עידן ורד

עידן ורד

תעלומה ושמה עידן ורד. מצד אחד שפן שעולה מהספסל ועושה את זה בצורה מוצלחת. מצד שני מאמנים לא סומכים עליו והוא אףפעם לא סא לידי ביטוי במשחק מלא.
ברור שכרגע עושים לו סדרת חינוך בתור חלק מהו״מ על החוזה אבל אם הוא צריך להיות בהרכב? אם הוא צריך ךהישאר בסגל לקראת העונה הבאה?

ך הכל אני מאוד אוהב אותו

בעיקר מתחילת העונה שניכר שהוא מאוד רוצה ומשתדל. יש לו מקום בסגל זה בטוח ואני אשמח לראות אותו יותר ויותר בהרכב. הוא מתחיל ליזום יתר ולהראות יותר מנהיגות ואולי מתחיל להיות שחקן יותר בשל. גם לראשונה מזה הרבה עונות הוא עד כה(טפוטפו) לא נפצע ומצליח לשמור על עצמו מבחינה גופנית וגם זה יאמר לזכותו. מאוד מקווה שיאריכו איתו את החוזה כי הוא בהחלט יכול להיות חלק מהשלד לעונה הבאה.

zubumafu

New member

אהבתי מאוד שיוסי הביא לו אתמול את סרט הקפטן. לדעתי הוא שחקן הרבה יותר "שלם" ומאוזן מחן עזרא. במידה והוא יצליח להתחזק קצת מבחינה פיזית ולדעת לשחק גם בעמדה קצת יותר אחורית הוא ישדרג את עצמו בטירוף. אין ספק בכלל שבשנתיים האחרונות הבעיטה שלו לשער השתפרה משמעותית (למי שזוכר איזה בעיטות עלובות היו יוצאות לו לפני) - לדעתי הוא עבד על זה חזק.

DRORIKO8

New member
לא תופס ממנו יותר מדי

עם כל הכבוד ל-גולים פר דקות שלו, הוא קיבל מסטנויביץ' לא פעם את המושכות ואיכזב בגדול. מכבי חיפה במשחקים שהוא הנהיג אותה נראתה רע וגם אחוזי הנקודות שלה היו לא משהו. ורד זה שחקן שמתמזמז יותר מדי עם הכדור,לא רואה אותו משתלב עם שחקנים שיודעים לשחק בנגיעה אחת כמו בניון,עטר ושכטר

Cade Foster

New member
חלק מהשלד כן

לא מאהבת מרדכי אלא משנאת המן - אין בתפקיד שלו יותר מידי ישראלים מוצלחים. אני גם לא חושב שגילי ורמוט טוב ממנו, לפחות לא בהרבה.
&nbsp
מה שבטוח - אסור בתכלית האיסור שההתקפה תיבנה על שחקנים כמוהו או כמו חן עזרא, לא משנה עד כמה טובים המספרים שלהם. ורד נמצא כרגע במקום האידאלי בשבילו - התפר שבין ההרכב לספסל. גם לעזרא זה יעשה רק טוב אם הוא יועבר גם הוא לתפר הזה במקום לקבל קביעות בהרכב.

למעלה