עידכוני(מ)דונה

קרנוק

New member
עידכוני(מ)דונה

אמצע שבוע טוב חברים יקרים! זהו התחיל פבואר מה שאומר-בקרוב מכת ורסצ'ה. בינתיים בפינה ספירת מלאי של המגאזינים שתמונת מדונה עם הפאה מתנוססת בהן.וזה עוד עכשיו..ובכלל מדונה מככבת כתמיד במגאזינים כפי שתראו בהמשך.על הכי שטויות..לא נורא..העיקר שמככבת וזה עוד באי עשייה. מלכה אמיתית. מה מיסי אמרה על מדונה?מתי נראה את מדונה בתוכנית של מיסי?מה עם הדיוידי..נו כבר-מתי יצא?עד מתי נמתין לרמיקס מדונה חדש?האם מדונה תופיע בסופר באול?כיצד מדונה משחתיה את דימויו של איינשטיין?מדונה מנהיגה את טרנד ה"גיליוטינה"..הספר שמוכר כמו לחמניות והברביות בדמותה של מדונה.. והנה תמונה של מדונה יוצאת מהמכון כושר שבוע שעבר..אווו..יפה לה אדום.

קרנוק

New member
עידכוני(מ)דונה-מדונה
ומיסי

את מדונה בתוכנית של מיסי נראה על פי האתר הרשמי ב-18 לפבואר.יה-אי!כעבור שנה..נתרפק על הבקבוקים הארוכים מתקופת ה rit שקוצצו מעט ומוסתרים היום היטב תחת כובעי סיביר שיק עקב הקור הלונדוני.
אגב מיסי קלטו מה היא אומרת השבוע בראיון ל- TV GUIDE ONLINE,בתשובה לשאלה איך היא הצליחה להביא את מדונה לתוכנית,האם זה בגלל הפרסומת לגאפ שהן עשו יחד: "No, me and Madonna call each other for everything. She's always there for me. Madonna hit me up and wanted me to do a piece for her tour, and I did it. I don't think there's anything I would say no to Madonna for. I'm a huge fan of hers. I might not do a kiss situation (like Britney), but anything else she need me to do, she know I'm there for her!" יפה יפה..אחלה ליקוקי תחת..

קרנוק

New member
עידכוני(מ)דונה-חדיוידישות

אז מה קורה עם הדיוידי?לפי השמועות יכללו בו חזרות שנעשו להופעות האחרונות בליסבון וקליפים של הבאדטיים סטוריז ודה ביסט ויז אין.מבחינת תאריך שיחרור(נו נו נו)- וורנר בלגיה מדווחים כי האחד באפריל זהו תאריך השיחרור של הדיוידי שם..(אולי סוג של מתיחה?ניכנס לחנות,נקנה את הדיוידי ונראה את מדונה אומרת –this is the real deal-got you!stay tuned 4 more ) ע"פ האתר sendit.com בחלק של הדיווח דיוידיז שלו-הדיוידי של המלכה מיועד לצאת באנגליה ברביעי לאפריל. לפי וורנר מיוזיק של פורטוגל-זהו תאריך שחרור הדיוידי בכל העולם.נקווה.שלא תעיז לדחות את זה.מותר לה להקדים.ורצוי ליום הולדת שלי.אני רוצה מתנה נאותה=)אם זה היה יוצא לפני היום הולדת שלי-או-הו! כל החברים שלי היו קונים את אותה המתנה..

קרנוק

New member
עידכוני(מ)דונה-קשור בעקיפין לMיוזיק

פול אוקנפולד אכזב והוציא את הוליווד מרשימת הרמיקסים של אלבומו החדש "דה קלאב" ע"פ הפלייליסט שפורסם באמטיוי קום ובאמזון הבריטי.הרמיקס ישוחרר בנפרד בתחילת חודש זה.נחיה ונראה.ואני כבר חשבתי שנשמע רמיקס חדש..ומה עם אמא ואבא של ראופר?^צריכה רמיקס חדש^
לאורה פאוסיני יוצאת לסבב הופעות ובפלייליסט Mi Abbandono A Te הלוא הוא הגרסה שלה ללייק א פלאוור המקסים של מאדי-הדמו הגנוז(או שכבר לא..) מ-ROL.מעניין אם מאדג' תקפוץ לביקור..
שבת הקרוב די ג'יי ג'סקה לה קון,הידוע גם כסטוארט פרייס,הידוע גם כבמאי ה-rit,הידוע גם כמפיק העיקרי של אלבומה הבא של מדונה,הבר מזל באמת,ידג'ה פאנקי האוס ואלקטרוני ב-The Empire Music Hall שב belfast-,אירלנד.אני מתה לשמוע חומר מקורי שלו.מישהו כאן שמע?
שיר חדש יצא בקרוב שמסמפל את ווג של מדונה ונקרא let the music flow ניתן להוריד מאתר דראונד מדונה.גלגלו למטה עד שתגיעו לכותרת-let the music flow.זה רק דמו אבל לזמר יש קול גרועעעעע..

קרנוק

New member
עידכוני(מ)דונה-אמנות או נמות

בעל טור האמנות וינס אלנטי בחר בעשרת השערים האומנותיים הטובים של 2004 של ווג הצרפתי והשער הזה של אוגוסט 2004 שצולם ע"י קליין במקום החמישי.אכן אמנותי ויפה!
איאן המוכשר-מעריץ פנאט שיצר בובות ברבי בדמותה של מדונה מכל התקופות מציג את –ה"אוסף".קלטו איך הוא עשה לה גבות עבות בתקופת בלונד אמבישן טור.חה חה חה!! מוכשר הבחור-אין ספק!
הספר של מעצב השיער של ה-RIT Julien D'Ys ממשיך להיחטף כמו לחמניות.. עוד מיצירת המופת הזו-מתחרה הולם לtour book-

קרנוק

New member
עידכוני(מ)דונה-ורסצ'ה במאגזינים

אז השבוע במגאזינם ורסצ'ה מסביב לעולם-איפה פורסמו התמונות? La provence הצרפתי Gala הספרדי הלו הרוסי ווג האמריקאי אין סטייל האמריקאי לונה האיטלקי->היא גם על השער שלו בתמונה שלא מוכרת לי ,מתוך הסשאן המדהים של regan cameron ב-2000,בין היתר עם התמונה בה היא עושה ששש..כפרה על העיניים האילו! רק בישראל עוד לא פרסמו את התמונות בעיתונות.שמתם לב כמה אוהבים להתעלם ממנה פה?

קרנוק

New member
אגב ורסצ'ה-מקמפיין ב-95

שימו לב לדונטלה הפרחולה כבר אז בחלק השמאלי של התמונה באה להגיד שלום למאדי..

קרנוק

New member
עידכוני(מ)דונה-מככבת במאגזינים

על הקבלה שלה מהניו יורק פוסט

קרנוק

New member
במגאזיני אופנה אמריקאים שונים

הכובע,טיפולי הפנים,בריטני ספירס והסקסיות של הניינטיז..

קרנוק

New member
עוד ממגאזינים אמריקאים

טוב שהם לא טעו בשנים של התמונות..

קרנוק

New member
daily news

זה רק אני או שזה נראה שהיא מרחה וזלין מעל השפה? בכל אופן תמונה טובה.העור חלק ומתו.הגבות מושלמות וגם השפתיים.תמונה מניו יורק לפני כשבוע..

קרנוק

New member
עידכוני(מ)דונה-לקינוח-כמה ריכולים..

חנוך גוטפראונד,פרופסור ולשעבר מנהל האונ' העברית בירושלים,יצא לא מזמן נגד השימוש של מדונה בדמותו של איינשטיין בסיבוב הופעותיה האחרון, (כוידאו רקע של מטיריאל גירל למי ששכח). לדבריו מדובר בדבר לא נאות וכל מי שמשתמש בדמותו של המדען המפורסם של המאה ה-20,צריך את אישור האונ' הישראלית,שלהקמתה והיא בעלת הזכויות הבלעדית למורשתו.נקווה שאסתר לא תיעלב...
מכשיר ה"גיליוטינה" שעיצב את גופה של מדונה בשנה האחרונה,הפך לטרנד של מפורסמות.כעת גבינת הפאלטרו הולכת למי שמאמן את מדונה על מכשיר זה וגובה 60 פאונד לשעה..כיף כשעשירים-הנה לכם ה"גיליוטינה"
ודודבן שבקצפת: שמועות אומרות כי מדונה היא בין אילו שיופיעו השנה בסופר באול.פרט אליה מדובר גם על האחיות סימפסון,בריטני,כמה זמרות קאנטרי,ופול מקארטני.יותר מדיי בלונדיניות על במה אחת.השנה במקום שד אפשר לחשוף משהו אחר.נגיד בטן היריונית חדשה..מדונה יכולה להציג את המאסטר פיס לבית ספירס..אבל אני מעדיפה שהיא תעלה לבד.. המשך שבוע נעים לכולם

למעלה