עידן הדלי

ivtzan

New member
עידן הדלי ../images/Emo97.gif

הי לכולם אני מעוניין לישמוע אם יש לכם חלומות שקשורים לימים בהם אין טכנולוגיה או שאתם מרגישים שאתם בעבר הרחוק בדומה לימי הבניים.. אני סבור שיש קשר עמוק בין התפתחות החלום לבין חיזוי העתיד במיוחד בפורום של מביני עיניין אז צרפו לי הודעות אני מנסה למצוא קשר תודה תודה תודה שלכם איבצן

ivtzan

New member
מדבר אי הוודאות ..

טוב אני אתחיל אני כבר יותר מכמה חודשים החלתי רושם את הארועים הנבחרים מחלומותי ואני לא זוכר שאני נתקל בשום קטע חשמלי או אלקטרוני הכל אצלי ישן כזה ואני כבר התרגלתי לזה וזה כבר לא מוזר לי אבל יש בזה הרבה יותר ממה שאנו חושבים זה מעיד על משהו לא? כן אני חולם על הדברים הללו אבל כשאני עובר בשערים או סתם לקשב השני ולא מדמיין יותר אלא חווה דברים, אני לא זוכר את הצמדותם של חפצים משוכללים אל מערך ארועים אני מקווה שנתתי את הכיוון אם זה קרה או קורה גם לכם אז שרשרו זה חשוב לי שלכם עם חזון חדש איבצן

בעצם, הגזמתי!

הם לא כאלה נדירים, אבל בדרך כלל הם שייכים לתקופה של עד אמצע המאה ה-20, לא דברים משוכללים יותר. בדרך כלל! יש יוצאים מן הכלל!

אשכר

New member
רק רגע, אני אעבור על מחברת החלומות

לא. אין משהו מיוחד עם טכנולוגיה (או חוסר-טכנולוגיה) בחלומות שלי. החלומות שלי מתאפיינים בזכרונות מתקופת בית הספר והצבא, ובחיי היום-יום: מכוניות, מעליות, בניינים... את החלומות המציאותיים יותר, היותר עירנים, אפשר דווקא לסווג אותם בתור מדע בדיוני, לאו-דווקא עתידני: חלליות, מערות אוטומטיות, דברים מיוחדים ובלתי מוסברים. אבל בכל אופן, אין לי חלומות מתקופות היסטוריות. וגם, מה שתארתי הוא לא חלימה אמיתית. רק חלומות.

ivtzan

New member
שמו לב לחלומות ולא לאשליות

זה חשוב שתשימו לב בין חלום לחיזיון זה המשמעות כאן גם אני כשאני חולם לי (דימיון) אני נפגש עם כל הטוב שבעולם אבל כשאני עובר קשב אני בתקופה ישנה מה זה אומר? את זה אני חוקר אני מרגיש שאני לא התופעה היחידה אז רציתי לשמוע ממכם אם אני לא לבד...

bertcat

New member
בחלימות שלי

אם אני נמצא בעולם אחר, ולא בעולם הזה, אז אין בכלל משמעות לזמן. ההתרחשות האנרגתית שקוראת מולי, אני מצייר אותה בחוויות המוכרות לי, אבל אני יודע שזה רק ציור שמתחתיו יש את ההתרחשות האמיתית. אז אני לא מבין את העניין עם טכנולוגיה. האם היתה לי חלימה שבה ראיתי טלויזיה?? כן. חלימה לגמרי. אפילו אחת החזקות שלי. ראיתי טלויזיה אבל זה היה תרגום שלי לאנרגיה שהיתה שם. שתקשרה איתי ואני תארתי לעצמי שאני רואה תוכנית שמסבירה לי דברים מעניינים. היו עוד, ראיתי מכוניות, הכל כרגיל. רק הידיעה שזהו חיזיון ומאחוריו יש אנרגיה טהורה. היו לי גם חלומות עתיקים, של טקסים קדמוניים, פולחנים וכאלה. אבל פחות.

Oranus

New member
אפרופו טלויזיות וקורסים מזורזים

המוזר זה שלעיתים בחלומות אני מתחיל לדבר בשפה גבוהה שאני לא מבין פתעום אני מתחיל להסביר כל מיני דברים בפיזיקה אם נוסחאות וכל מיני, וכאשר אני מקשיב לעצמי -אני לא מבין בעצם מה אני אומר רק אני יודע שיש בזה המון הגיון -אבל לא יותר. וזה לא רק בפיזיקה בכל מיני תחומים בחיים שאני לא ממש מבין, ואני מדבר עליהם כאילו אני פרופסור -ובחלום אני מנסה להסביר או להוכיח משהו... זה מוכר לכם? O.

Dazed&Confused

New member
שמעתי על משהו כזה.

אחד בפורום חלומות צלולים (לא בטוח מי) היה מספר שהרבה פעמים קורה משהו ממש לא הגיוני בחלום והוא מפרש את זה דרך כל מני הסברים פיזיקלים מדהימים... וככה גם נמנעה ממנו צלילות בחלומות. יכול להיות שהתת מודע מתעקש לקבע אותנו במקום שאנחנו הכי מסתדרים, ב"עירות". הוא חייב להסביר כל דבר לא הגיוני כדי שלא נחושב בטעות שאנחנו לא ערים ונהיה יותר מדי מודעים לעצמינו. בעתם, למה להאשים את התת מודע? נקרא לילד בשמו: "הטורף". זאת דעתי הלא סגורה.. שלך, b o a z

אשכר

New member
תופעה מוכרת..

יש לי כמה הסברים (כלומר תאוריות - אני לא בטוח באף אחד מהם) לדעתי, יש דברים שחסומים לך ביומיום. המוח האנושי יוצר פילטרים על התפיסה שלנו, בשביל להצליח לחיות. הוא חייב. אין אפשרות לחיות בעולם הזה בלי פילטרים/הסברים בכלל. (אולי בקשב השלישי, אבל זה לא העולם שאני ואתה מכירים, אז נעזוב אותו בצד) בחלימה, ובחלומות בכלל, רוב הפילטרים ו/או המנגנונים של ההסבר הכפייתי נעלמים, לא מתפקדים, ולכן, בחלימה המוח יתן לנו תשובות שהיו חסומות בזמן הערות מ.ש.ל (
) הסבר אחר: בספר "אומנות החלימה", מוסבר שסיירים נותנים בחלום (ולפעמים גם בערות) עצות ללא הרף, שנראות מדהימות ומקוריות, אבל בסופו של דבר, אומר חואן, זה בא מהראש שלך, והם לא מגלים לך משהו שלא ידעת ממילא. והסבר אחרון, מלווה בדוגמאות: מתמטיקאי שהכרתי (וגם כאלו שלא הכרתי) היה טרוד בשאלה עקרונית, במשך זמן רב. זה ניקר לו במוח בלי הפסקה, ימים שלמים. ובסוף, ברגע שהוא זכר את הבעיה גם בחלום, זה נפתר מייד (זה בעצם הסיפור שלך, לא?) אם תשים לב, זה מאד דומה לתרגילים שאנחנו עושים בשביל לזכור חלומות.

bertcat

New member
מסכים

בחלימה אפשר ללמוד כל דבר שקיים ביקום. יש לנו גישה לכל הידע הזה גם בעירות, בכל רגע, אנחנו יכולים "לראות" כל דבר שאנחנו רוצים בו. בחלימה זה יותר קל משום שאנחנו יותר קלים. בחלימה אפשר "לראות", אפשר ללמוד, לפתור בעיות, למצוא דברים שאיבדנו, להבין המון על עצמנו, על חברים שלנו.

אשכר

New member
קסטנדה הזכיר חלימה של "עבר"

לפי מה שאני זוכר מהספר, הוא סיפר שהוא חולם על נמר שן-חרבי, חיה שנכחדה לפני אלפי שנים(?) השותפה שלו, אלנה, אמרה שמה שהוא עושה זה "חלימת רוחות", אבל מעבר לזה אף אחד לא הסביר מה זה "חלימת רוחות", או למה רק הוא חולם כך. רעיונות?

bertcat

New member
חלל וזמן בגוף האנרגיה

אין משמעות לחלל וזמן בגוף האנרגיה או בקשב השני. אפשר לחלום את העתיד את העבר את ההווה בכל מקום שהוא. אפשר לחלום שעות ושיעברו דקות. אפשר לחלום דקות ויעברו שנים.

אשכר

New member
סתיו

(אני כבר לא זוכר איפה שאלת את השאלה על חלומות וסתיו, אז אני אענה כאן) הסתיו משפיע מאד על המצברוח שלי. הוא עושה אותי יותר רציני, יותר עצוב, ובכלל, מסיח את נקודת התפיסה שלי, כנראה לעומק. אפרופו אתמול נכנסתי לחלימה, אבל הייתי עייף מדי, וזה נגמר די מהר.

למעלה