עידכוני סופ"ש....

aשרון

New member
עידכוני סופ"ש....

האחיינית המדהימה שלי (בת שנתיים וחצי), הגיעה עם ההורים שלה לבית של ההורים שלנו בצפון לסופ"ש, גם אני הצטרפתי. הטרוריסטית לא רצתה ללכת לישון, ואני התנדבתי להישאר לשמור עליה עד שתתעייף.

עכשיו השעה 05:30 ורק לפני רבע שעה ככה הילדה נרדמה. אבל תכל'ס, היה לי כיף איתה.
ילדה חכמה, קולטת מהר, רצה ממקום למקום בבית בלי לנוח. הטרנד הנוכחי שלה מסתבר, זה לקנח לאנשים את האף, אז נתתי לה לקנח לי את האף, כמה אגרופים לפרצוף שאני קיבלתי. היא מכוונת לאף, אבל הפרצוף כולו מקבל את הזעזוע. זה הצחיק אותי בטרוף, והיא צחקה מהצחוק שלי, אז שנינו צחקנו וזה דירבן אותה לחסל חצי קופסה של טישו על האף שלי.

חוץ מזה, אני רוצה להמליץ למי מאיתנו שיש yes בבית, על סרט דוקומנטרי ששודר אתמול (שישי) ב דוקוyes. והוא ישודר שוב היום (שבת) בשעה 10:30 בבוקר.

SERCHING FOR SUGER MAN - מחפשים את שוגרמן.
סיפור על רוקיסט אמריקאי כושל ונשכח משנות ה - 70, שהפך להצלחת ענק בצד השני של העולם בזמן שבארצו שלו כלל לא שמעו עליו. הסרט זכה בקטגוריית הדוקומנטרי הטוב ביותר באוסקר 2013 .

הסרט הזה, יעביר בכם צמרמורת, אח"כ ידהים אתכם ולבסוף ירגש אתכם!!!!
סיפור כזה ואדם כזה אי אפשר להמציא. ממליץ בחום.

aשרון

New member
איך עובר עליכם הסופ"ש??....

כולם מוזמנים לעדכן ולשתף בחוויות שלהם.

במסגרת ההמלצות להיום:
yes1 שעה 15:25 סקייפול, האחרון שיצא והמצליח ביותר בסדרת ג'יימס בונד.

yesדוקו שעה 17:50 הצצה לחייו של קולנוען הקומדיה מל ברוקס ועל העליות והמורדות בחייו שעיצבו את עבודתו המבריקה על המסך הגדול.

כתבה וראיון עם הבמאי מייק לי על סרטו החדש "מר טרנר" שיוצא לאקרנים.
[URL]http://e.walla.co.il/item/2808986[/URL]

בוגר יב

New member
הסופשבוע שלי היה בסדר

שמו לי שתי שמירות על המקום הסודי. לבד לבד . אף אחד לא בא ואני התחלתי להיות משוגע משעמום ומלבד. בסוף רציתי לעשות ביד ככה להעביר את הזמן, אבל אפילו לא עמד לי מרב שעמום. רק עכשיו כשסימתי את השמירות שלי, אני שותה קולה, מסתכל בטלוויזיה במועדון שלנו, מציץ בכל החתיכים והחתיכות, סופר על האצבע את מי ז' ומי ז' אותי.

hatzilonit

Member
מנהל
"מר טרנר" נשמע מעניין, אבל השחקן הראשי מוציא חשק

מביש להודות, אבל "הרי פוטר" הרס אותו בשבילי

סופ"שי

1. השכנה מלמטה נסעה לאמא שלה. אז השכנה מאותה קומה הציעה לי קפה בבית קפה. לקחנו טייקאווי ועשינוטיול בשכונה השניה. (עשיתי חישוב שאולי תחזור השכנה מלטה שאיתה הענינים יותר חמים, ואז היא "תתפוס" אותי עם השינה האחרת ותתקרר עלי, אז ניווטתי את הטיול לשכונה השניה ליתר בטחון
)
2. קניתי נעלי פרווה וכדורים לצרבת בבית מרקחת. משם נכנסתי לפיצריה שמוכרת גם משהו דמוי ג'חנון אז חסלתי את הדבר השמנוני הזה. משם נכנסתי לטיב טעם לקנות קפה נטול, לא היה אז קניתי סיגריות. מה חסר ? ובכן - לא קניתי ויסקי !!!
הכרזתי על גמילה מהיום בערב. אין לי טיפת אלכוהול בבית !
3. הערפד סטפן הרג את הערפד אנזו החבר של הערפד דיימון שהוא אח של הערפד סטפן
The Vampire Diaries

למעלה