עיזרו לי בבקשה

עיזרו לי בבקשה

מישהו מכיר איזה תרופה,תכשיר.משחה או ג´יל שיכול לעזור לי להיפטר מהנקודות השחורות המעצבנות והעקשניות שיש לי על האף.כל מה שאני עושה לא עוזר לי "להוציא" אותם ניסיתי 2 מוצרים של"קלין אנד קליר" שלא ממש עזרו באופן משמעותי.ניסיתי "לסחוט" החוצה את הנקודות השחורות אבל זה ממש לא עוזר.להיפך,על ידי כך נוצר גירוי ואדמומיות באף. אני ממש במשבר קליני על רקע הנקודות השחורות(ולא אני לא צוחקת).אני מתביישת להתקרב לאנשים ולדבר איתם מקרוב כי אני חוששת שהם מסתכלים על נקבוביות האף שלי. בבקשה עיזרו לי:מה לעשות?איזה תכשירים לקנות(שמותיהם המדויקים)?

לגבי נקודות שחורות

שלום לך שוב
, מריה קארי היחידה טיפול בנקודות שחורות: 1. טיפול קוסמטי להוצאתן 2. מסיכת פנים טיפולית (ישנן הרבה חברות שמייצרות). הפחתת הווצרות נקודות שחורות: 1. טיפול יומיומי בפנים בעזרת ספירט סליציל 2%. 2. שטיפת הפנים לפחות 2-3 פעמים ביום עם סבון אנטיספטי שקצת מייבש. 3. שימוש בקרם פילינג עדין או קרם על בסיס גרגירים. 4. מומלץ גם בכל מקרה לעשות מסיכת פנים פעם בשבוע או שבועיים. עור שמן מדי מהווה קרקע טובה להתפתחות "שחורים", מצב שקורה לא מעט גם בצעירים הסובלים מפצעי בגרות. בברכה ישראל

monica9

New member
פשוט מאוד....

לא להתקמצן וללכת לקוסמטיקאית היא תדע טוב מאוד לעשות זאת

monica9

New member
אין בעד מה, אם

את רוצה אני גם יכולה להמליץ לך על אחת או שתיים שאני הייתי אצלהן ועזרו לי מאוד בהצלחה

למעלה