עידן רייכל

ng גבאי

New member
עידן רייכל

בדיסק יש את השיר ה 3 אני חושב שקוראים לו אם תלך... שיר מדהים לזמרת יש קול גן עדן

baduist

New member
מומלץ.

למי שלא ראה את כתבה בערוץ 1 (יש לי תירוץ טוב למה ראיתי ערוץ 1:), עידן רייכל, הקלידן של עברי לידר בד"כ, הוציא אלבום בשם "הפרוייקט של עידן רייכל" (נכון?), שהוא בעצם לא רק שלו, אלא של קבוצה (להקה?) של אמנים ´צברים´ ועולים מאתיופיה. לאחרונה השיר "בואי" מתוך האלבום מתנגן הרבה ברדיו. לא לגמרי קשור למוסיקה שחורה, אבל אם כבר העליתם את הנושא, זה מומלץ מאוד, ואני מניח שאפשר למצוא את הקשר. עוד לא פגשתי מישהו שלא אהב את השיר המדובר, אז גם אם אתם שונאים פופ מכל הלב, אני מציע לכם לתת לזה צ´אנס - שמיעה אחת. אחרת זה הפסד רק שלכם. מעבר לזה, אם אתם בעניין של אמביינט, אני גם אמליץ על אוסף חדש של רימיקסים ישראליים, בשם Another Life, שיצא לא מזמן, ושם יש שיר של רייכל יחד עם עברי לידר - פשוט יפהפה.

baduist

New member
אגב, מעכשיו

"בואי" - מקום ראשון במצעד הרשמי של ישראל, שנגמר לפני דקה. מפרגנות! :) ואני ? מרגיש קצת מאויים מהעובדה הזאת, תודה ששאלתם:)

בהחלטטטט

צדקת ברוב מה שאמרת, הוא הקלידן של עברי לידר בד"כ ובאמת הוציא את האלבום שנקרא באמת "הפרוייקט של עידן רייכל" וכל הרעיון שלו לפי מה שהבנתי זה שכל מי ששר שם באלבום זה זמרים ישראלים מוכשרים אבל לא ממש מוכרים ששרים מוזיקה שהוא כתב והלחין, בינהם באמת כמה אתיופים והרעיון היה לעשות פופ עם צליל קצת יותר אתני, יצא לי לשמוע כמה קטעים מהדיסק וזה ממש טוב....

למעלה