הצלחתי לשמוע... ובמילה אחת? וואוו!
אז ככה... יש הרבה כאלה שיש להם תגובות מעורבות על הילארי . יש את אלה שקוראים לה עדיין 'כוכבת ילדים' למרות שלדעתי היא היא כבר ממש לא. יש את אלה שמעדיפים את הילארי הזמרת , אבל מימיי ''ליזי מ.'' , ויש כאלה שמעדיפים אותה כזמרת - בעיקר מהאלבום האחרון , ויש כאלה שבכלל מעדיפים רק את הילארי השחקנית . אני אוהבת את הכל . כל מה שהיא עושה,כל התפקידים הקולנועיים שהיא בוחרת , כל השירים המדהימים שלה , פשוט הכל . מהסיבה הפשוטה שאני פשוט אוהבת את הכישרון המוזיקאלי והמשחקי שלה , וכמובן את האדם שהיא ואת הערכים שהיא מייצגת . למרות שאני חייבת להיות כנה , שאהבתי הכי הכי הכי הרבה את האלבום האחרון , שם שומעים את הילארי במלוא המקצועיות , הבגרות והכנות שיש לה להביא. רואים שהיא הייתה מעורבת באלבום כולו - וזה מדהים בעיניי . אל השיר הזה - באתי בלי הרבה ציפיות , רציתי 'האזנה נקייה' . וכ''כ אהבתי את מה ששמעתי , שפשוט נדהמתי.
בכל פעם שאני חושבת שהיא עשתה כבר הכל ולא יכולה להפתיע אותי יותר, אני מקבלת 'בום' והפתעה חיובית ישר לפנים . שיר מדהים , ביטים עם נגיעות אלקטרוניות , הגשה בוגרת , קול שרק הולך ומשתבח!!! זה פשוט שיר שכשאת/ה שומע/ת אותו , אי אפשר להישאר אדישים !!! אי אפשר לשבת במקום כמו 'פוץ' מבלי להתנועע . וזה מה שאני כ''כ אוהבת בהילארי... את שמחת החיים האדירה הזאת , הקול האדיר שתמיד כייף לשמוע שוב ושוב, הכישרון האדיר הזה , לקחת כל שיר , איזה שלא יהיה , ולהפוך אותו למשהו אישי משלה עם תוכן יחודי . אין ספק.. זה הולך להיות להיט . סורייי על החפירה חבר'ה,
השיר המדהים פשוט דרש את זה .