|עידן היקר!

היי תולי...../images/Emo13.gif

זה ממש עודד אותי לקרוא את תגובתך. את מרגישה אבל שהטיפול עוזר לך? יש תוצאות? למי אני צריכה להתקשר כדי שיפנו אותי? ואני חושבת שאני אעדיף אם כבר להיות מטופלת ע"י אישה, אני יוכל מראש לבקש שאישה תטפל בי? האמת היא שעדיין יש לי רצון ענקי להצלחי ללא טיפול, אבל אם אחרי כל המאמצים האלו אני אראה שזה לשווא אני כנראה אצטרך להרים ידיים ולפנות לטיפול ( מקווה שזה לא יקרה). בכל אופן אם תוכלי קצת לשתף אותי בנוגע לטיפול, תחושות, מה בכלל עושים בטיפול כזה. אני אודה לך מאוד.

למיטל

וואו...השארת אותי ללא מילים. אני חייבת לציין שהתגובה שלך גרמה לי לחשוב על הכל אחרת. תמיד שללתי הכל וקראתי את ההודעה שלך מספר פעמים והצלחת לשכנע אותי. אני באמת אפנה לקבל טיפול ועכשיו אני גם מאמינה שזה יעזור.אני מודה לך מאוד על התגובות שכתבת בפורום ואני מקווה שעוד בנות קורואת את התגובה שלך ומבינות כמה זה חשוב, אני לרגע איבדתי תקווה וחשבתי שלעולם אני לא אצליח לקיים יחסים ולהביא ילדים לעולם. אוטוטו אני שנה נשואה ועברו לי מאל מחשבות בענין, אני כ"כ מאושרת שהצלחת להחדיר בי אמונה בנושא. המון המון תודהההה ושיהיה בהצלחה עם סיום התואר.

|עידן היקר!

כבר עבר המון המון זמן, שכתבי כאן ועדיין לא קיבלתי ממך תשובה, אני בטוחה שיש לך סדר יום ארוך וקשה. אבל אני ממש זקוקה לייעוץ ממך. אתה בטח לא זוכר על מה אני מדברת..כתבתי בעיה והגבתי לכמה תגובות שעוד בנות כתבו, הבעיה שלהם זהה לשלי, קושי בקיום יחסי מין. אני נשואה ואני ובעלי עדיין לא הצלחנו לקיים יחסי מין. אני חייבת לציין שקיימת ביננו רמת פתיחות גבוהה יותר מאשר בהתחלה, אני כבר נהנית מזה שהוא מחדיר לי אצבעות ולא נרתעת משהו שבהתחלה נורא הפריע לי. הצלחנו לבצע חדיקה חלקית..ואני ממש רוצה יותר נכון אנחנו, ואנחנו בטוחים שנוכל להצליח ללא ייעוץ כמו שהציעו לנו באתר איטם. בקשתי היא אם תוכל לכוון אותנו מעט, לתת לנו טיפים. כמה רעיונות, תנוחות שקל יותר או כל דבר שיתן לנו כלי נוסף. אשמח מאוד אם תענה לנו בהקדם האפשרי...תודה ושיהיה המשך יום מקסים ורגוע.

../images/Emo24.gifעם כל הרצון הטוב...

כפי שיעצו לך/ם, חשוב שתפנו לייעוץ מקצועי שיעזור לכם רבות. מה שאת מתארת, אינו עיניין של טיפים , רעיונות ושינוי תנוחות. הלוואי ואכן יסתדר ללא פנייה לגורם מקצועי, אך אני חושב שזה הצעד הנכון לכם!! עידן מיליצ'ר

עידן-

ראשית כל תודה על זה שענית לי. אבל אני לא מסכימה עם מה שכתבת לי. כשהחלטתי לפנות לפורום הזה, חשבתי לקבל עיצות ותמיכה, אבל אני ממש לא מקבלת שום עזרה, אז מה היא מטרת הפורום אם לא לענות לצרכים ולשאלות של אנשים? מנסיוני אני יודעת שגם חיזוקים מאוד עוזרים ובטוח שמחזקים. אני חייבת לציין שאני מאוד מאאוכזבת מהתגובה שקבלתי ממך, לפנות לטיפול, לא לכולם יש את האמצעים ללכת לטיפול. טיפול כמו שאני יודעת עולה המון כסף ואני לא חושבת שאני אצליח לעמוד בזה, לכן מה שנותר בידי לעשות זה להתמודד לבדי כמו עד עכשיו עם הבעיה. וחבל שכך..אני מקווה שהתגובה שרשמתי תגרום לך ולחברייך למקצוע לחשוב על זה יותר.

למעלה