עידכונים

עידכונים ../images/Emo79.gif

אז היום בבוקר התחיל עם מוניטור, באתי לרופא ואמרתי לו שאני מרגישה מצויין (שאפילו בטעות לא יאשפז אותי) אז הוא אמר שאני לא חייבת לשכב כל הזמן אבל חייבת להוריד הילוכים (לפחוצת שלושה..) וזה כבר טוב כי אני כזאת היפרית שלא מסוגלת לשבת בשקט אפילו רגע... אקיצר הוא נתן לי מרשם לזריקות להבשלת הריאות והמליץ לי שבגלל שעופרי נולד מוקדם (שבוע 35, לא נורא מוקדם..) לקחת את הזריקות אבל השאיר את ההחלטה בידי. ועכשיו אני מתלבטת מאוד. כי יש מחקרים שאומרים שהזריקות האלו עושות דברים לא משהו (הבעיה היא שהמחקרים נעשו עד כה רק על קופים..) ותינוקות שקיבלו אותם לא הראו שום סימן רע. אז היום ישבנו בדיון משפחתי והוחלט כי בנתיים אני לא אעשה את הזריקות, אלה אם הכאבים ימשיכו ואז מייד אני אלך לעשות אותם. אבל אני גם אצטרך באמת לנוח, וזה אומר שיש לי פטור מ - כביסה, כלים, ריצפה וכ"ו... (לפחות זה..) בקיצור צריכה לשכב כל היום לקרוא ולראות טלויזיה.... ואם למישהי יש עוד הערות, רעיונות וכ"ו בנושא הזריקות אשמח לשמוע.... תודה לתגובות אמא של עופרי

מה הסיכוי ללידה מוקדמת?

האם ניהלת דיון עם הרופא לגבי זה? האם הוא הסביר לך למה את צריכה להוריד שלושה הילוכים? אם אין מספיק תשובות- אולי רופא אחר ידע לתת אותן וככה גם נידע יותר טוב לגבי הזריקות- עד כמה הן הכרחיות... מסכימה?

קרן משם

New member
גם אני מחזיקה בדיעה של אורן

ובהחלטתכם להקפיא את הזריקות לעת עתה. הזריקות אפקטיביות אחרי 48 שעות כך שאם לא צופים לידה בקרוב מאוד לדעתי לא למהר. לדעתי לקחת את האחריות אם כן לעשות לא לעשות על עצמך נראה לי גדול מידיי....תפני לרופא שלך ותעשו אומדן למצבך. מקווה, מאוד מקווה שתורידי הילוך כמתבקש ותנוחי!

מסכים עם אורן

כדאי לקבל עוד חוות דעת, להיות בטוחים שלא יכול להיות מצב של לידה מהירה (ואז תפספסו את הזריקות). לגבי הסט הראשון של הזריקות, כפי שכתבתי, לנו בוולפסון הסבירו שהוא לא מזיק (לפני שנה וחצי)

האם הרופא שלך מתמחה בהריונות

בסיכון ?? אם לא אז לכי תשמעי עוד דעה מרופא שכן מתמחה יש לי בשבילך כמה שמות אם את רוצה תכתבי לי מסר . שירלי

למעלה