עידן טל בחיפה?

מותק מס1

New member
עידן טל בחיפה?

בONE כתוב שהמיליארדר אודי אנג`ל מוכן לממן את החזרתו של עידן טל לחיפה מה דעתכם זה יקרה (הלוואי) או לא (חלילה)

nik19864

New member
הלוואי

שיממן גם את בואו של ויקטור זפטה, במידה והוא כזה טוב ושל עוד איזה זר אירופאי-בלם\קשר התקפי... יש איזה אחד בספרטק מוסקבה, ביסטרוב, אם אנ'לא טועה הוא קשר התקפי והוא מעולה ! אגב, שרוני לוי יעוף כבר !!! כשחושבים על זה הוא בעצם לא שונה בהרבה מגיורא שפיגל... אני בעד ששחר יפנה עוד היום לשלמה שרף ויחזיר אותו לקבוצה, כזה מאמן חיפה צריכה, שיהיה גם קשוח, שישתף כמה שיותר צעירים ושילהיב את השחקנים. ואפרופו צעירים, אני מצדיע למכבי ת"א על שיתופם של כ"כ הרבה צעירים העונה: אורי שטרית, שירן ייני, ליאור ז'אן, יובל שפונגין, עומר פרץ ועוד... בחיפה חייבים לקחת מהם דוגמא...

Olympic Hero

New member
אין פה שום התנגשות

כיאל וטל יכולים לשחק אותו הרכב כאשר טל בשמאל וכיאל מאחור.

eran 89

New member
תגידו לי שניכם.

אתם באמת מאמינים שרוני לוי יתן לבירם כיאל את חולצת ההרכב?! הוא יעדיף לשחק עם דרפיץ' כקשר 50-50 מאשר לתת לילד דקות משחק.

eran 89

New member
מותר מותר... פשוט מרתיח אותי שיש בקבוצה שחקן

עם פוטנציאל כזה אדיר, ששנה הבאה אם לא יושאל לקבוצה אחרת הוא לא יראה דקות משחק.

Olympic Hero

New member
הידיעה הזו מתגלגלת כבר הרבה זמן

אני מאמין שאם טל יחזור לישראל זה יהיה רק לחיפה. אבל אני לא בטוח שהוא יחזור בכלל. עכשיו שהוא שומר על כושר בחיפה, צריך להפעיל עליו לחץ.. עידן טל הוא מצרך חשוב מאוד עבור מכבי חיפה, ואסור לוותר על האופציה להחזיר אותו.

אסִי

New member
זה לא סוד שהוא רוצה לשלם על החזרתו

וזה גם כבר לא סוד שהוא רוצה להיכנס לשותפות במכבי חיפה. אולי עוד משהו שרומז על כך זה שבאימון האחרון אודי אנג'ל דיבר הרבה עם עידן טל ואמר לו בחיוך: "מתאים לך ירוק", אולי כדי לרמוז על החזרתו למכבי חיפה.

למעלה