עידן טל.....

s h a r o n 04

New member
עידן טל.....

אני לא מבינה למה כולם כאן מתלהבים, מתרגשים ושמחים מההגעה של עידן טל אלינו... אני מודה ומתוודה שאף פעם לא החזקתי מעידן טל אבל זו לא הסיבה שאני לא "יוצאת מגדרי". הסיבה היא שהבן אדם יצא לו לאירופה וכמו רבים וטובים חימם בנחת ספסלים מהסיבה הפשוטה שהוא כנראה לא מספיק טוב. כמו שהקבוצה שלנו נראית כיום עדיף לחפש בנרות איזה חלוץ ולא לבזבז זמן על קשר שנפש על ספסלים בחו"ל. הלוואי ואני אתבדה ואווכח שההגעה שלו אלינו היא בסופו של דבר - מהלך מוצלח (אני אהיה הראשונה להוריד בפני הנהלת הקבוצה את הכובע). מה דעתכם?

לפי דעתי זה רכש במקום../images/Emo60.gif

רכש כמו שצריך ולפי דעתי עידן טל הוא שחקן מאוד מוכשר וטוב אם יש לך בעיה איתו אז כדי שכבר עכשיו תתחילי לאהוב אותו כי הוא הולך לשחק במכבי חיפה, אל תדאגי הוא יוכיח לך שהוא לא סתם שחקן ספסלים בחו´´ל

Shadow Warrior

New member
רגע, מה עם ישראלוביץ´???

ישחררו אותו??

בהביבו

New member
:~:~:~:~:~:~:~:~:

שאלה קטנטונת.. אני לא זוכר מי אמר לי פעם אבל מישהו יודע איך עושים את האותיות הקטנות כמו ה-2003?

בהביבו

New member
לא רומה.בדוק אתה..סתם..

שטויות.. אני אחכה שהוא ייכנס... טוב אני פרשתי, יש לי מחר יום ארוך ואני צריך עוד להכין שיעורים ו... לילה טוב לכולם וערן בהצלחה מחר..

אילן 29

New member
מסכים איתך..

עידן טל אף פעם לא היה כוכב ואחרי שחימם בשנים האחרונות ספסלים באירופה אל תצפו ממנו לגדולות . אם הוא יעזור זה יהיה בשנה הבאה כשנעלה שוב לליגת האלופות (אני מקווה ). אז יהיה לנו ספסל הרבה יותר רחב. בנוגע לחלוץ הארגנטינאי , זה מפליא אותי שמחתימים אותו בלי לבחון אותו ואני מקווה שהוא לא יתגלה כבלוף. אני מקווה שזה לא נעשה תחת פניקה שמזכירה לי את המהלך של הבאת פאצ´ה וחרזי אחרי עזיבתו של מזרחי אז. כל הצטרפות של שחקן היא טובה לנו ואני אשמח אם אליניב ברדה גם כן יבוא.

s h a r o n 04

New member
אילן...

לתוספת של כשרונות בלתי רגילים מבאר שבע והסביבה אף פעם אין התנגדות! (במיוחד עכשיו, במצב הנוכחי..., כשהמבצעים האישיים של איזה כוכב קטן מדימונה כל כך חסרי לנו)...

למעלה