עידכונים

הדס מור

New member
עידכונים

אחרי יומיים סוערים של דמעות חום הקאות ושיחות טלפון מכאיבות איתו שבהן הרגשתי שהכל סגור ובלתי פתיר ושהעולם נגמר הוא החליט שהוא בא היום בערב. מבחינתו - סיכוי לליבון מבחינתי, אחרי היומים האלה שהמסקנה העיקרית שלי מהם היא שמי שאוהב אותי לא יכול לראות אותי סובלת כל כך ולא להניד עפעף, מבחינתי יהיה צריך לעבוד קששששששששה כדי לשכנעני בקיום אהבה אמיתית שהפכה לה בין רגע לרוע !!ואם לא - שיחת סיכום פנים אל פנים . מחוזקת ומצטרפת בשימחה לביתכם המפרגן הדס

צר לי לאכזב אותך הדס

אבל אחד שנותן לך להיות לבד יומיים ולבכות לשמיים עוד יתן ימים רבים כאלה חישבי טוב מההגיון ולא מהרגש.

הדס רק רציתי להוסיף

שאת דברי אני כותבת לך מההגיון שלי לא חלילה לפגוע, את זאת שתחליטי ואני רק מיעצת.

*יערית

New member
מוצצצצצצאאאאאתתתתתתת../images/Emo124.gif

מה שלומך מתוקה? אים בריכה היום? אין חתיכים? אין אבטיח? אין נאדה? אצלי תודה הכל כרגיל..נהנת מכמה שעות של שקט ..לראשונה הילדים אצל.. נו ההוא.....סתםםםםםםםם אצל אביהם

יופי יופי שישגעו אותו

אצלי באמת נאדה היום כמעט כל היום בבית עם הסירים והנקיונות שונאת שונאת שונאת

*יערית

New member
איך את משגעת אותי..את משגעעתת אותי

אכן ישגעו אותו
אני מתה על השיגועים שלהם נו איך לא עם אמא משוגעתתתתתתתתתתתת
גם אני היום ניקיתי..אולי אבשל לנסיך הגדול לקראת ערב, ואולי לא
אבל בהחלט זה מרגיז..כל השמרטוטיה הזו...תגידי עכשיו שברור לי שאני אצטרף למעגל המובטלים בקרוב מאוד מה אני אנקה את הבית כל היום?(את מדברת עם חולת ניקיון)

האמת שאני גם חולת ניקיון

אבל בבוקר שונאת לא מסוגלת אוהבת לחזור מהעבודה באטרף מהר לבשל לנקות בלחץץץץץץץץ

*יערית

New member
את יודעת....

שאנשים שחולים ניקיון או כל דבר אחר שהוא חולני כנראה מסתירים משהו מעצמם? ואני ....מי אני..מה אני....... שמת לב שאנחנו דיי משועממות כאן..רוצה לפתוח חדר בצ´אט?

*יערית

New member
הדס.....

להגיד לך מה אני הייתי עושה במקומך זה לא תפקידי.... גם אני ידעתי תהפוכות ותעצומות בחיים ותמיד אמרתי לעצמי כאשר אנשים מטפסים על האוורסט קשה לרדת למטה.... למדתי שהירידה היא אומנם תלולה אך בריאה והכרחית! מקווה שתדעי למצוא את המילים הנכונות לשיחה קשה מאין זו הערב, שלא תדברי מתוך תסכול,ייאוש,זעם,נקם, אלא מתוך אהבה! גם כשרוצים לסיים דבר ..מסיימים אותו באהבה.... אני בהחלט מברכת אותך בברוכה הבאה לביתינו פרק ב´ שלמעשה הוא הפרק ה-חשוב בחיינו!(מי יזדקן איתנו?
)

amigor

New member
בהקשר ובהמשך לנכתב לעיל, הדס

ישנם חוקים בחיינו לתכלית בחיים. לומר בכדי להשיג דבר במציאות, יש לוותר על ההתקשרות אליו מרפים מההתקשרות לתוצאה, כמובן באמונה אם היא איתנה אצלך בתחושה, "כי יהיה אשר יהיה, אני אצליח למצוא את דרכי האחרת" גם במצבים של רמת עמימות גבוהה. כי אם את שואבת בטחון ממנו, ההתקשרות תוביל לחוסר בטחון היוצרת פחד מאובדן העוגן וכפייה לפתרונות מאולצים. כל זה. באם ההחלטה היא הינתקות. כך אני נוהג ומאפשר לעצמי הזדמנויות חדשות. אקח עוד
אני מזמין לכולם מוצאת! יאלה עוד בדיחות עמי

כבר שתיתי כוס מלאה של../images/Emo48.gif וכלום..

כלום לא זז........ מצטערת עמי אין לי בדיחות כרגע לא יודעת מה עושה פה כל יום??????? אין לי מילים....... היום רק אקרא אתכם.

"מסע שכנועים"

הדס אין צורך לשכנע אותך בדבר רק את צריכה לדעת בעצמך, באמת ובתמים, מה את רוצה לעצמך אם את רוצה ומאמינה כי יש סיכוי לשקם את הקשר - אזי, לא יהיה, כאמור, צורך לשכנע אותך ואם גמלה בלבך ההחלטה שלא, (וסיבותייך איתך ואינך חייבת הסברים לאיש), הרי ששוב, אין צורך במסע שכנועים כל שעליך לחשוב עליו כרגע הוא - מה את רוצה איך את רוצה שחייך ייראו נשמע טיפונת אגואיסטי? אולי אבל מותר לך כי מדובר בך, ברגשותייך ובחייך בלי תלות במה הוא רוצה אך ורק במה שאת רוצה לעצמך מאחלת לך את כל הכוח להגיע להחלטות הכי נכונות ולהגיע אל האושר הנכסף

העקשנית

New member
לא נעים לי לאמר אבל-כשאצלי זה../images/Emo31.gif

קרה-וכבר למדתי מאז- זה היה כשהוא פשוט היה צריך זי... ואני בתמימות לא קלטתי את זה עד שלמדתי שזה ככה. אנחנו חושבות שהם באים בכדי לדבר, להקשיב, לפתור בעיות, כשהם בעצם יודעים שבסוף אנחנו נבכה, וזה יוביל ל....בסוף הערב. כי אין כמו סקס כהתפייסות והתפרקות של הכאב והמתח. אבל למחרת הכל שוב חוזר על עצמו-וחוזר חלילה. איך שגלגל מסתובב.

למעלה