עידכונים!!

tali44

New member
זוכרים את הפוטושופ של ג'וני וטים ברטון?

אז עכשיו התפרסמו 2 תמונות חדשות.

tali44

New member
אם כבר...

זה לא עדכון, אבל זה "אתר" בעברית המוקדש לסדרה "רחוב ג'אמפ 21". ויש בה כמובן מידע על הסדרה וכל זה... ולמטה יש אפשרות להוריד את שיר הפתיחה של הסרט בווידאו וגם באוודיאו, ויש גם ליריקס לשיר (
) וזה ממש נחמד. אם אתן רוצות להוריד ואתן לא יודעות איך מורידים, אז נכון ליד זה שכתוב "שיר הפתיחה של הסידרה" וליש יש ציור של תו? אז תלחצו על האייקון של התו במקש הימני בעכבר, ואז תבחרו ב- 'Save Targer as' וזה ומשם תסתדרו אני מניחה.
וככה לגבי כולם.
http://www.tvclassic.net/programs/21jump/21jump.html

SHaNINuSH55

New member
הווווו ../images/Emo99.gif

ועוד פעם שלישית ברצף!!! :O איזה כיף למעריצים שפגשו אותוווו.. במיוחד כשיש לו זמן חחח

tali44

New member
ע"פ המגאזין "פורבס", ג'וני הוא בין העשירייה

העשירים והמשפיעים של השנה. וג'וני הכניס השנה 92 מליון דולר!!

tali44

New member
ג'וני דפ ב- Moviefone!

אני מתרגמת את מה שנכתב באתר Johnny-Depp.org.
לפני כמה ימים פרסמנו את הידיעה שב- Moviefone הולכים לשאול שאלות את ג'וני דפ וטים ברטון כמה שאלות שנשלחו מארה"ב. (כנראה שזו תכנית כזו שכל פעם מראיינים מפורסם אחר ושולחים שאלות והוא צריך לענות להם). ואני (מנהל\ת האתר) שאלתי 2 שאלות, ואחת מהן היא- "האם אתה נכנס לאתרי מעריצים שלך?" ונחשו מה??? אשכרה קיבלתי לשאלה הזו תשובה!! (הייית חייבת להכניס את ה"אשכרה"
) הוא אמר שהוא אכן מבקר באתרי "מעריצים", אבל הוא לא קורא לנו מעריצים אלא "מעריכים". (אני לא יודעת לאיזה מילה לתרגם... במקום fans הוא קורא לנו admirers. יעני מילה יותר מכובדת) ובעקבות זאת, הפכנו מ- "a fansite dedicated to Johnny Depp and his work" ל- " an admirers' site dedicated to Johnny Depp and his work" אני מקווה שתאהבו את השינוי הזה "מעריכים" יקרים, ואני מקווה שגם אתה ג'וני. אם אתם רוצים לראות את הראיון לכנסו לקישור שפרסמנו, אבל אם אתם מאירופה אתם לא תוכלו לצפות בהם ולכן העילינו אותם לאתר שלנו. (ניסיתי באמת לצפות בזה באתר כלשהוא וזה לא עבד לי!!) ותוכלו להוריד את זה למחשב מכאן
http://johnny-depp.org/downloads/ חמשת הקישורים הראשונים הם 5 שאלות שג'וני עונה עליהם (נראה לי שזה היה כל הראיון, זה לא היה ארוך. ורואים פה את השאלה עם האתרי מעריצים גם.
) אז תלחצו על כל קישור ותורידו את חמשת הקטעים.

רווי93

New member
../images/Emo9.gif

גם אנחנו (אני, לפחות...) לא קוראים לעצמנו מעריצים, אלא מעריכים
כי אני לא מעריצה שלו אני פשוט מאד אוהבת את המשחק שלו, אם הוא לא היה משחק כמו שהוא משחק לא הייתי אוהבת אותו כ"כ... בכלל "הערצה" זאת מילה שאני שונאת ><'

nitzan s

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך בכל מילה אני עברתי את שלב ההערצה כשנגמר המורדים מאז התחלתי רק להעריך שחקנים מעולים =]

tali44

New member
תיקון קטן, 7 הקישורים הראשונים,

ויש כמה קישורים שהם כמה שאלות בקישור, אז...

למעלה