עיוותי תמונות!

לאנה

New member
עיוותי תמונות!

מיהי הדמות בתמונה?

לאנה

New member
מיכל.............

אני חייבת לזוז, אז אולי אני יחזור עוד מעט, אבל אני בטוח יהיה פה מתי שאמרתי לך. את תיהי פה? ובשביל שלא תגידו שזאת הודעת צ´אט אני ייתן לכם רמז - יש סיבה לכך שהתמונה בשחור לבן............

קיי!

איטס א ליטל הארד טו סיי גודביי באט.... ג´סט פור א וויל. מממ... איי וויל פראבבלי בי היר. צאתך לשלום!

צ´או! ובינתיים, אני אמשיך בניחושיי.

פריס? נאאאאאא ליין? נאאאא אז וול. מממ... שרי?! אין לי שמץ...

Zoey Z

New member
זאת..........

אמילי!!!!!!!!! על בטוח אני נשבעת בחייה של ****!

לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

היא לא נצחה כי אני נצחתי כי אנחנו שולטות ביבשת אנחנו פריקיות גאות ושונאות בנות גילמור

Zoey Z

New member
לא....איזה אתר?

פשוט חשבתי, מי היא הדמות היחידה שמספיק זקנה ללבוש חליפה, לצילום שחור לבן ולשחק קלפים?

לאנה!

שימי את התמונה המקורית! ו.................... כן, קיבלתי את האי מייל... אבל (
) איך בדיוק אני מעלה את זה? כלומר לחצתי על זה והוא שואל אותי... מממ... רגע... אני אנסה שוב... מממ... הוא שואל אותי באיזו דרך להעלות את זה... אז ניסיתי באקספלורר וניסיתי בפאוור פוינט... נוו לק סו פאר...

לאנה

New member
היי!, את פה!, איזה כיף!

אז אני שמה את התמונה המקורית
בקשר למצגת - אני יודעת, זה מה שקרה לי עם הקובץ doc. שלך............ יש לך עוד אימייל בבית?

לאנה

New member
דרך אגב מיכל.............

ראית את ההודעה של "שונאות את בנות גילמור"?

כן, מה לעזאזל הן מקוות להשיג בלבוא

ולהגיד לנו שהן שונאות את זה? כאילו, ווי דה הל שוד איי כר?

ו-א-ו-ו!

קולנס... (Coolness) היי, הייתה פעם את הסדרה הזאתבערוץ 3... איך קראו לה...? שקול הזמן אמרו COOLNESS...

למעלה