עידכונים

עץ ועצה

New member
עידכונים

שבוע טוב חברים וחברות! כתבתי הודעה ממש ארוכה שלא נקלטה, אז הרווחתם-נגמרה לי הבלנות ואכתוב אותה ממש בקיצור... * בלו סקיי- אספתי ביום שישי את הכלים הכשרים מהבחור שארגנת מפ"ת. הוא הבהיא סט צלחות חלבי וכמה כוסות זכוכית. מי עובר בפ"ת בדרך לרחובות ויכול להעביר? הוא הבטיח שיהיו עוד כלים ובגדי ילדים מאחיות שלו. * עוד בגדים אספתי ממשפחה שתרמה ת כל בגדי אב המשפחה שנפטר. עוד לא מיינתי מאחר ואמורים להגיע עוד דברים מסבתא שלי וגם מ *מועדון הקשישים בגבעתיים- אני מעבירה להם מחר מכתב תודה על התרומה הקודמת והם כבר אספו בשבילנו המון המון דברים שאאסוף ואמיין מיד לאחר החג אז צפו לעוד רשימות ארוכות. * אני כרגע מחליפה מיילים עם מנהלי אתר "כיפה" בבקשה להכניס לפורומים שם מודעות בקשה לתרומות, בעיקר של בגדים צנועים וכלי מטבח כשרים. הכיוון נראה חיובי, בלי לפתוח פה לשטן . * אחרי שהעברתי לפנינה עבור אתנחתא תרומה מאבא שלי, של תיקי כלי רחצה שקיבל במחלקת עסקים בטיסות, הוא ממשיך לאסוף והשבוע הוא חזר מטיסה עם כרטיס ביקור של עוד איש עסקים שמוכן לאסוף לנו. שלחתי מייל ואני מקווה להענותו. שיהיה לכולנו שבוע מקסים ובהצלחה מחר באריזות

רותם111

New member
נשיקות וחג שמח למועדון הקשישים

מסרי להם שרחובות מודה להם. נכון לעכשיו, רחובות "סגורה" לתרומות חדשות. יש לנו שלוש מכוניות + מרפסת למיין ולהעביר. זאת אחרי שלפחות ארבע מכוניות מלאות עשו דרכן היום למשפחות. מחר יש לי פגישה עם האחראי על הנכסים בעיריית רחובות. אם תצמח לנו הישועה ואנחנו מקבלים מחסן, המשחק משתנה. אנחנו נהפוך להיות מרכז לתרומות לדרום.

למעלה