עידן רייכל

mick23

New member
עידן רייכל

נכון השיר הזה שלו בואי הוא ממש דפוק? מה הוא רוצה? הוא יעני מנסה להיות עמוק כזה, אבל זהו שהוא לא זה מה שאני חושב. אין, אין, אין על עברי, עברי הוא האחד!!!

ל ל ו

New member
עידן רייכל... ../images/Emo80.gif

הוא הקלידן של עברי לידר... שמתם לב שכל מישו מהרכב להקה או זמר פתאום מוציא דיסק.. דניאל סלומון-אביב גפן,דודו טסה-יצפאן כאליו מה הקטע הזה פתאום..?! לא משנה,שיהיה להם בהצלחה!

מנסה להיות עמוק?!

ומי אתה שתקבע מה עמוק או לא?! הפרוייקט של עידן רייכל הוא אלבום מושקע, מיוחד, מלא בצלילים אקזוטיים משולבים עם אלקטרוניים ומזרחיים, ולמי ששאל - לא, זה לא עידן עצמו שר את השיר, אלא הוא נתן לכל מני אמנים שונים לשיר כל שיר ושיר מהדיסק שלו. לכן קוראים לזה "הפרוייקט", כי הוא איגד כמה אמנים (טיפ טיפה לא מוכרים) שישירו את השירים שהוא כתב, הלחין, עיבד והפיק יחד עם עברי לידר. ומזתומרת "מה הקטע של הנגנים האלו פתאום"?! הרי הם זמרים בפני עצמם, לאו דווקא הנגנים-של... ואם יש להם הרבה מה להציע (לדוגמא דניאל סלומון) והם רוצים לפרוץ את האנונימיות הזו שמאחורי התואר "הקלידן של עברי לידר/אביב גפן" (וכו´) אז שיהיה להם בהצלחה, חוץ מזה שגם הם צריכים להתפרנס ממשהו, לא?!

mick23

New member
דבריי הוצאו מהקשרם :)

קודם כל, אני לא אמרתי שאסור לנגנים של זמרים לצאת בקריירה משלהם להיפך, ככל שיש יותר יוצרים יותר טוב, אנחנו רק מרוויחים מה שאני התכוונתי אליו הוא שאני, באופן אישי, לא מוצא שום דבר מיוחד ושווה תשומת לב בשיר של רייכל "בואי", מה גם שאני בכלל לא מבין מה הוא מנסה לומר - וזה נזקף לחובתו ולא לחובתי, כי לי יש מספיק זמרים שאני מקשיב למילותיהם, מבין את המסרים שלהם ומזדהה או לא מזדהה. דוגמא מצויינת היא דניאל סלומון. דווקא מה שהוא אומר בשיר שלו אני מבין יפה מאוד ואני חושב שזה חביב, אך עדיין לדעתי לא ממש מקורי ועמוק. הוא לא מרגש אותי ולא הצליח לכבוש את ליבי. מה לעשות? אם את חושבת אחרת - את בהחלט מוזמנת להקשיב ולהנות. ומי שקובע מה עמוק בשבילי הוא אני. :) זהו.

למעלה