעשות חידון מבצע סבתא שבסופו של דבר לא יצא לפועל. אבל אחלה רעיון.

לא רוצה להעליב

אבל זה הסרט הכי אובר-רייטד בתולדות היקום. אמנם סרט נחמד ומשעשע, אבל זה די מגוחך לראות איך הוא הפך לסרט פולחן שכל קיבוצניק מדקלם בע"פ.

למעלה