עידכונים!!!

papio

New member
עידכונים!!!

אוקי קודם כל ניר אביטל מזל טוב! 2. נטליה תגיע ב 28.8 עד 6.9 לישראל להופעות בהיכל הספורט יד אליהו כרטיס מדובר במחירים הבאים! 179 שח רחוק 239 שח בנוני 269 שח שורות ראשונות מכירת הכרטיסים תחל בסביבות אמצע יולי! כנסו לאתר ותביעו דעה על המחירים * המחירים לא סופיים מדובר לפי ספר הכתבות שלה בצכיה.

yoooni

New member
מותק אף אחד לא ילך ב 270 שקל!

התאריכים והמחירים נקבעו אולי בחלומות שלך... נטליה לקחה חופשה כרגע ואין שום מידע על תאריכים להופעות - ואם לא ממקור בכיר אז בטח שלא ממך...

niravital

New member
אולי לא פורסמו תאריכים רשמיים, אבל

פורסם באופן רשמי שסיבוב ההופעות של נטליה, "טורמלינה 2003", יוצא לדרך בספטמבר, והוא יגיע לישראל... בקשר למחיר, זאת החלטה של כל אחד אם הוא ילך או לא... אני באופן אישי כן מתכוון ללכת, והמחיר לא חשוב לי, אלא אם כן הוא יהיה באמת באמת בשמיים, ולא תהיה לי דרך לשלם

niravital

New member
ובכל זאת...

אני חושב ש-270 שקל זה יותר מידי כסף, בעיקר בתקופה ובמצב פה בישראל...

love amor

New member
הרבה ילכו להופעה ב-270

ואפילו ביותר מזה...אני כנראה לא,כי פעם שעברה שילמתי על ההופעה 250 שאז גם היה ממש מוגזם ואני לא מתכוונת להוציא סכום כזה שוב על הופעה.. (שילמתי הרבה כי קניתי יום לפני) ד"א..כמה שילמתם על ההופעה? מי שהלך.. אייקונים חדשים-

אני שילמתי 200 ודווקא קניתי את זה

שבועיים לפני ההופעה. ההופעה הראשונה עלתה לי 180 אבל הייתתי שורות די רחוקות. ו"מי רוצה להיות נטליה אוריירו הישראלית"לא קניתי......זכיתי בזה~

love amor

New member
לפי מה שהבנתי....

איפשר היה לקנות לזה כרטיסים..כל מי שהלך זכה בזה
(איזה כיף!
) להופעה הראשונה לא הלכתי ולשניה שילמתי 270

Tustus

New member
אני שילמתי 270 להופעה השניה

וזה נראה לי דיי יקרר להופעה בעיקר בימים של עכשיו...
אגב... בהופעה של המורדים הייתי שורה שלישית ועלה רק 170 שקל...
אז, נראה לי מווזררר 280 ש"ח...

TE AMO NATY

New member
../images/Emo6.gifכנסו...

בפעם ה- שנטי היתה בארץ...אני שילמתי 280 ש"ח..בשביל נטי אני ישלם כמה שצריך!!...גם אם יצטרכו לשלם 500 בשביל כרטיס לראות אותה מקרוב אני ישלם!! קחו את זה בחשבון שצריך להנות מהחייים...........ולבזבז בהם כמה שרק אפשר!

מה?????????

270 לכרטיס זה המון המון!!! בפעם השנייה שהיא היתה בארץ אמא שלי אמרה שאין מצב שאני הולכת להופעה במחיר כזה!!! ואני הפכתי עולמות כדי ללכת בסוף קיבלתי כרטיס חינם ופגשתי אותה, אם היא תהיה שוב בהילטון אני משיגה בחינם אין לי בעיה... אבל המצב בארץ גרוע ו- 270 שקל??????? זה המון!!! מה קרה?

למעלה