עידכונים

עידכונים

אתמול הייתי לראשונה בבית חולים אצל החבר. חוויה מאוד לא נעימה עבורי זה היה. הוא כל כך פצוע ומלא ניתוחים תפרים וצינורות ואני בריא וחזק בחוץ. כשיצאתי מהחדר ההורים שלו שאלו מי אני אז אמרתי מישהו מהצבא ואז האב אמר לי כי יש איזה בחור שאנחנו מחפשים ולא רוצים שהוא יכנס , הם התכוונו אליי. החלטנו לקחת פסק זמן של שבוע כלומר החלטתי לעזוב אותו למנוחה ולמלחמה שלו למשך שבוע ואני אתפנה למלחמות שלי שלא חסרות לי לצערי... החלפנו 2-3 מילים וזה היה בשבילי המון... מלא דמעות נזלו ממני אחרי המפגש הזה. אני מוקף כל הזמן בחברים וזה כייף ומחמם אבל עדיין אני שבור,רע לי וכואב לי... אבל אני אופטימי ואני יודע שאני חזק ואנצח... מקווה לחדשות טובות ממשרד הרווחה. המון תודה לכולם!

תודה על העדכון

נראה לי שהרבה אנשים כאן רוצים לדעת מה קורה, אם המצב משתפר ופשוט דואגים... טוב שאתה מוקף בחברים, וטוב שאתה אופטימי, זה הכי חשוב. אם חבר שלך מסוגל לדבר אולי כדאי שתדבר איתו דרך הטלפון ותעודד אותו כמה שאפשר. בכל מקרה, אני מקווה שמכאן העניינים רק ישתפרו.

GrimBoy

New member
היי T.b.o.t.s.

אני מקווה שלפחות עכשיו אחרי שראית אותו אתה מרגיש איזשהי הקלה.. ואני נשבר רק מלחשוב על המילים שבטח אמרתם אחד לשני שם בפנים... אני מקווה שאתה בסדר ושאתה באמת תיהיה חזק... ומאחל לך רק בהצלחה.. ושיהיה לך יותר טוב בתקופה הקרובה... רק יותר טוב.. עברת מספיק.

white star

New member
../images/Emo54.gif אני שמח לשמוע ../images/Emo24.gif

עכשיו אני מאחל שתמצא משפחה אומנת מהר, ושכמה שיותר מהר תחזור לחייך

טוב לשמוע עדכון...

אבל מתי הוא בכלל התעורר? לא אמרת שהוא היה בקומה או פשוט לא בהכרה? אז מתי הוא התעורר? ואולי זה טוב שכל אחד מכם יילחם קצת את המלחמות שלו לבד טיפה.. אבל בכל זאת עדיף אולי לשמור על קשר טלפוני או משהו, לא? חבל שיהיה נתק זמני, אפילו אם זה רק לשבוע.. ולאיזה חדשות אתה מחכה ממשרד הרווחה?

גם גולש

New member
אני מצטרף למודים ../images/Emo13.gif

כפי שנאמר... אנחנו באמת דואגים, ורוצים לשמוע כשיש מה לספר. אז קודם כל טוב לשמוע שהוא בדרך להחלמה. התגובה של ההורים הכאיבה לי. כלומר, ברור לי שהם רוצים להרחיק אדם שיש לו משהו, גם אם לא באשמתו, בפציעה.אבל האם הם באמת רוצים להרחיק את האדם שהבן שלהם אוהב, ושאוהב את הבן שלהם מספיק כדי להגן עליו, אפילו תוך סיכון עצמי?כאב לי לשמוע. מזל שאמרת להם שאתה מישהו מהצבא ולא סיפרת את האמת. תהיה חזק. בשבילך ובשבילו... מקווה מאד שגם הדברים יסתדרו בשבילך מהר ככל האפשר.

אני שמח שהדברים זזים לאט

אמנם לאט אבל לפחות זזים.. אני מאחל לך רק טוב.. וכמו שכבר אמרתי לך אני אגיד לך שוב שאם אני יכול לעזור איכשהו, אני כאן
ענק

למעלה