עידכונים!!!

keren14

New member
עידכונים!!!

הייי למרות שמזמן לא רשמתי אני כאן כל יום!!! אז ככה- התחלנו לספר לאנשים על הטיסה, וסיפרנו לאנשים שידעתי שכאשר נספר להם זה בטוח שאנחנו טסים... מה שאומר שאני טסה!!! כמו שאמרתי אני עדיין אדישה לכל הקטע למרות שאתמול קצת בכיתי בגלל זה אבל בסדר... ביום שישי שבת אני יוצאת לטיול עם תנועת הנוער שלי ושם אני הולכת לספר לקבוצה שלי למדרכים... בקיצור... אני טסה! עכשיו אנחנו מחכים לכל מיני אישורים שמאחרים בגלל השביתה... אני כל כך מפחדת לטוס (אני לא מפחדת מהטיסה!!!) אני מפחדת שיהיה לי קשה(אני יודעת שיהיה) וקשה לי מאוד לעזוב את כולם!!! וווואאאאייי איך אני אבכה שאני אפרד מכלום!!! טוב אני מסיימת את ההודע העכשיו אני בזמן האחרון אני מתחילה להבין שאני עוד מעט עוזבת.. וזה ק-ש-ה-!

sivani

New member
אני מציעה לך לנסות לקחת באיזי

המ...זה לא כזה נורא
אחרי כמה זמן מתרגלים לעניין, אני כבר 4 חודשים פה ואני מסתדרת יופי טופי. תנסי לחשוב על הצדדים החיוביים שבעניין! ודרך אגב, באיזה תנועת נוער את?

הייייי קרן......

את בטח לי מכירה אותי טוב אז קוראים לי שירה אני בת 13 בכיתה ז´ ואני עברתי לארה"ב בקיץ וגם לי זה קשה אבל לא כמוך כי אני טסתי לארה"ב כל שנה בקיץ אז הכרתי את האיזור והיו לי חברים וגם יש לי משפחה (אימא שלי אמריקאית) וגם לפני שהתחלתי את הביצפר הכרתי חצי מהכיתה וכולם נחמדים!אם את הולכת לביצפר פרטי(כמוני)אה יהיה לך יותר קל כי בדרך כלל ביצפר פרטי זה ממש קטן וביצפר לא פרטי יש איזה 2000 תלמידים!!!אני יודעת שממש קשה לך גם אני בכיתי והיה לי קשה לעזוב את ארץ אבל בארה"ב כל כך כיף!אין פיגועים, יש שופינג.... וכל מיני דברין כיפים! אז תנסי לחשוב על הצד החיובי את מתחילה חיים חדשים!ביצפר חדש חברים חדשים מדינה חדשה הכל חדש!ביצפר יהיה קשה את תראי במדעים את לא תביני כלום ובמתימתיקה(איך שכותבים את זה)יהיה קשה אבל את תסדרי! מחר זה ליל כל הקודשים(מתרגשת!)ויש לי מבחן בהיסטוריה ביום שישי(אני לא צריכה לעשות את הכל רק חלק מהמבחן)וגם בטח כל הילדים יתלהבו וירצו להיות איתך כי את חדשה ואת מישראל אז אני רק רוצה לעזור לך כי לי קרה אותו הדבר ואני מבינה אותך מאוד!!!! אני מקווה שעזרתי לך!

sivani

New member
שירה, גם בקנדה מחר האלווין ../images/Emo13.gif

מה עושים פה בהאלווין?!

BoR|S

New member
מתחפשים, משחקים...

תעלול וממתק ומקשטים את הבית בדלעות ובכל מיני עכבישים. בוריס, ראה יותר מידי סדרות מפגרות בערוץ הילדים כשהיה קטן.

sivani

New member
חחח אתה צוחק?

אחד הבתים ברחוב שלי מקושט בצורה כל כך מממממממממגניבה!! הם שמו שלד על הדלת והכל מלא בדלעות! איזה שווה

הייייי קרן......

את בטח לי מכירה אותי טוב אז קוראים לי שירה אני בת 13 בכיתה ז´ ואני עברתי לארה"ב בקיץ וגם לי זה קשה אבל לא כמוך כי אני טסתי לארה"ב כל שנה בקיץ אז הכרתי את האיזור והיו לי חברים וגם יש לי משפחה (אימא שלי אמריקאית) וגם לפני שהתחלתי את הביצפר הכרתי חצי מהכיתה וכולם נחמדים!אם את הולכת לביצפר פרטי(כמוני)אה יהיה לך יותר קל כי בדרך כלל ביצפר פרטי זה ממש קטן וביצפר לא פרטי יש איזה 2000 תלמידים!!!אני יודעת שממש קשה לך גם אני בכיתי והיה לי קשה לעזוב את ארץ אבל בארה"ב כל כך כיף!אין פיגועים, יש שופינג.... וכל מיני דברין כיפים! אז תנסי לחשוב על הצד החיובי את מתחילה חיים חדשים!ביצפר חדש חברים חדשים מדינה חדשה הכל חדש!ביצפר יהיה קשה את תראי במדעים את לא תביני כלום ובמתימתיקה(איך שכותבים את זה)יהיה קשה אבל את תסדרי! מחר זה ליל כל הקודשים(מתרגשת!)ויש לי מבחן בהיסטוריה ביום שישי(אני לא צריכה לעשות את הכל רק חלק מהמבחן)וגם בטח כל הילדים יתלהבו וירצו להיות איתך כי את חדשה ואת מישראל אז אני רק רוצה לעזור לך כי לי קרה אותו הדבר ואני מבינה אותך מאוד!!!! אני מקווה שעזרתי לך!

F R E A K O U T

New member
קרן

יש לך איי סיק יו??? אממ סתם בא לי להכניס לאיי סיק יו כמה ילדים חדשים... אז בואו נשלב בהודעה (הבאמת) מרגשת שלך שרשור איי סיקים שלי 116471215

למעלה