עידכונים..

זִיגזַג

New member
עידכונים.. ../images/Emo66.gif

אייל אלמושנינו סיכם את תנאיו ויושאל עד סוף העונה למ.ס אשדוד (למה לא? הרי יצחק שום טען שהדלת פתוחה!) חיפה סיכמה עם אליניב ברדה את השאלתו עד תום העונה אולם ראשי הפועל באר-שבע מוכנים למכור אותו בלבד! עידן טל חתם במכבי חיפה לשנתיים וחצי.. איתו זה הולך להיות קשה לאור העובדה שבית הדין אישר את טענתו של אבי לוזון שמגיעים לו כספים.. ולאור בעובדה שע"פ חוקי פיפ"א שחקן לא יכול לעבור פעמיים בין התאחדויות וכזכור עידן טל עבר בתחילת העונה לראיו וייקאנו.. אז חיזוק כנראה שהשגנו בסופו של דבר.. אבל אני לא חושב שזה מה שיביא לנו אליפות כל עוד יצחק שום הוא המאמן!! ושיסלחו לי כל תומכיו של שום...

עדכונים חדשים../images/Emo60.gif

בובויאו יחתום בחיפה כזר חמישי זה אומר שיש לחיפה כרגע 6 חלוצים!!! כהן לא מתכוון לעזוב את הקבוצה ושחקנים בכירים בחיפה אמרו שמה חיפה צריכים את ברדה כי יש להם חלויצם טובים יותר וברדה לא החזיר בליגת העל אפילו שקל ממה שהשקיעו בו

בהביבו

New member
אהההההההה..

בוביו השןם הז משהו, אז הוא גנב לי את השם.. הריי זה:בהביבו\בוביבו משהו כזה.. אני לא מסכים!! אני דורש פיצויים.. הריי מה לא ראיתם? בהביבו™

בהביבו

New member
אני לא מאיים...אף-פעם לא..אני מבצע.

עכשיו אני מרים טל´ לעורך-דין שלי והוא ישמיע לו כבר מוזיקה.. חחחחח--

s h a r o n 04

New member
בחיי, מה עובר להם בראש?!

אני קוראת את העדכונים ב ONE ובא לי לבעוט במישהו - אותן כוונות תמוהות להשביח את בוביו כדי שיואיל בטובו להואיל לקבוצה בשלבי סיום העונה (כשהלה התקשה לעמוד בסף המבחנים שערכו לו באשדוד...) שחקנים נגד הבאת ברדה...תסבוכת עידן טל (ת´אמת, בנוגע אליו, לא ממש אכפת לי אם הוא לא יבוא אלינו)... גלולת ההרגעה הרלוונטית כרגע היא האפשרות שסביליה יעבור לאשדוד ואז יהיה לחייך חיוך מר, להתרווח אחורנית על הספה ולומר "Thanks God".

אילן 29

New member
בקשר לבובוי..

אלישע לוי ידוע כבוחן זרים מצויין...כשיעקובו הגיע ארצה חיפה איפשרה לאלישע לבחון אותו בראשל"צולקבלו בהשאלה ללא תמורה !!! אלישע ויתר על יעקובו בטענה שהוא לא טוב (חחחחח). עושה רושם שבאמת אליניב מיותר אם בכל זאת בובויו נשאר בחיפה. בקשר לעידן טל הוא לא המושיע אך אני חושב שלאור יכולתו של פראליה והאופציה של ז´אנו בקישור זה טוב שטל יהיה ירוק !

s h a r o n 04

New member
תגובה.

טוב, זה ברור שאני לא מסכימה איתך לגבי עידן טל...ולמעשה, אני חושבת שבחוליית הקישור (להבדיל מחוליות אחרות) אין לנו יותר מידי בעיות. בכל זאת, אתה חייב להסכים שמשהו קצת מוזר קורה כאן...הרי לפני מספר ימים בוביו לא נחשב מספיק טוב, ויתרו על שירותיו ואמרו משהו בסגנון "אין זמן להשביח אותו/צריכים מישהו במיידי". ?

ועכשיו תגובה שלי../images/Emo60.gif

חלוצים לא יכולים לכבוש בלי קשרים טובים, חיפה לא כובשת הרבה לאחרונה במיוחד בלי יעקובו חיפה צריכים קשרים כמה שיותר טובים ועידן טל נשמע מתאים למקום הזה רק חבל שיש כול כך הרבה בעיות עם ההגעה שלו ושל ברדה בקשר לבוביו:בחיפה אמרו שהוא לא כשיר ויקח זמן ואין להם זמן אבל מכוון שאין חלוץ אחר בשטח וחיפה רוצים ניגרים(ת´אמת שידעו שלא כול יופ פורים)

s h a r o n 04

New member
תשמע...

לפי מה שאנחנו רואים הזדמנויות להבקיע דווקא יש, נכון? משמע - הקשרים עושים את העבודה שלהם. לדעתי, הבעייה העיקרית היא בהגנה ובחוד. שאלה שלי - מאיפה הביטחון בנוגע ליכולת הנוכחית של עידן טל?

תראי הוא לא סתם הגיע...../images/Emo60.gif

לאירופה(גם אם הוא ישב על ספסל) והוא גם משחק בנבחרת אני מאמין בו אבל כמו שזה נראה כמעט בטוח שהוא לא יבוא

s h a r o n 04

New member
סביליה ואלמושנינו לא גרים כאן יותר.

כלומר - התפנו שני מקומות על הספסל. חוץ מזה אין הרבה התפתחויות חדשות...פרט לזו שחיפה כנראה תבקש הארכת זמן נוספת כדי לנסות ולהושיב שם, ליד בובויו, את ברדה וטל. בתקווה שזה יעזור. וחוצמזה - אני יותר מבעד מפגן התמיכה בשום במשחק הקרוב (וגם בבאים) נגד נתניה. חייבים להראות לכולם עד כמה מגמתיות המצלמות של ערוץ 10 שהתמקדו בקללות של 5-10 אנשים (דפוקים עם מנת משכל מביכה) ולא בעידוד הבלתי פוסק מהיציע.

אילן 29

New member
..תגובה

אני לא חושב שהקישור שלנו השנה משחק טוב ! פראליה לא חוזר לעצמו וגם באדיר לא משחזר עדיין את היכולת של שנה שעברה , מה גם שרוסו וז´וטא בכושר לקוי. הרכישה של טל היא ראיה לטווח ארוך שאם ניקח אליפות ונעלה שוב לצ´מפיונס ליג עידן טל יהיה הרבה יותר טוב כאופציה מאשר אלמושנינו הזבל . אם לקחו את בובויו כנראה שהוא היה עדיף על הארגנטינאי שעזב בנתיים. ד"א התפנה עוד מקום ע"י עזיבתו של כמאל ג´בארין.

למעלה