עידכונים

0verpr0tected

New member
תמונות פפרצי מ-12/9

תמונות פפרצי של הילארי מ- 12/9 יוצאת לאכול צהריים עם שומר הראש שלה ב- "Marie Callendars restaurant" בלוס אנג'לס.

0verpr0tected

New member
תמונות נוספות מ-12/9

תמונות נוספות של הילארי מאותו יום בלוס אנג'לס עם שומר הראש שלה!

0verpr0tected

New member
On the set of 'Reach Out'

תמונות פפרצי של הילארי מ-15/9 על הסט הצילומים לקליפ של 'Reach Out'.

AvivoOosh

New member
ואוווווווווווווווווווווווווווווווווו

והכע'דנדרףונהקעןםשרנעה.םןקרדהע קט,OPיה PקרןיGPק'א יאוווווו אעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאה יאייייייי

AvivoOosh

New member
בבקשה לא להתייחס להודעה מעליי ../images/Emo3.gif

היה רגע של התלהבות יתר

0verpr0tected

New member
Reach Out remix!!!!!!11

סוף סוף אנחנו זוכים לשמוע את הסינגל החדש של הילארי "Reach Out" באיכות טובה ברמיקס רישמי עם "DJ Joe Bermudez’s". לשמיעה לחצו כאן! הורדה!

הצלחתי לשמוע... ובמילה אחת? וואוו!

אז ככה... יש הרבה כאלה שיש להם תגובות מעורבות על הילארי . יש את אלה שקוראים לה עדיין 'כוכבת ילדים' למרות שלדעתי היא היא כבר ממש לא. יש את אלה שמעדיפים את הילארי הזמרת , אבל מימיי ''ליזי מ.'' , ויש כאלה שמעדיפים אותה כזמרת - בעיקר מהאלבום האחרון , ויש כאלה שבכלל מעדיפים רק את הילארי השחקנית . אני אוהבת את הכל . כל מה שהיא עושה,כל התפקידים הקולנועיים שהיא בוחרת , כל השירים המדהימים שלה , פשוט הכל . מהסיבה הפשוטה שאני פשוט אוהבת את הכישרון המוזיקאלי והמשחקי שלה , וכמובן את האדם שהיא ואת הערכים שהיא מייצגת . למרות שאני חייבת להיות כנה , שאהבתי הכי הכי הכי הרבה את האלבום האחרון , שם שומעים את הילארי במלוא המקצועיות , הבגרות והכנות שיש לה להביא. רואים שהיא הייתה מעורבת באלבום כולו - וזה מדהים בעיניי . אל השיר הזה - באתי בלי הרבה ציפיות , רציתי 'האזנה נקייה' . וכ''כ אהבתי את מה ששמעתי , שפשוט נדהמתי.
בכל פעם שאני חושבת שהיא עשתה כבר הכל ולא יכולה להפתיע אותי יותר, אני מקבלת 'בום' והפתעה חיובית ישר לפנים . שיר מדהים , ביטים עם נגיעות אלקטרוניות , הגשה בוגרת , קול שרק הולך ומשתבח!!! זה פשוט שיר שכשאת/ה שומע/ת אותו , אי אפשר להישאר אדישים !!! אי אפשר לשבת במקום כמו 'פוץ' מבלי להתנועע . וזה מה שאני כ''כ אוהבת בהילארי... את שמחת החיים האדירה הזאת , הקול האדיר שתמיד כייף לשמוע שוב ושוב, הכישרון האדיר הזה , לקחת כל שיר , איזה שלא יהיה , ולהפוך אותו למשהו אישי משלה עם תוכן יחודי . אין ספק.. זה הולך להיות להיט . סורייי על החפירה חבר'ה,
השיר המדהים פשוט דרש את זה .

למעלה