עיזים ואנשים

superyal

New member
עיזים ואנשים

למי שעוד לא מכיר אז בפז יש מעין מסע פרסום חדש שכותרתו "נפלה עליך עז??" את ההגיון שעומד מאחורי זה אני לא יכולה להסביר ולדעתי רק איש פרסום אחד בפז יכול אבל זה לא העניין כחלק ממסע הפרסום חילקו בתחנות פז בובות קטנות של עיזים לאוטו כמו הכלבים האלה שמזיזים את הראש אני דיי בטוחה שלרובכם יש כזה בכל מקרה גם בתחנה שלי באחד הימים חילקו את העיזים האלה לכל מי שתידלק באותו יום- זה היה לפני שבוע בערך היום הגיע אישה לתחנה ואמרה לאחד המתדלקים שלום אני רוצה עז! אז המתדלק אמר לה שהוא מצטער אבל העיזים נגמרו אז האישה אמרה אני תידלקתי היום בנתניה ונתנו לי עז והמתדלק אמר שחילקו את כל העיזים והיא אמרה איך זה שאין לי עז הבן שלי מתדלק פה כל שבוע? אז הוא הסביר לה שחילקו את כל העיזים ביום אחד וניגמרו כולן אז היא אמרה שהתשובה לא מקובלת עליה והיא רצתה את המנהל שמה לעשות לא נמצא בשבת והיא הבטיחה שהיא תבוא שוב להתלונן בפניו אין לאנשים מה לעשות יותר בחיים? אולי היא רוצה שנתלוש את העז שיש לנו באוטו ונתן לה כי היא לא קיבלה עז? מפחיד אבל מצחיק מאוד.

"אבל תדלקתי היום בנתניה"

הורסים אותי האנשים האלו. מזכיר לי פעם שגברת אחת ביקשה הפוך נטול ואמרתי לה שאין לנו (ובאמת אין, יש רק נס נטול), אז התשובה שלה הייתה: "אבל אתמול הייתי באפרופו ברמת אביב ושתיתי שם הפוך נטול". מה עובר על האנשים האלו? הם חושבים שכל הרשת מחוברת בכבלים שמעבירים אספקה מאחד לשני?! ואם בנתניה יש עז וברמת אביב יש הפוך נטול אז בכל הארץ צריך להיות גם? ואם תגידו את זה אז פתאום יופיע מה שאתם רוצים?! וזה מה שיעשה אותה מאושרת? עז?!

space1

New member
חחחחחחחחחחחחח...

פסיכופטים... מישהו צריך ליידע אותם על הבעיות שלהם, אתם לא חושבים? אולי פעם אחת פשוט להגיד "תגידי, משעמם לך בחיים?"

תלאבובה

New member
זה בערך התשובה לכל השאלות

של הלקוחות.. הלוואי ויכולתי להגיד להם את זה.. אני אומרת בלב..

bushi tooshi

New member
אצלנו זה תמיד:

"אבל בזהב נתנו לי" או "בזהב זה לא ככה" ואני עבדתי ברשת הזאת גם בזהב ואני יודעת מה כן ומה לא שם...אז אני אומרת להם והם מתפדחים והולכים או.... שיש להם את התשובה המטומטמת הזאת: אז אולי את צריכה לבדוק עוד פעם!!! שניה אני מתקשרת לבדוק..הנה....רגע..נו...עכשיו!

חשישה

New member
גם אני לא הבנתי מה הקטע

מה הכוונה בפאקן עז...אולי עלו על שיטה חדשה בפירסום להמציא מושג חדש..משהו שמע אי פעם את הביטוי "נפל עלי עז" HELPֱ

superyal

New member
למען האמת

הביטוי המקורי הוא נפל עליכם קוף מסתבר אבל אני למען האמת גם אף פעם לא שמעתי את זה

למעלה