עיוותים חדשים! אני כבר לא יודע בדיוק מה הרמה שלכם! אז חלק מהעיותים קלים וחלק קצת יותר קשים!
ג גויבה New member 25/12/03 #1 עיוותים חדשים! אני כבר לא יודע בדיוק מה הרמה שלכם! אז חלק מהעיותים קלים וחלק קצת יותר קשים!
S shanyz New member 25/12/03 #11 דווקא קשה קצת אני מנסה לחשוב.. מי שר? מי חובש כובע? הכי מתאים יל דיוויד...אבל הוא לא דומה לו.. טוב אני אכתוב דיוויד..
דווקא קשה קצת אני מנסה לחשוב.. מי שר? מי חובש כובע? הכי מתאים יל דיוויד...אבל הוא לא דומה לו.. טוב אני אכתוב דיוויד..
ג גויבה New member 25/12/03 #18 נכון, זה באמת ריי! אבל בתמונה מעליו הימני זה לא דילן! הוא בכלל לא נמצא בתמונה ההיא!
ג גויבה New member 25/12/03 #14 ממש מממש ממש ממש לא! חחחח! תחשבי עוד קצת! חחחח! לא צדקת עם אפחד מהדמויות!
S shanyz New member 25/12/03 #8 דווקא זה קצת קצת קשה...כאילו הבן זה ברנדון.. האישה אני לא בטוחה- או ואלרי..או טרייסי אולי?
א אני אוהבת את העולם New member 25/12/03 #17 חחח וואו.אני מוכרחה לומר שזה מאוד מאוד קשה... חחחחח..העיניים שלי נהרסו..מספיק אני עם משקפיים..חחחח...אבל זה דווקא מאוד יפה....
חחח וואו.אני מוכרחה לומר שזה מאוד מאוד קשה... חחחחח..העיניים שלי נהרסו..מספיק אני עם משקפיים..חחחח...אבל זה דווקא מאוד יפה....