עידכוני הפיג'מות

טווול

New member
עידכוני הפיג'מות

אחרי הפינה של איש תרבות רציני והצ'ט של עודד החלטתי שיש כמה דברים שכדי לציין(סליחה עם אני גונבת לך את "הפינה" חחח) OK אז אלונה נחתה השבוע בארץ אבל אין מה לחלום שהיא תשתתף בעונה החדשה כי היא חוזרת עוד שבוע למרות זאת נתן חוזר אלינו לעונה 6 7 שיתכילו לצלם בעוד חודשיים בערך ועונה 6 תעלה כנראה בחופש הגדול לאילן הייתה השבוע יוםהולדת 30!!!!!!!!!!!!!!!!! כן כן 30!!!!!!!! מזללל טוב המופע של הפיג'מות חזר לעלות את עצמו אחרי שעודד סיים את תקופת הפסטיגל והוא שוב מוצג, כדאי ללכת לראות המלצה שלי העונות החדשות יכללו כל אחת 25 פרקים ובהם ישתפו גרי,קובי,אילן,עודד,!!רוני!!,ימיתי,נתן המעלף וכמובן פליפר. רוב הפרקים כבר נח\כתבו כמובן רובם ע"י רוביק ונראה לי שזהווווווו בערך עם שכחתי משווווו אז סורי:))

enigma14

New member
יש!נתן חוזר!!!רק מאיפה את יודעת את זה?

אם זה מהאינטרנט אפשר קישור? יא ואם אילן כבר בן 30 זה רק מראה כמה הרבה זמן עבר מאז שהתחילה הסדרה.... פשש הזמן ממש טס!..

טווול

New member
לאיש תרבות רציני וenigma14

אני לא יודעת עם שמתם לב להודעות שכתבתי ומצויינת בהם דנה פרידר אני פשוט קוראת לה דנה פליפר
סורי עם בילבלתי אני פשוט רגילה

טווול

New member
תשובה

עודד אמר בצט שהיה לו בערוץ הילדים שיובל חזר ושהוא ישוב לשחק בעונות החדשות

המון ../images/Emo51.gif

עודד אמר את כל מה שכתבת בוידיאו צ'אט? גאלה קוגן כבר הודיעה שהעונה השנייה של מנדלבאום בלש פרטי תשודר בקיץ 2010.זאת אומרת שהפיג'מות 6 ומנדלבאום ישודרו במקביל?או סמוכות אחת לשנייה? ומה עם דנה?

למעלה