עידכונים...

kushkulina

New member
עידכונים...

אז למי שלא זוכרת: לפני שבוע וקצת (אחרי איחור של שבוע) ביצעתי בדיקה ביתית ובדיקת דם שיצאו שליליות. הייתי עצובה והלכתי לרופא שהורה לי להמתין עוד שבוע כלומר עד יום שני האחרון(לפני יומיים) ולבצע שוב בדיקת דם (למקרה שהיה ביוץ מאוחר...), ומראש רשם לי גם מרשם ל"ארגסט" כשהבדיקה תצא שלילית. מיום ראשון עד שלישי היינו באילת בנופש ואתמול בבוקר לפני שיצאנו הביתה אולצתי (ע"י בעלי) לבצע בדיקה ביתית לפני הבדיקת דם שהרופא הורה לי... ואז, אז נגלה לפניי הפלא- היו 2 פסים כהים וברורים, ללא שום ספק, שלא נעלמו להם.... אני בהריון !!!!!!! (אני מקווה שהפעם תקין...) אז תיאורטית אני המנצחת הראשונה בתחרות של הפורום ומעשית אני 6 או 7 - כבר קשה לספור !!!!!)

טולולוש

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

את לא יודעת כמה ריגשת אותי ! ההודעה שלך ממש מעבירה את ההפתעה והשמחה
שיהיה הריון ארוך ומשעמם ועוד הרבה בשורות טובות

ענבר29

New member
מזל טוב!!!!!

מקווה שהכל יהיה תקין ושיעבור בקלות, ועוד 9 חודשים תוכלי לספר לנו על הבונבון הקטן שלך.

פוקית27

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifאיזה אושר,../images/Emo57.gif

מ ק פ י צ ה

חניתושה

New member
../images/Emo49.gif הריון קל ומקסים

בס"ד איזה כייף המון המון מזל טוב. שאת ובן זוגך תחבקו בקרוב תינוק/ת ואם אפשר שיהיו שניים, בריאים, שלמים ומקסימים. שולחת לך נשיקות וחיבוקים.

kushkulina

New member
תשובה ל mylight...

בנובמבר האחרון עברתי הפלה ומאז אנחנו מנסים. כלומר כארבעה חודשים. להריון הקודם לקח לי 6 חודשים להגיע... בהצלחה. בכל אופן לאור המקרה שלי עליי לציין כי החודש איבדתי תקווה והנה למרות הכל זה קרה.

אפרסקה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

גורבי

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif

איזו הפתעה נעימה (ועוד אחרי בדיקת דם שלילית)... שיהיה הריון קל ונפלא
.

פּוֹנְג

New member
וואי וואי וואי איזו הפתעה ../images/Emo65.gif

ברכות איזה סיום נפלא לנופש. את לדעתי מספר 6, אבל גם מספר 1.

למעלה