עידן יהודההה חזר

BlogTV Police20

New member
עידן יהודההה חזר

עידן יהודהההה: בונה מה זה (בואנה מה זה?) עידן יהודהההה: הרסתם תבלוג בבאסלךי (הרסתם את הבלוג בבאבא סאלי) BlogTV Police20: למה הרסנו? לא יפה? עידן יהודהההה: מה יפה החי (מה יפה אחי) עידן יהודהההה: באמא שלי (באמא שלו) עידן יהודהההה: כולם יתבאסו רצח (לא צריך לתרגם) BlogTV Police20: מה דעתך? תפתח שידור עידן יהודהההה: נו מה הקשר (מה הקשר למה? לא יודע) BlogTV Police20: תראה כמה חידושים עשו פה עידן יהודהההה: בלאגן החי (בלאגן אחי) עידן יהודהההה: מסובך עידן יהודהההה: רצח BlogTV Police20: לא מסובך. 5 דקות ואתה מקצוען עידן יהודהההה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (סוף סוף אין שגיאות) BlogTV Police20: קטן עליך עידן יהודהההה: איפו החי אלוי (איפה אחי הלוואי-נכון שאני גאון שהצלחתי לתרגם את המילה הלוואי? בבאבא סאלי אני גאון) עידן יהודהההה: אנחנו עם השעגיות שלנו (נו נראה מי מזהה מה כתוב? אנחנו עם השגעונות שלנו) עידן יהודהההה: צריכים לפותח לנו כיטה טיפולית פו (צריכים לפתוח לנו כיתה טיפולית פה) BlogTV Police20: תפתח שידור אני אבוא לראות עידן יהודהההה: טוב החי BlogTV Police20: תעשה סיפתח עידן יהודהההה: \חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (שוב בלי שום שגיאה) עידן יהודהההה: כבר החי כבר עידן יהודהההה: חבל תאמין לי עידן יהודהההה: הוא היה קל סבבה כזה עידן יהודהההה: פו יש לך ים אופציות BlogTV Police20: תוך כמה ימים אתם תתרגלו ולא תוכלו לחזור לישן עידן יהודהההה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח BlogTV Police20: עכשיו המערכת בהרצה בטח ישפרו את הבאגים שיש עידן יהודהההה: חח חשבתי הבנאגים (האמת? במצב שלו תודה לאל שהוא חושב ושהסמים לא מחקו אותו לגמרי) BlogTV Police20: חחחחחחחחחחחח BlogTV Police20: אתה יודע שאם זה היה קשור לבאנגים בטוח היו מתייעצים איתך עידן יהודהההה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עידן יהודהההה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עידן יהודהההה: לו איפו 4 חודש הני נקי ולא תאמינו הוא פתח שידור לבד בכוחות עצמו בלי שום עזרה... אפשר להודיע לקצינת מבחן

למעלה