עיוותים חדשים! אחד סופר סופר סופר סופר קל!
ט טילי לייט New member 27/12/03 #10 תשובה ל-5 אין לי מושג מי הימני אבל השמאלי זה נוח. לפי הסיטואציה, יש להניח כי הימני הוא דיוויד או דילן, אבל זה רק ניחוש לא מבוסס.
תשובה ל-5 אין לי מושג מי הימני אבל השמאלי זה נוח. לפי הסיטואציה, יש להניח כי הימני הוא דיוויד או דילן, אבל זה רק ניחוש לא מבוסס.
ט טילי לייט New member 27/12/03 #9 תשובה ל-4 סטיב ו..... אוך לעזאזל שכחתי את שמה..... אוי ואבוי לי!! איך יכולתי לשכוח את שמה!!! זאת שנשואה לו בעונות האחרונות ויש להם ילדה (מדליין) יחד.....
תשובה ל-4 סטיב ו..... אוך לעזאזל שכחתי את שמה..... אוי ואבוי לי!! איך יכולתי לשכוח את שמה!!! זאת שנשואה לו בעונות האחרונות ויש להם ילדה (מדליין) יחד.....
ג גויבה New member 27/12/03 #12 את בטח מתכוונת לגאנט! ובאמת אבוי לך! חחח! אבל לא זה לא היא וגם לא סטיב!
B buffySpirit New member 27/12/03 #18 הימני קשה השמאלית קל ואלרי-ברור ומי זה לעזאזל בגלל הבלונד אני יגיד סטיב או אח שלו אבל הוא לא דומה לשתיהם
הימני קשה השמאלית קל ואלרי-ברור ומי זה לעזאזל בגלל הבלונד אני יגיד סטיב או אח שלו אבל הוא לא דומה לשתיהם
ג גויבה New member 27/12/03 #20 אוקיי! 50% מהזיהוי כבר פתרת! זאת אכן ולרי! אבל השני זה לא סטיב ולא אח שלו ורמז ענקי: זה לא בן!
ג גויבה New member 27/12/03 #21 אהה לא נכון! תנסו לחשוב קצת על דמויות אחרות (רמז: עדיין לא עשיתי על הדמות הזאת!)
B buffySpirit New member 6/1/04 #22 תשובות טוני ומי שליד ואלרי זאת אמא שלה אבי מאלון ותודה ענקית לגויבה על העזרה הענקית
ט טילי לייט New member 27/12/03 #7 תשובה ל-2 דילן ומאט, זה דווקא קל (בטח טעיתי וזה לא קל כמו שחשבתי...)
ג גויבה New member 27/12/03 #15 לא דווקא צדקת! וזה כן קל כמו שחשבת! יפה מאוד! טוב נותר עוד 2 שאת לא הצלחת! את מוזמנת לנחש שוב ואתם מוזמנים לעזור לה!
לא דווקא צדקת! וזה כן קל כמו שחשבת! יפה מאוד! טוב נותר עוד 2 שאת לא הצלחת! את מוזמנת לנחש שוב ואתם מוזמנים לעזור לה!