עידכונים -

gala21

New member
אליהו..

תשכח מ"תקנון" . לידיעתך מאז שאני רשומה בפורום זו פעם ראשונה שמתרחשת "תקלה" כזו. כולם פה אוהבים ומפרגנים ולכן התגובה של ליהיא הביאה לכזו בהלה. למיטב זכרוני כתבת לנו לנסות להקשיב לדבריה . אז זה מה שאנחנו מנסים לעשות .. אנחנו רוצים להשתפר בכדי שאנשים שמבקרים בפורום גם יקראו אותנו וגם יקחו חלק פעיל . עמיר אמר בהופעה בצוותא " מזל שיש אותכם" אחרת הייתי שר ועושה פוזות מול המראה לעצמי... מה ערך בפורום ללא משתתפים ? שום כלום . לכן חשובה לנו דעתך !!!!! אני מאד אשמח לשמוע רעיונות והצעות שלך לשיפור . ובתור משתתף "חדש" בטח יש לך זוית ראיה שונה משלנו ואין לנו בעיה לשמוע גם דברים לא "מי-יודע-מה" ובלבד שנחכים .. תודה רבה . גאלה .( לא צריך 21..)

gala21

New member
מושון , התגעגענו אליך!

אם יורשה לי להציע הצעה .. תיקרא את העמודים בשלווה ( לא בגניבה של כמה דקות) ותחשוב שנית.. מעבר לעניין של התקנון או איך שלא נקרא לזה.. יש פה עוד כמה נושאים שעלו ואני לא בטוחה שמוצו.. גם אם הגב' ליהיא היא המצאה או סתם מישהו לא נחמד זה בכלל לא משנה . האמירה שלה אפשרה לנו לגלות משהו על עצמנו.. ועוד דבר- כמו שאמרת ..נחום לא כאן בבקרים ואין כמעט תנועה.. וזה חבל! כרגע אנחנו חושבים על פתרונות שיביאו חברים נוספים. מה אתה מציע? * שלחתי לך מסר באישי.

ezraz

New member
צהריים טובים יא משה!

עדיף מאוחר מאשר אף פעם. טוב לשמוע ממך.

1מ ש ה

New member
גאלה חביבה...

אחרי כ"כ הרבה רעיונות מה נשאר לי כבר להציע?? אמרתם כמעט הכל...אני רק חושב שצריך יותר שיתוף פעולה ביננו בכל הנושא הזה של הפרסום והחשיפה,גם בגלל זה שלמנהלנו המהולל יש עכשיו "קצת" פחות זמן,למשל אם חברים מהפורום,הולכים להופעה באוניברסיטה ב9\9 ,יש מצב מצב לחלק שם כרטיסיות של האתר במקום נחום שלא יכול להגיע... הכוונה שלי היא שאני דיי מסכים עם כל ההצעות שעלו כאן.....אבל נראה לי שאם ניקח על עצמנו קצת יותר...יהיה יותר קל לישם לגבי המסר שהעברת לי אני מניח שזה לעבודה ולכן אני אאלץ להשאר במתח עד ליום א',אלא אם תשלחי אותו להוטמייל

Nahoum

New member
עידכונים -

חבר'ה - הגעתי למסקנה (בעזרתה של גאלה שלנו!!!) - צריכים תקנון לפורום צריך להגדיר באופן מסודר ( שיהיה כמובן מקובל על כולנו) מה מטרות הפורום, אלו נושאים ראויים לדיון, האם יש לנו עניין להגדיל את כמות המשתתפים הקבועים ? מה עם פעילויות מחוץ למסגרת הזאת וכו, איך לקבל חדשים? ממש תקנון כזה - לפורום. שכל אחד יכתוב את מה שיש לו, אני אכתוב את שלי, ויחץ נקבץ לנו תקנון משלנו ונפרסם. שיהיה נוח ומקובל. ככה יהיה על מה לדון גם
לילה טוב, נחום.

gala21

New member
מושיקו

אל תהיה במתח. שלחתי לך תודה על המעטפה . עד עכשיו הדיסק לא נח .. מוסיקה מדהימה !!!! תודה!!!!

Nahoum

New member
גאלה את הדיסק שלי קיבלת?

בעצם כן, כי הבאתי לך אותו ביד, אבל השאלה אם הוא עובד לך? כי נראה לי שקראתי שכן, אבל אמרת שלא, אני לא זוכר
. אז מה איתו? הצלחת?

gala21

New member
נו מה...

הדיסק תיכף מרביץ לי .. טחנתי לו את הצורה. יש לי רק שאלה - "תאר לך" - מאיפה זה בא.?

Nahoum

New member
תאר לך בא מגל"צ

כמדומני אבי ועמרי כתבו והלחינו. והם המבצעים.

ezraz

New member
לילה טוב

לדעתי תקנון שכזה ימנע מאיתנו לנהל שיחות שמעבר לעמיר בניון ויפיג את הרגשת החברות שנוצרה בפורום, השיחות עלולות להפוך משמימות ומשעממות בשלב מסויים ויגרמו לכך שדווקא חלק מחברי הפורום הרשומים והקבועים ינטשו אותו ומי שיהנה ממנו בעיקר יהיו האורחים המזדמנים שכל אימת שיכנסו ימצאו נושא שמעניין אותם או לחילופין יגלו דממה בפורום... אבל אני פתוח לשמוע דעות נוספות של שאר חברי הפורום. לילה טוב לכולם!

אי י ל ת

New member
תקנון והסברים

לילה טוב לכולכם (תיכף אני מרמה בבוקר טוב, עוד רגע...) בעניין התקנון - זה קצת בעייתי. אני מסכימה שבזמן האחרון השיחות כאן היו בעיקר של חברותה, היה לנו, החבר'ה, מאוד נחמד, אבל אולי אורחים שביקרו כאן לא כל כך הבינו מה הקשר בין הפיטפוטים שלנו לעמיר. מצד שני - איך אפשר להחליט מראש על נושאים וכללים? כל יום יכול להגיע מישהוא חדש עם רעיונות חדשים. וגם חובה להיות פתוחים למבקרים ולחדשים, כולנו היינו חדשים כאן בהתחלה, ועם הזמן הפכנו לקבועים. אני זוכרת, למשל, כשגאלה הצטרפה. מה הכיר אותה קודם? וצ'יק צ'ק נהייתה מאושיות הפורום. גם אני הייתי חדשה פעם, כמה זמן רק קראתי, ויום אחד התחלתי להגיב. אם היה מחכה לי איזה תקנון להצטרפות או חוקים לכתיבה, לא בטוח שהייתי מצטרפת, או, שכמו שאני מכירה את עצמי, הייתי עושה דווקא... בקיצור, צריך לזרום. עם מה שבא ואיך שבא, הסגנון כאן משתנה במילא כל כמה זמן בהתאם למי שמצטרף ועוזב. (ואגב בעניין עוזבים, לאיפה נעלמה זוהרה שהיתה פעילה כאן מאוד כשאני הגעתי?). רק חשוב להיות סבלנים כלפי אורחים, לענות לשאלות שלהם, ולענות באופן ענייני אם הם מביעים ביקורת, ולא להתנפל עליהם. כשאתה נעים ונחמד, רוצים להתחבר אליך, ככה זה בחיים. ובאותה הזדמנות שאני כאן - בטח שמתם לב שקצת השתתקתי. זה לא חלילה בגלל שאני אוהבת אותכם פחות, אלא בגלל בעיות של עבודה. להיות הבוס של עצמיך זה יתרון וחסרון בו זמנית. כי כשאני העובדת מפשלת, ואני הבוסית קוראת לעצמי לשיחה, אני לא יכולה לספר סיפורים ולהמציא תירוצים, כי אני יודעת את האמת, למשל - שיותר כיף לי לפטפט בפורום מאשר לעבוד, וככה אני לא אגיע רחוק. אז... אני איתכם בליבי, ובנוכחות שלי גם, אבל קצת פחות. יום מצויין ומבורך לכולכם, וברוכים הבאים כל המבקרים והאורחים. איילת הא... וכמובן... בוקר טוב! בוקר טוב! בוקר טוב!

gala21

New member
בוקר טוב ..

קראתי את התגובות של איילת ( שלום גם לך) ושל עזרא ונראה לי שהמסר לא עבר כ"כ ברור . אני מרגישה שהשימוש במונח "תקנון" טיפלה מרתיע וזו לא הכוונה. אני חושבת שאם נגדיר מראש מטרות \ עקרונות זה יקל מאד על ההיתנהלות כאן . זה לא אומר "לא לצחוק" ו"לא שטויות" ההוויה החיובית חייבת להיות נוכחת ! אבל - פשוט לארגן ולהחליט מה רוצים שיהיה. אני ממליצה לכולם להציץ בפורומים אחרים ולהתרשם . משיטוט שלי ראיתי המון תנועה והדבר הכי יפה שראיתי זה פורומים מרובי משתתפים שפעילים שעות ארוכות וזה מעורר קנאה. אז אין אינקויזיציה פה ורק רוצים שזה יצליח. יום יפה לכולם !

ezraz

New member
בקר טוב גאלה ,מה שלומך הבוקר?

בטח גם ליטלוש נמצאת איתנו אז בוקר טוב ויום נפלא גם לך.

gala21

New member
בסדר גמור, תודה.

מה דעתך להתייחס לדברים שלי \ של נחום לגבי הפורום? אני ראיתי שכבר כתבת קצת אבל אולי תוכל לרדת לפרטים? חוץ מזה- איך היה אתמול עם התאומים ?

ezraz

New member
אני רואה בהגדרות האלה טעם לפגם אלא

אני רואה בהגדרות האלה טעם לפגם אלא אם ההגדרות הנ"ל יהיו בנקודות כלליות ולא ירדו לפרטים. לדעתי, ירידה לפרטים ב "תקנון" תגרום לכך שתהיה מסגרת קבועה לדיונים בפורום משהו שעם הזמן יהפוך משעמם. ה "תקנון" שצריך להיות הוא של כל אחד מול עצמו, אני חושב שרוב האנשים כאן מספיק בוגרים כדי לדעת אילו הודעות ראוי שיכללו בפורום ואילו הודעות אינן ראויות. אני חבר בפורומים נוספים בתפוז ובכולם יש שיחות חולין כמעט כמו בפורום אצלנו. יותר נעים לנהל שיחה בנושא עמיר בניון עם מישהו שאתה מכיר אותו מעט יותר לעומק מאשר לדעת אך ורק מה דעתו על עמיר בניון ושיריו. נכון שזה משהו שלא מעניין את החברים המזדמנים אך אי אפשר שכולם יהיו מרוצים וכל הזמן. בקשר לתאומים, הם היו מקסימים, ישבתי איתם בבית קפה בעיר עד 21:00, מדי פעם היו דקות קשות אבל בשורה התחתונה, עייפתי אותם כהלכה. הגענו הביתה מקלחת אוכל ולישון. ב 22:00 כבר התפניתי לסדר ולנקיון...ואח"כ גם לפורום. לגאוותי ושמחתי נעזרתי בסבתא רק למשך רבע שעה, כששניהם רצו לאכול בו זמנית, למרות שגם את זה כבר עשיתי לבד בעבר, אבל אם יש אפשרות לעזרה באותם רגעים אז עדיף.

gala21

New member
תודה יקירי

מכיוון והשיחה קצת ב"אויר" אני אשאל שאלות: איך לדעתך ניתן להרחיב את מעגל המשתתפים ? אתה מסכים שככל שיהיו יותר משתתפים זה יהיה יותר מוצלח? מה היית משנה כאן אם בכלל? היית רוצה לסכם על שעות פעילות מוגדרות מראש ? האמת שאני סתם זורקת רעיונות באופן ספונטני. ( אולי הם לא רלוונטיים) הייתי שמחה אם היו מגיבים. אם כולכם חושבים שאני מבלבלת במוח אתם מוזמנים לכסח אותי בעדינות .. ביי

אי י ל ת

New member
תשובות שלי

איך אני יכולה להישאר בשקט כשכאן מתנהלים דיונים סוערים על עניינים ברומו של הפורום. התשובות שלי לשאלות שלך: את מעגל המשתתפים ניתן להגדיל לדעתי רק על ידי חשיפה. וזה מה שנחום עושה כשהוא מחלק כרטיסיות של האתר. אני הגעתי לאתר במקרה בשיטוט באינטרנט, יכולתי גם לא למצוא אותו אף פעם. אני מסכימה שבעיקרון, יותר משתתפים יותר מוצלח. למרות שגם יכול לצאת הפוך. ואני מניחה שיש כאן גם קוראים "שקטים", רבים או מעטים, אני לא יודעת, גם אני הייתי קוראת שקטה, עד שחציתי את הקווים והתחלתי לדבר, ואחר כך חציתי עוד קו ועשיתי לי שם משתמש. איך זה קרה? זה קרה כשנאמרו כאן דברים שנגעו לליבי. שהרגשתי הזדהות עם דברים שנכתבו כאן, ואז, באופן אוטומטי, רציתי להשתתף גם. וזה קרה כשאנשים כתבו על האהבה שלהם למוסיקה של עמיר, ומה זה עושה להם. מה שקרה, אני חושבת, שאנחנו, "הקבועים", אמרנו את הדברים האלה אחד לשני, אנחנו "כבר יודעים את זה" ויש לנו חברותה בטוחה, מן חממה כזאת לפטפט בה על כל דבר, פשוט מרגישים קרובים. זה קרה בזמן האחרון, לפני כן זה לא היה ככה. אני זוכרת את הפורום לפני שגאלה, ועזרא, וליטל, וספיר הגיעו. ועכשיו מי שנכנס, רואה חבורה מגובשת, שלא ממש עסוקה בענייני עמיר, ואולי לא מוצא את עצמו כאן. אני לא יודעת מה לעשות. הרי לא נעשה תורנות יומית, של "מי כותב היום חיבור מרגש על עמיר", אבל פעם זה כן היה כאן יותר. אני לא חושבת שאפשר "לנהל" את נושאי השיחה. זה יוצא מאולץ. טוב, ניסיתי להסביר לדעתי את הדינמיקה של מה שקרה כאן. יום טוב וברכות, איילת

gala21

New member
איילת

תודה על הדברים .כל מה שאמרת חשוב מאד! נראה לי שפגישה ברשת מתבקשת .. נחום יקירנו , נראה לי שהיה כדאי שנקבע שעה עם נוכחות מלאה ויהיה קל לעלות רעיונות לשיפור. מה דעתך?

ezraz

New member
אז ככה

להרחיב את מעגל המשתתפים ניתן באמצעות חלוקת הכרטיסים שנחום מבצע בהופעות. אולי יש מצב ליצור קשר דרך שמוליק ולפרסם את שם האתר והפורום בשלט קטן על הבמה או לתת לנחום לייחצן את האתר בדקות שהקהל יושב וממתין לתחילת ההופעה, אולי אפילו שורה קטנה על עטיפת התקליט הבא (לכשייצא), בנוסף ניתן לנסות לשתף פעולה עם אנשי יחסי הציבור המייצגים את עמיר לצורך העלאת המודעות על קיום הפורום גם אצלם. אני מסכים שככל שיהיו משתתפים רבים יותר השפעת הפורום על חברת ההפקה תהיה משמעותית יותר ותגרום להם לשתף יותר פעולה בקבלת מידע על עמיר, בחומרים מוסיקלים מיוחדים של עמיר מה שיוסיף חיוניות לפורום ולאתר. בנוסף משתתפים רבים יעלו יותר רעיונות לדיונים בנושא עמיר בניון מה שיכול בהחלט לתרום לפורום ולכך שגם אורחים מזדמנים ימצאו את עצמם נהנים יותר מהפורום. רעיון אחר הוא הקמת מאגר נושאים לדיון אצל מנהל הפורום - ניתן להחליט שבכל שבוע/יום יעלה מנהל הפורום (או מישהו מטעמו) נושא לדיון. את הרעיונות לנושאים נשלח אנו החברים בפורום ביום יום נחום ישמור אותם אצלו והוא יהיה זה שיחליט אקראית איזה נושא יעלה ומתי. לפעמים קורה שמישהו חושב על נושא לדיון אך הוא לא שייך לנושא השיחה העכשוי בפורום ואחר כך הוא נשכח ולא נעשה בו שימוש. אם נחליט שלכל מי שיש רעיון יעביר אותו מיידית לנחום במייל, במסר ולא על גבי הפורום, הנושאים הללו לא ישכחו ויבואו לידי ביטוי בימים שאחרי. בקיצור מאגר רעיונות בנושא עמיר בניון. אני אישית נהנה מהפורמט של הפורום כפי שהוא היום, כך שבנוסף לעמיר בניון אני יכול לדבר עם חברי הפורום גם קצת על נושאים שונים כשברקע המכנה המשותף, דבר שעבורי מוסיף עניין להשתתפות בפורום. שעות פעילות מוגדרות מראש עלולות למנוע מחברים רבים את ההשתתפות בפורום כי יש מי שגולש רק במשך היום ויש מי שגולש רק בשעות הערב. טוב אני חושב שהלאתי אתכם יותר מדיי בפרטים. אני חוזר לעבוד. נא לא לכסח את גאלה (יותר מדיי...) עזרא

למעלה