עיזרו לי בבקשה!!

עיזרו לי בבקשה!!

זה התחיל לי ביום חמישי!! ישבתי מול המחשב אכלתי גלידה ופתאום תקף אותי סרחורת לקחתי שתי כוסות מים וכדור ובמשך היום הרגשתי די טוב אומנם עייף יום שישי קיבלתי שוב סרחורת באמצע המקלחת זה עבר לי לבד בלי שום כדור ומים והרגשתי רגיל במשך היום יום שבת שוב היה לי סרחורת ולקחתי כדור ושוב הרגשתי עייפות ואי יציבות בראש (כיאלו כזה הראש לא יכול להתמקד במשהו במשך זמן) והיום היה לי רק אי יציבות ממש חזקה לא יכלתי להסתבכל במבחן שעשיתי היום במשך כמה זמן אני חייב לצין שאני בן 16 אני די מסובך עם השינה אך אף פעם לא היה לי דבר כזה אני יושב הרבה מול המחשב כול יום הרבה שעות אומנם רק לא מזמן זה התחיל (אני כבר 4 שנים על המחשב) ואולי זה קשור אבל הורדתי איזה תוכנה שמשמיעה קולות שקשורים איכשהו לתדרים במוח אפשר להגיד שיומים שלוש אחרי זה הכול התחיל יש למישהו מושג מה יש לי??

m_katzmann

New member
מיקוד, שינה ומחשב

שלום לך, אי יציבות,עייפות, חוסר מיקוד, הסתבכות - אותם יש לך בחייך באופן כללי ועד שלא תגלה למה ומה אתה יכול לעשות כדי לייצב את חייך - יופיעו כל פעם סימפטומים חדשים. עקרונית תוכנת הקולות בהחלט יכולה להשפיע על המוח ולעשות שם בלגן שבא לידי ביטוי בסחרחורת. בנוסף אתה חייב להתחיל להגמל מההתמכרות שלך למחשב ומהבריחה אליו. להתחיל לעשות יותר פעילות גופנית כלשהי, להמצא יותר באויר הפתוח, אני לא יודעת איפה אתה גר אבל ים, רכיבה על אופניים, ריצה יכולים ממש לעשות לך טוב. תרגילי נשימה במשך היום. קח הפסקה קלה מהמחשב נשום עמוק ודמיין לך אור גדול שנכנס מהראש ויוצא דרך כפות הרגליים ונשוף כאשר אתה מדמיין לך שחור שנכנס מכפות הרגליים אל הראש ויוצא החוצה. לפני שאתה הולך לישון דבר אל עצמך בגיבריש לכמה דקות, או צחק בכל גדול כ-10 דקות. במאמרים בפורום יש תרגילי מוח שמיועדים למיקוד והרגעה - אמץ לך אותם. תזונה ושתייה - הגוף זקוק לדלק - האם אתה אוכל בצורה מאוזנת? שינוי בחיים. זה מה שאתה צריך - לזרוק את הקלטת הקודמת שהכתיבה את מעשיך ולהכניס למוח קלטת חדשה של עשיה והנאה. זה אפשרי - אתה רק צריך להחליט שזה מה שאתה רוצה.
מאיה

../images/Emo45.gif מסכימה ( עוד כמה דברים קטנים)

ראשית הפסק לשמוע את המוזיקה הזו.. ונסה להתנתק לגמרי מהמחשב ליום יומיים אכול ושתה ונסה לנוח ככל האפשר אם הסחרחורות לא עוברות - גש לאיבחון רפואי!. מעבר לכך אין ספק שגופך מבקש מנוחה ועזרה , תזונה נחונה , שינה ופעילות גופנית הם בסיס לבריאות הגוף והנפש. אם הסחרחורות לא עוברות , לאחר איבחון רפואי חזור אלינו.. יום טוב יעל

StormLord

New member
כמה תשובות כדי שתסתכלו

א) אני כבר 4 שנים יושב הרבה הרבה זמן על המחשב וזה פעם ראשונה שזה קורה לי ב)עד לא מזמן הייתי בקבוצת כדורסל ולאחריה רצתי על חוף הים וקיום אני ממשיך עם כפיפות בטן שכיבות שמיכה וכו ככה שפיעלות גופנית זה לא כולכך נוראה ג)אני אוכל די טוב אני מניח אני אף פעם לא מרעיב את עצמי או משהו כזה ושותה בקבוק קולה ביום ואם אני צמא לאחר מכן אני פשוט שותה מים ד)הלכתי היום לרופא יש לי בדיקות דם ושתן ונראה כבר

בקבוק קולה?

אתה סמל הבריאות, אפשר לגעת בך?
תעבור למים, ובקבוק ליום זה לא מספיק, אם כבר.. לפחות 2.

StormLord

New member
אני מכור כבר זה קשה....

התחלתי לשתות כבר מזמן ועכשיו אני 100% מכור לקולה (אם אני לא שותה יום אחד קולה הראש מתפוצץ מכאבים) ושאני צמא אני שותה אני פשוט לא מרגיש צמא ואת המנגינות שמרגיעות ומשפיעות איך שהוא על התדרים שמעתי אולי 5 דקות כול העניין היה נראה לי דיבלי מהתחלה אז מחקתי את זה אחרי 5 דקות נראה כבר יום רביעי יש לי בדיקת דם אם בא לכם אני יעדכן :)

behappy

New member
בבקבוק קולה שלם יש המון קפאין וזה

יכול לגרום להרבה הפרעות שינה. ובקשר להתמכרות....אם מסמים אפשר להגמל אז גם מקולה!זה תלוי רק ברצון.....עצה שלי-תפסיק עם זה כי עכשיו זה הפרעות שינה ואחר כך עוד צרות...

גמילה היא תהליך...

החלק הפיזי נמשך ימים ספורים - זה לא נורא לסבול 2-3-4 ימים, לזכור שהגוף מנקה רעל ופשוט לישון או לשכב את זה... אחרי הוצאת החומר פיזית נשאר לעבור את הגמילה הרגשית, ואת הגמילה מההרגל... חשוב גם לתמוך בכבד ולעזור לו לנקות... נגמרו כאבי הראש? קח יום חופש (בלי קולה) ושתה מדי בוקר 2 כפות שמן זית + מיץ לימון ייתכן שתופיע הרגשה רעה, אולי כאבי הראש יחזרו... עוד יום - יומיים - שלושה וגם זה עובר. תמשיך לשתות שמן+לימו ןלאורך כל תקופת הגמילה והרווח יהיה כולו שלך...

למעלה