עידכונים -

gala21

New member
עזרא .

הרעיונות שלך פשוט מצויינים והפרטים חשובים לא פחות . אתה לא יודע איזה כיף לי לראות את שיתוף הפעולה. אם כל אחד יתרום משהו מעצמו הסיכויים להצלחה גדלים !

אי י ל ת

New member
ובעניני פירסום

חשבתי שאולי כדאי שנחום יבקש לשים את הכתובת של האתר במודעות הפרסומת של ההופעה. כך שמי שקורא את העיתון, או רואה את המודעה על לוחות המודעות - אפילו אם הוא לא בא להופעה - יחשף לאתר. ובהחלט בהחלט חשוב שיתוף פעולה עם משרד יחסי הציבור של עמיר, שיכול לעזור ה-מ-ו-ן בכל מה שקשור לפירסום.

gala21

New member
אין ספק ש..

יזמות היא מילת המפתח בכל מה שקשור להרחבת מעגל המשתתפים: צריך רעיונות טובים ובעיקר פרקטיים. יש באמת כמה מקומות שמפלחים נכון את האנשים שאנחנו רוצים שיבואו: אם במודעות על ההופעות , בהופעות עצמן וכמו שאיילת אומרת : משרד היח"צנות . איילת למה יש לי הרגשה שאת חזקה בתחום??? גלי לנו..

היי מה קורה ?

אני מצטערת יש לי פשוט מלא מלא עבודה אתה אמור להבין אותי ! באמת עזרא אני מתפלאת עלייך מר' citrix חחחח.....

ezraz

New member
שתהיה לך עבודה נעימה, אבל שתדעי

שמי שעובד קשה מדיי לא נשאר לו זמן לעשות כסף!

s h i r i e

New member
כמה שאת צודקת

אני לא מבקרת המון בפורום אני משתדלת כמה שיותר אבל העבודה שלי גוזלת לי 3/4 מהחיים ולא תמיד אני זמינה להיכנס לכאן...אבל בכל זאת, מתי שאני נכנסת (ושוב משתלדת כמה שיותר) ולא תמיד אני מגיבה בעצם לרוב אני לא מגיבה אני קוראת בעיקר ולומדת מי החזקים כאן ומי פחות בפעם הראשונה שנכנסתי היה נורא נחמד וכולם באמת היו ידידותיים ועדיין ככה ונראה לי שככה הפורום צריך להישאר ולכן אני מחזקת את דעתך

Nahoum

New member
אחרון חביב - תגובה

אני חושב שהלב שלי יתפוצץ בסוף, מרוב האהבה שכאן.
. קראתי עכשיו את כל התגובות שלכם, אחד אחד. דבר ראשון זה תודה ענקית. כמו שמושיק אמר, לפי דעתי נחלק את זה ביננו. מי שהולך להופעות שונות, שירשום לי איפה גם את הכתובת שלו ואני אשלח לו כרטיסיות גזורות לחילוק, כמובן, אם הוא רוצה. כל הרעיונות כאן תורמים מאוד ואני חושב שזה הזמן שבאמת נתחיל ליישם - אני מתחיל להריץ ענינים הלאה, אם יש לכם עוד איזשהו רעיון / תגובה / המלצה / יישום שעשיתם - תכתבו!! תודה לכולכם. אני גם חייב לשתף אותכם, אם אתם שמים לב שהכתיבה שלי עצורה קצת, זה כי אני צריך להבין מה קורה עכשיו מבחינת הפורום? אנחנו חוזרים לתלם עם הבטחה לקחת לתשומת הלב את ההערות שיהיו מידי פעם? או התחלנו לכתוב בשפה גבוה? מה החלטנו? בגלל זה חשוב לי ה"תקנון" או שלא - בואו נבהיר מה נהיה איתנו מאז אותה תגובה, זה יעזור
לילה טוב, נחום.

ezraz

New member
ערב טוב לכם, שוב אני משדר מהשטח

נחום, אמירה כמו"חוזרים לתלם"ו- "התחלנו לכתוב בשפה גבוה?" מרמזת כי עד עכשיו השיחות שהתנהלו כאן היו ברמה נמוכה. אני מאמין שאתה אישית לא חושב כך אבל מי שלא היה שותף לשיחות הקודמות עלול להבין זאת כך. אני חוזר ומביע את דעתי שלא כדאי לתקן תקנון אלא לזרום פשוט לזרום ולתת לאנשים להנות כל עוד אין התלהמות וניבולי פה. אני בטוח שכל מי שעיין בפורום בימים האחרונים לקח לתשומת ליבו והסיק את מסקנותיו כיצד לנהוג בהמשך. בואו נמשיך להנות כשהמטרה היא תמיד לשאוף ולשפר את הטוב מאוד למצויין. יש לי כבר מספר רעיונות לנושאים לדיון ברגע שנגבש החלטה כי הצעתי מהצהריים התקבלה אעביר אותם אליך. כדאי אולי גם לפרסם מי העלה כל נושא כדי לדרבן את החברים לחשוב על נושאים חדשים כל הזמן, ובסוף כל חודש מי שהעלה הכי הרבה נושאים שעלו לדיון יקבל איזשהו קרדיט מיוחד באתר הרשמי. יש המון רעיונות אבל אנחנו כמובן צריכים להתחשב שאתה אמור להיות מרוכז בלימודיך. על כולם להיות מוכנים לעזור לנחום לפי בקשתו. לילה טוב בינתיים.

gala21

New member
שירי ..

תודה שאת קוראת אותנו ברבע הנחמד שלך.. היינו שמחים אם היית לוקחת חלק פעיל בפורום . דעתך ונוכחותך חשובים לנו ואין לנו ספק שיש לך מה לתרום. דרך אגב- אין פה "חזקים" כולנו שווים רק שיש כאלו עם יותר זמן... מקווה לראות אותך כאן מעורבת !! ערב טוב

Nahoum

New member
האמת, אולי שירי לא מפנה זמן בגללי..

כי אני דואג לעדכן אותה מידי פעם על הנעשה פה, ועל זמני ההופעות בירושלים, ע"י המסנג'ר.

Nahoum

New member
אז מה קבענו - פגישת פורום

קבענו איזשהו שעה לדון על כל הקטע הזה, או שפשוט זה לא חייב שכולנו נהיה כאן באותו זמן, כל אחד ירשום ויחכה לתגובה כשתבוא. מה ההצעה שלכם? מה אתם אומרים? נחום.

כמו שעזרא כתב :

"שעות פעילות מוגדרות מראש עלולות למנוע מחברים רבים את ההשתתפות בפורום כי יש מי שגולש רק במשך היום ויש מי שגולש רק בשעות הערב."

למעלה