עיזרו לי בבקשה....

עיזרו לי בבקשה....

לפעמים אני חושב שאני טיפוס משעמם נורא! וזה מהסיבה שאני לא מתעניין כמעט בכלום - לא פוליטיקה לא כדורגל לא לימודים וסתם - חי את חיי בצורה הכי שיגרתית שיכולה להיות, שורף המון זמן פה בפורומים ובזיונים - שכל כמובן! חוץ מזה הבטחון העצמי שלי בתחתונים ואין לי כח אפילו לעצמי - מאז שהיא עזבה אני חושב שאני לא יוצלח גמור! שוב : לא לימודים לא מסיבות ,לא אנשים חדשים ולא... כלום - יאוש אחד גדול מהחיים !!! קשה לי להתחבר מחדש עם אנשים ועם בנות בכלל,זה נגמר לפני שזה מתחיל... אני מנסה להיות אופטימי והכל , אבל זה לא ממש מצליח לי - אין לי שיגרה שאני אוהב!!! לא אוהב לחיות ככה אבל זה ממשיך וממשיך וממשיך.... כאילו .... אני מרגיש .... ט-מבל כזה ... אז עכשיו אחרי ששמעתן מה עובר עלי בימים האחרונים - תגידו את האמת הייתן חושבות להיות עם אחד כמוני??? אמרו לי שאני מיוחד - אבל אני חושב שכל אחד מיוחד הדרכו שלו - ולי - אין דרך אני חי את היום ומשתדל לא לחשוב על המחר , הלב שבור והרוס לחלוטין העבודה חרבנה.... וכל זה תוסיפו שאני גר לבד כי אני רוצה .... עיזרו לי לצאת מזה - תנו סיבה להמשיך לחיות פה !!!

ניקולי

New member
טמבל???.

למה טמבל??? אני חושבת שכן כל אחד מיוחד בדרך שלו לדעתי לכל אחד אישיות מקסימה בפני עצמה. שיגרה?? כולנו חיים בתוך שיגרה.. לגבי בנות אם זה נגמר לפני שזה מתחיל משמע שלא היה צריך בכלל להתחיל עם אותה בחורה/אהבה ..ומין הסתם אהבה/בחורה הרצוייה תגיע בבוא הזמן וברגע הנכון.. אף פעם אל תוריד מערכך כי כל אחד מאיתנו שווה זהב..!! הסיבה העיקרית המשיך לחיות כאן זה הסקרנות מה יביא עלינו המחר..כי אם היה היום ל טוב כנראה שמחר יהיה יותר טוב....!! ניקול*

GALI02

New member
כמוך כמוני. מצטערת אין לי כרגע

הצעות... כל מה שיש לי להגיד לך שמה שהיום נראה נורא ואיום מחר כבר לא תזכור מה זה היה... אז תסתכל לחתימה שלי... אותי היא תמיד מעודדת למרות שלא תמיד אני מסכימה איתה. ותרגיש טוב

Crossface

New member
היי בודד,ניקולי וכמובן גלי../images/Emo24.gif

אין לי הרבה מה להגיד אומרים שכל סיר יש מכסה מה לעשות שלפעמים אני מרגיש כמו מחבת???

למעלה