עידכונים
0 0verpr0tected New member 6/11/08 #2 תמונות פפרצי מ-5/11 תמונות פפרצי מ- 5/11 של הילארי עם אמא שלה, בשופינג במערב הוליווד. נראית מוזר, חיוורת כזאת..
תמונות פפרצי מ-5/11 תמונות פפרצי מ- 5/11 של הילארי עם אמא שלה, בשופינג במערב הוליווד. נראית מוזר, חיוורת כזאת..
ש שמייםקסומים New member 28/11/08 #30 היא ניראת חיוורת מפני שרגילים לראות אותה עם איפור בעיניים. המון שחור. ומשום מה היא לא שמה באותו יום אז היא ניראת מוזר וחיוורת.
היא ניראת חיוורת מפני שרגילים לראות אותה עם איפור בעיניים. המון שחור. ומשום מה היא לא שמה באותו יום אז היא ניראת מוזר וחיוורת.
0 0verpr0tected New member 6/11/08 #9 Reach Out בבילבורד! Hot Dance Club Play! ריץ אאוט במקום 8 בשבוע זה, עם עלייה של 6 מקומות משבוע שעבר.
A AvivoOosh New member 7/11/08 #10 ואוו! אפילו לא ראיתיי אותו בMTV אף פעם XD... ואוו אני ממש ממש גאה בה!
נ נוייההה New member 7/11/08 #11 גמלי לא יצא לראות אותו ב-mtv וכלל הכבודד להה אני מאוהבתתת בשיררר הולידיי D:
0 0verpr0tected New member 8/11/08 #12 הטראקליסט הרישמי של המהדורה היפנית! הטראקליסט הרישמי של המהדורה היפנית של Best Of עם תוספת של 7 שירי בונוס! מה שאין במהדורה שלנו .
הטראקליסט הרישמי של המהדורה היפנית! הטראקליסט הרישמי של המהדורה היפנית של Best Of עם תוספת של 7 שירי בונוס! מה שאין במהדורה שלנו .
A AvivoOosh New member 8/11/08 #13 טוב שלא XDD האמת?אחרי שholiday דלף,אני לא חושבת שיהיה לי שווה לקנות את הדיסק...
0 0verpr0tected New member 9/11/08 #16 את יודעת... זה אלבום אוסף, גרייט היטס. אז מן הסתם שיהיו רק 2 שירים חדשים. אני אקנה את האלבום, גם אם יש רק שני שירים חדשים כי זה יהיה יותר לאוסף וכל זה, וגם אלבום חדש של היל P: זה כיף
את יודעת... זה אלבום אוסף, גרייט היטס. אז מן הסתם שיהיו רק 2 שירים חדשים. אני אקנה את האלבום, גם אם יש רק שני שירים חדשים כי זה יהיה יותר לאוסף וכל זה, וגם אלבום חדש של היל P: זה כיף
A AvivoOosh New member 9/11/08 #19 להפך,ממ ממש ממש אהבתי אבל זה לא שיש עוד שירים שאני לא מכירה... זה דיסק להיטים,אני לא חושבת שיהיה כ"כ שווה לקנות אותו אם אני כבר מכירה את כל השירים שם...
להפך,ממ ממש ממש אהבתי אבל זה לא שיש עוד שירים שאני לא מכירה... זה דיסק להיטים,אני לא חושבת שיהיה כ"כ שווה לקנות אותו אם אני כבר מכירה את כל השירים שם...