עידכונים

עידכונים

אנחנו יום חמישי בגן החדש ופשוט אושר. נוריאל הולך בשמחה כל בוקר. ההתארגנות מהירה (מה שלא היה קודם), הדרך נעימה (קודם הדרך היתה שקטה ולפעמים היה לא רוצה גן). ה'לא רוצה גן' ליווה אותנו הרבה מאד זמן וזה מה שיצר אצלי תחושה של משהוא לא טוב, לא נכון. אבל מכיוון שהגננת ההיא אמרה שבגן הוא מתפקד מצויין, והוא שמח, ושפשוט קשה לו להיפרד ממני, חשבתי שזאת האמת. יחסתי את זה לכך שמאיה בבית ואולי הוא רוצה להישאר גם. א-ב-ל לילד לא היה טוב! הנה כמה חשוב ללכת עם תחושות בטן. עכשיו הוא נראה לי הרבה יותר שמח, ואוביקטיבית הוא הולך בשמחה לגן. אחה"צ והערב נעימים וכיפיים. כל מה שהיה סופשבוע שעבר נעלם כלא היה. זה מחזק מאד את העניין שהוא עבר חוויה מאד לא נעימה בגן
בעניין הגמילה - פיפי הולך מצויין! קקי - איך לפעמים. סופשבוע היה יופי. ביקש עשה. מאז זה מתנדנד בין לא לבקש ואני קולטת והעניין נגמר בהצלחה בשרותים, לבין לבקש אבל לא לעשות. אתמול הוא עשה בתחתונים ולא היה מוכן ללכת לשרותים, ולא היה מוכן שאחליף לו. תוך כדי האמירה שלי בו נלך לשרותים הוא אמר לי 'אני לא גדול' (!)זה בא בליווי של 'ציצי' בכמה ימים האחרונים. מוכר לכן?

Shellylove

New member
איזה יופי לשמוע ../images/Emo45.gif

תשדרי לו שמותר לו להיות "לא גדול" (הוא באמת לא כזה גדול, אפילו עוד לא בן 3!). זה בסדר לרצות חיתול, זה בסדר לעשות בשירותים- התחתונים זה לא המקום המתאים דווקא ואם קורה שיוצא0 מנקים וזהו!

maya100

New member
עדכון מצויין! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואני חושבת, שאולי נוריאל מבקש לדעת שהוא יכול עדיין להיות "קטן", קצת מבהיל פתאום ה"אחריות" הזאת של הגדולים - לקחת על עצמך את כל נושא היציאות...

לאה_מ

New member
עדכון נהדר!

כמה טוב לגלות שתחושות הבטן שלך היו נכונות, ושעשית את הדבר הנכון בכך שהעברת אותו גן.
על הנחישות והפעולה המהירה שלך, עשית לנוריאל שרות גדול! ולגבי הגמילה - נשמע כמו התחלת גמילה מאד טיפוסית. בהחלט נראה שהוא בדרך הנכונה. ואמירות "אני לא גדול" מבטאות את הרצון שלו להשאר קטן, ומעוגנות היטב במציאות, נכון? הוא באמת עוד קטן, אפילו שמאיה יותר קטנה ממנו

למעלה