עידן התמימות

עידן התמימות

הנסיכה :" אבא ,יעל העוזרת של המורה,היא מה זה נחמדה ויפה,ותמיד עוזרת לי בכיתה,אני מה מה זה אוהבת אותה." אבא : " וואלה....? אז אם היא לא נשואה, אולי כדאי לי להתחיל איתה....
" הנסיכה : " להתחיל איתה במה,אבא.... ? " אבא : "להתחיל איתה זה אומר להזמין אותה לסרט,או לארוחה... " הנסיכה: "אני לא יודעת,אני חושבת שיש לה בעל,אבל אני אשאל אותה אם בא לה...."

זה מזכיר לי

את הבן שלי כשנתקל במדריכים ו/או מורים שווים לטענתו ושיכולים להתאים לי ישר מסתכל להם על האצבע לראות אם יש להם טבעת נישואים הוא לגמרי מנסה למצוא לאמא שלו שידוך
. . . . ודואג לחשוב כמה צעדים קדימה :))) אין על הילדים האלה!!

Rtitan

New member
../images/Emo178.gif חכו שהילדים הללו יגיעו לגיל 14...

חודשיים עם הבן שלי - והוא כבר מבין על מה מדברים "הגדולים"...
.

../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

אין על המשפטים האלה... כל פעם מחדש אני אומרת שאני אכין מחברת ציטוטים שאוכל להראות להם כשיגדלו וכל פעם מחדש אני לא עושה את זה...
מי אמר פארשית ולא קיבל נדנוד ממני בפייסבוק?
קבל ציטוט מפי הנינג'ה
אמא: איזה יפה אתה לבוש.... אתה הורס! נינג'ה: תודה אמא, גם את (אחרי כמה שניות).... נינג'ה: אמא... מה אני הורס?

מייקי73

New member
הבת שלי לוקחת אותי לקניון

"כי יש שם המון אבהים לא נשואים ואולי נמצא אבא לתינוקת החדשה שתהיה לנו"

NoaModiin

New member
../images/Emo41.gifההבדל הגדול בין הגישות שנובע מגילאי הילדים

שימו לב להבדלי הגישות שנובעים מגילאי הילדים. כשההורים מתגרשים כשהילדים עודם קטנים, הילדים לומדים לחיות עם המצב, ואפילו מוכנים לפעול כדי שלאמא/אבא יהיו בני זוג חדשים. לעומת זאת- כשהילדים גדולים יותר - מציאת בן זוג הופכת למשימה הישרדותית כאשר הילדים מביעים שוב ושוב את מורם רוחם. איזה כיף כשהילדים בגילאים התמימים האלה. פשוט להתענג !!!

למעלה