עידכונים:

עידכונים:

פיתחתי את התמונות מהטיול 99% יצאו טוב חוץ מאיזה אחוז של הבזקים והשתקפויות אבל לא נורא,עם כל החבילה(שלושה פלימים לכל עיר תעשו חשבון) הלכתי בערב לאריה פינס ואשתו שהיו איתי בטיול שם התאספו כל אוכלי הכשר ראינו וידאו שאריה ועוד מישהו צילמו(כבר הזמנתי עותק)והחלפנו חויות,היה נחמד להפגש אתם שוב. דיברתי עם הדודן פול בדראפ(כוח משימה גניאולוגי בפני עצמו)וביקשתי ממנו לנסות ולהתחקות אחרי ילדיהם של הדודניות של סבתא. שלכם חנה גונן

א77

New member
ומתי נראה תמונות?

את יודעת מה משמעות אוקראינה היהודית עבורי? אוקראינה היהודית שימשה גם היא ערשה של החסידות. הנה ממש לאחרונה קבלתי כאן ד"ש מהציון של הרה"ק רבי פינחס שפירא מקוריץ בשפיטווקא, ע"י אחד מחברי הפורום. וכעת ממתינים לצילומייך.

אתה לא יודע?../images/Emo8.gif

לקויי למידה אף פעם לא נחים אנחנו צריכים להוציא מרץ ובקשר לתמונות נצטרך לחשוב על משהו שהרי אין לי סורק,רעיונות? שלכם חנה גונן

א77

New member
גם לי אין סורק וגם לא מסרק

שהרי בין כך אני כמעט כולי מקורח כבר. אבל במצלמה הדיגיטלית ניתן לצלם את התמונות המפותחות, ותוך דקות הכל במחשב ובפורום.

../images/Emo3.gifגם את זה אין לי..

אין לי מחשב,סורק,מצלמה דיגיטלית ושום ציוד אלקטרוני אחר. שלך חנה גונן

eyaltamuz

New member
סריקת תמונה ותסרוקת

היי את מוזמנת אלי בכל יום שתחפתי, בשעות הערב לסרוק ולהסתרק כאוות נפשך. ביי איל תמוז

ornan

New member
חבל שלא שמעת לעצתי

ובפיתוח הפילמים לתמונות רגילות, בקשת גם C.D. עלות לסרט כ 14 ש"ח וכל התמונות מרוכזות בדיסק אחד, הצפייה דרך המחשב עוד יותר יפה מהתמונות וגם חברים רחוקים יכולים להנות יחד אתך. בפעם הבאה, כדאי!!!

תמונות דיגיטליות

ברוב חנויות הצילום אפשר לתת את הנגטיבים ותמורת סכום פעוט (אצלנו 20 שח) הם עושים לך מזה CD את התמונות מה CD אפשר לקרא לתוך המחשב לספריה שמכינים לשם כך. בחנויות צילום רבות אפשר לבקש 2 ספריות על ה CD . אחת ברזולוציה גבוהה, וצפיה במסך המחשב ואחת ברזולוציה נמוכה, למשל למשלוח באימייל או להעלה בפורום.

לא שכחתי אורנה..

אבל מצבי הכלכלי לא מאפשר לי את הלוקסוס הזה,גם ככה הפיתוח של הפלימים עלה לי קרוב ל1000 שח ולמי שחיה מקיצבת נכות זה המון אז עושים סדר עדיפויות ומנפים מה שלא נראה דחוף, יעני לעשות CD כבר שאלו אותי למה לא לקחתי מצלמת וידאו ולך תסביר שזה יקר מדי,עושה מה שאפשר במיסגרת המצומצמת. שלכם חנה גונן

ilanr

New member
הפתרון: מצלמה דיגיטלית. מפתחים מה

שרוצים, ואין הגבלה על מספר הצילומים. ההוצאה הראשונית גדולה, אבל בטווח הארוך משתלמת!

eliyhu

New member
אלבום-מחשב

כדי להנות מהתמונות במחשב צריך גם תוכנה טובה וגם היא עולה כסף אמי

eliyhu

New member
פיתוח תמונות

אפשר לקבל את התמונות רק על סי די ,להסתכל במחשב החסרון שלא נוח עם אורחים נסיון אישי של למעלה מ 1200 תמונות שנסרקו למחשב אמי

נראה לי שאני אשאר בנתים..

עם השיטה הישנה המוכרת והמובנת,גם יקר לי וגם קשה לי להבין את כל התהליך עיזבו זה המצב,אצלי הכל איטי ומורכב יותר אבל יסודי. שלכם חנה גונן

eliyhu

New member
קשה ולא יקר

קשה לך ,אני מסכים ומבין יקר =לאו דוקא ישנה השקעה ארשונית וחכ' זה זול. זה לא נסיון שכנוע - זו הבהרה אמי

למעלה