עיזרו לי!!! אני נואש!

עיזרו לי!!! אני נואש!

אני כבר עשיתי 39 שיעורים.......אני לומד בחיפה. לפי דעתי אני נוהג מספיק טוב בשביל לגשת לטסט פנימי לפחות. לפעמים המורה מעיר לי אבל דברים שלדעתי הם לא באשמתי ממש או שלפעמים מתחשק לו סתם ככה להעיר לי... אז אני עוד לא ניגשתי לטסט פנימי אפילו...והיום שאלתי אותו מתי אני איגש והוא אמר אני לא יודע למה הוא אמר שאני עושה הרהב שטויות לפעמים...וזה בכלל לא נכון! אני מרגיש שהוא מרחן...או שזה ככה בחיפה... מה לעשות? הרב ניגשים לטסט פנימי מתי?

ZetLAW

New member
אממ תנסה להשיב את המורה לשיחה

ותגיד לו יאללה חלס תפסיק לגנוב ממני כסף שלח אותי לטסט כבר תנסה גם לדבר עם המנהל של אותו ביה"ס לנהיגה שהמורה רשום בו

תודה.....תגיד....

אתה יכול למצוא לי את המשחר driver education? איפה מצאת אותו? בקאזה יש? בemule?

ZetLAW

New member
זהו ניסיתי להריץ חיפוש וגם אני לא .

מצאתי אבל לאחד החברים שלי בטוח יש אנסה להשיג לך את המשחק כמה שיותר מהר

sattla

New member
בואנה תגיד לו ככה

"אני מפסיק לעשות שיעורים עד שיש לי טסט פנימי" זו זכותך המלאה ככה הוא לא ירוויח כסף ואם המנהל יבדוק אותך ויגיד לך שאתה על הפנים אז תמשיך להמרח בשיעורים...

אופיר 17

New member
אהרון חיון...

איך קוראים לשלך? אני ישאל חברים שלי אם הם למדו גם אצל המורה שללך אם הוא משך אותם...

כן....זה חברה דתיים מי שאני מכיר...

בעיקר. אתה לא היית אצל מוטי כהן פעם? יש אחד שהיה שקראו לו אופיר....מוזר

אופיר 17

New member
לא למדתי אצלו אף פעם...

אולי פעם אחת הייתי בשיעור של ידידה שלי אבל לא יותר מזה..

idandi

New member
תגיד למורה את מה שנאמר פה על

"תפסיק למרוח אותי תגיש אותי לטסט פנימי ונראה מה מנהל הבית ספר יגיד" אם זה לא עוזר. תעבור מורה...!!!

sardin

New member
סתם מנצל אותך...בוא אני יגיד לך אמת

המורה שלך.. קומבינטור... כמו שאר המורים... הוא רואה שאתה שותק לו.. ואתה לא " הבן של.. " הוא לא מכיר אותך.. הוא רואה שאתה נוהג טוב אבל אתה בכול זאת ממשיך לקחת שיעורים.. אז הוא ממשיך איתך מה אכפת לו הוא מרוויח עליך ואתה יוצא פראייר!!!!!! תגיד לו שיקבע לך טסט הכי קרוב..ותיגש כבר לטסט... אם הוא אומר לך משהו כמו שטסטים יהיו רק עוד כמה זמן.. או שאתה לא מוכן... תגיד לו שאתה עובר מורה.. ותעזוב אותו..!

פרטנר

New member
לכל ה"חוכמולוגים"

יכול להיות שהמורה שלך לא הוגן איתך. יכול להיות שכן והוא רוצה בטובתך. ואם תאיים שתעזוב אותו אז בעצם הוא כבר הרויח את השעורים שעשית ואתה תאלץ לשלם למורה ה"חדש" שוב על מספר שעורים , ומה יבטיח לך שאז כן תיגש לטסט? לפנות למנהל המקצועי שהוא בעצם חברו הטוב של המורה ובודאי יקשיב לדבריו יותר מאשר לדבריך גם לא יפתור לך את הבעיה. נסה להתמקד בבעיות שהמורה טוען שעליך לשפר ובכך תקרב את מועד הטסט ותגדיל גם את סיכוייך לעבור אותו.

sardin

New member
פרטנר.. אבא שלך מורה נהיגה??

אתה אל תנסה לייפות פה את העיניינים... הכול פה זה קומבינה אחת גדולה.. ואם המורה הוא גם המנהל????אני מכיר מקרה כזה מקרוב.. אין מה לעשות חוץ מהפיתרונות שאני הצעתי....

sardin

New member
חחחחח אין פלא חביבי...אבל אני צודק

והוא יודע את זה...

למעלה